(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) LETEĆI TANJIRI SNIMLJENI NA NEBU IZNAD LESKOVCA: Lijevo, desno, gore, dole, u krug, a zatim su nestali!


LESKOVAC – Nekoliko Leskovčana tvrdi da je u nedelju uveče 22. oktobra, nešto posle 22 časa, imalo “blizak susret” i da su nad nebom u gradu na Veternici uočili neidentifikovane leteće objekte, a fotografije i snimak je zabeležio i mladi sugrađanin Veljko Milosavljević.




Stanovnici Leskovca koji su se u tom trenutku nalazili u blizini železničke stanice, unezvereno su posmatrali u neobične svetle tačke na nebu koje su se kretale drugačije od aviona ili helikoptera, a zatim potpuno nestale u noći.
Kretale su se brzo i simetrično, ništa nalik onome što znamo da postoji.
– Sigurno nije bio meteor, zvezda padalica ili helikopter. Nisu ispuštale nikakve zvuke, kretale su se levo, desno, gore, dole, u krug, a zatim nestale – tvrde očevici.


I letos je jedan Leskovčanin na Jutjubu okačio sličan snimak zabeležen nad Hisarom i pitao se da li je reč o nekom letećem tanjiru.
Inače, pojedini mediji su ranije pisali da leteći tanjiri često posećuju Srbiju, te da su nad ovim prostorima viđeni čak 200 puta

Коментари