ONO ŠTO SVI KRIJU – POBUNA U EVROPI: Brisel je suspendovao uvođenje 5G tehnologije – NE ŽELIMO BITI OPITNI ZAMORCI




Brisel obustavio instaliranje 5G mreže širom zemlje zbog zabrinutosti za zdravlje građana! ‘Ne želimo biti zamorci’

Brisel je suspendovao uvođenje 5G tehnologije širom zemlje zbog “zdravstvenih problema” oko potencijalno opasnog nivoa zračenja koji emituju antene
„Ne možemo uvesti takvu tehnologiju, ako se ne poštuju standardi zračenja koji moraju zaštititi građane!” – rekla je ministarka zaštite životne sredine Selin Frimalt (CDH).

“Ljudi iz Brisela nisu zamorci čije zdravlje mogu prodati s profitom. Ne možemo ništa ostaviti sumnji” – dodala je ministarka.
Pilot projekat nije izvodljiv sa sadašnjim standardima zračenja, a Frimalt je rekla da ne namerava da napravi izuzetak, piše Brusseltimes.
Regija Brisela ima posebno stroge standarde zračenja za telekomunikacijske aplikacije.
Standard od 6 volti po metru već je doveo do problema i kod brzog mobilnog interneta kroz 4G mrežu u glavnom gradu Belgije.

Prošle nedelje, vlade u Belgiji ponovo nisu uspele da postignu sporazum o licenci 5G mreže i njenom uvođenju u ovu zemlju.

jos :Depopulacijska agenda – Plan smanjenja stanovništva za preko 90%, a 5G igra glavnu ulogu VIDEO
Dokumenti sa ovim slučajem su ostali zaglavljeni u distribuciji. Sledeća vlada koja dođe na vlast će se pozabaviti tim predlogom, izjavio je prošle nedelje ministar telekomunikacija Filip de Baker.
Nadajmo se za njihovo dobro da će sledeća vlada presuditi protiv uvođenja 5G mreže, isto tako. Uostalom, više od 200 naučnika i lekara je potpisalo peticiju kojom se traži moratorij na instalaciju tehnologije 5G mreža zbog bioloških i ekoloških rizika, a industrija telekomunikacija ne može čak ni da dokaže da je to bezbedno.

5G mreža je već instalirana negde drugde i došlo je do posledica po zdravlje.
Prošle godine je u Engleskoj dobijen sudski spor. Tek nakon što je 5G mreža instalirana u ulične svetiljke, stanovnici su se razboleli, a neke žene su rađale mrtvorođene bebe. Takođe prošle godine, 5G mreža je instalirana u Njujorku, a stanovnici su izjavili da su se razboleli, kao i njihovi kućni ljubimci. Neki su čak prodavali svoje domove i selili se na druga mesta.
Ne radi se samo o 5G mreži. Telekomunikacijske kompanije već dugi niz godina upozoravaju deoničare da se vremenom mogu smatrati odgovornim za obmanjujuće postupke i štete zbog njihovih uređaja i infrastrukture.
Još uvek ne postoji “bezbedan” nivo izloženosti za decu ili trudnice bilo kom izvoru mobilnog ili bežičnog zračenja koji je naučno utvrđen.

pogledajte:Švicarska zaustavila 5G projekt zbog zabrinutosti za zdravlje

pogledajte jos : 5G APOKALIPSA: Dokumentarni film – Kako je 5G tehnologija postala napredno oružje namijenjeno uništenju čovječanstva

Коментари

  1. Nisam baš siguran da li je 5g stvarno toliko štetan kao što se priča, u Japanu se spremaju da testiraju 6G mrežu, jer 5G imaju odavno

    ОдговориИзбриши
  2. Kreten ee..cuj ti njega u Japanu..pa idi onda tamo p.ti materina..u Fukushimu se instaliraj pa zivi lepo sa svojom familijom..kreten kaze nije bas siguran..decko jesi ti cuo nekad za uredjaj EMF meter ..kupi probaj testiraj pa se Odglupi pre nego sto napises bilo kakav kometar krete.nu te.sh.ki!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E, dobro si mu rekao...mada je on toliko priglup da i ne zna sta si mu rekao.

      Избриши
    2. Анониман3. мај 2020. 14:34

      I kad si izmerio sta je napisao koliko kPa ima?

      Избриши
  3. Одговори
    1. Evo malo i činjenica da budete svesniji opasnosti koja nam preti od 5G mreže.
      Knjiga Overpower: The Dangers of Electromagnetic Radiation (EMF) prof Martina Blank-a.
      https://www.youtube.com/watch?v=My5leLBbNqI

      Organizacija https://www.emfscientist.org/ sa potpisima od preko 300 naučnika širom sveta protiv uvodjenja ove mreže.

      Избриши
    2. Činjenice i YouTube nikako se ne mogu naći u jednoj rečenici! :)

      Избриши
  4. Dobro je sto se sve vise prica i pise o toj 5, pa vec 6 G mrezi i vec postojecoj 4 G mrezi ali oni strucni treba da se oglase...mada vec jesu...o jakom magnetnom polju i njihovom dejstvu na nase celije koje to ne podnose....

    ОдговориИзбриши
  5. evo kako se sire lazi, site od Belgijskog providera. https://www.proximus.be/support/en/id_sfaqr_map_network_5g/personal/support/internet/internet-on-the-go/surf-on-5g-4g-or-3g/5g-network-coverage-map.html

    ОдговориИзбриши
  6. A zašto lažete?
    https://www.speedtest.net/ookla-5g-map
    A ako nekoga uopšte zanima nešto o 5G mreži, pre nego što se izlupeta, može saznati ovde:
    https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/tehnologija/razgovor-s-fizicarem-koji-ce-vam-otvoriti-oci-o-pticama-koje-mrtve-padaju-s-neba-5g-mrezi-povratku-u-pecine-cipiranju-ljudi-spaljivanju-antena-1018169

    ОдговориИзбриши
  7. Sa 4g je dosli do pandemije kancera..da li onda treba uopste raspravljati o stetnosti 5g.Legalni genocid!

    ОдговориИзбриши

Постави коментар