PUTIN POTVRDIO: Postoji genetsko oružje koje daju ljudima kroz lekove i vakcine – PLANIRAN NAPAD NA RUSIJU

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
zuztkngfhdfgewqhrter

Nedavno su ruske sigurnosne snage obavestile Vladimira Putina o prikupljanju genetskog materijala ruskog stanovništva od strane zapadnih korporacija.

Posumnjali smo da se stvara etničko genetsko oružje koje ima za cilj da onemogući određenu populaciju.


Na 15. godišnjem susretu u Sočiji s predstavnicima medija, ruski predsjednik Vladimir Putin potvrdio je genetsko oružje koje je već testirano na psima.
Radi se o oružju koje cilja određene narode, pa čak i porodice.
Putin je potvrdio da su slična oružja testirana na psima koji su tek nakon tri generacije imali strašne posledice.
Ovo biološko oružje je testiralo u obliku lijeka koji je davao psima. Psi imaju kraći životni vijek, čime je potvrđeno djelovanje ovog doista strašnog oružja u realnoj situaciji.
Identična stvar se može ponoviti i na ljudima.


Sve govori da priče o lekovima koji mogu ugroziti veći broj osoba, u ovom slučaju pripadnici određenih etničkih grupa, nisu samo “teorije zavera”.

Ruski predsjednik nije osoba koja rasprši neproverenu informaciju, a što treba zabrinuti sve one koji misle o budućnosti svojih bližnjih.


Stvara li se “etnički virus” koji će ubijati samo određene narode

“Mi smo predmet velikog interesa.”, Izjavio je Vladimir Putin na sastanku Saveta za ljudska prava, te otkrio da “neke snage” prikupljaju biološki materijal Rusa evropske rase širom Rusije.
Svi se sećamo skandala kada su američke tajne službe na svaki mogući način pokušavale da dođu do DNK eksperata  u Ujedinjenim nacijama. Juče je ruski predsednik Vladimir Putin otkrio nešto što je postalo više nego ozbiljno.
Na sastanku Vijeća za ljudska prava, jedan od učesnika, Igor Borisov, rekao je: “Neko, koristeći sisteme video nadzora, prikupio fotografije Rusa u nepoznate svrhe.” Posle ove izjave, Vladimir Putin je uzeo reč i uveo još jedan ozbiljniji problem:
“Da li znate da prikupljaju biološki materijal iz cele zemlje i svih etničkih grupa – ljudi koji žive u svim geografskim područjima Rusije? Pitanje je: zašto to rade? Ono što rade, rade sa određenom namerom. ”
“Mi smo predmet velikog interesovanja”, rekao je ruski predsednik koji je pozvao na rešenje ove situacije bez panike.
Vladimir Putin je istakao da oni koji su sakupljali biološki materijal Rusa mogli su da rade sa onim što su naumili, ali Rusi će uraditi ono što bi trebalo da rade.
Nedavno je američka komanda za vazduhoplovnu obuku (AETC) objavila ponudu za kupovinu ribonukleinske kiseline i biološkog tkiva Rusa. Potencijalni dobavljač morao je poslati uzorke u AETC i dostaviti informacije o zdravstvenom stanju donatora.


Dovoljno je stvoriti “etnički” virus koji će se aktivirati samo na specifičnim haplogrupama i markerima i da će biti bezopasan za ostatak stanovništva. Rusi su svesni šta to znači kao i predsednik Vladimir Putin. To je najstrašnije oružje za masovno uništavanje ciljane populacije sa savršenom selekcijom, i nema fizičkog uništavanja materijalnih dobara.

Коментари