PROCURELI TAJNI DOKUMENTI: Snouden otkrio neverovatnu tajnu, unutar Zemlje postoji druga civilizacija – VIDEO



.
rdgrtgghrtshr

Ovi dokumenti potvrđuju da su vanzemaljci među nama

Edvard Snouden, bivši zaposleni CIA i NSA, obelodanio je dokumente koji kriju neverovatnu tajnu.
Kao što već sigurno znate, Snouden je otkrio javnosti brojne tajne dokumente među kojima ima oko 15.000 australijskih tajnih dokumenata, preko 58.000 britanskih tajnih arhiva i preko 1,7 miliona tajnih dokumenata NSA. On je zatim optužen za špijunažu, izdaju i krađu, zbog čega je pobegao u Rusiju gde mu je odobren azil.
Sada kad se oseća bezbedno, Snouden je objavio brojne informacije za koje mnogi veruju da su nemoguće.
snouden2

On tvrdi da ne samo da čovekoliki vanzemaljci žive među nama ispod površine i polova planete, već vlasti znaju za to još od devedesetih godina prošlog veka, tvrdi se na portalu “edwardsnowden.com”
„Pošto su sistemi za praćenje balističkih projektila i dalekodometni sonari državne tajne, naučnici nemaju pristup ovim objektima. Međutim, mnogi zaposleni u DARPA-i znaju da postoji vrsta mnogo inteligentnija od ljudi koja živi ispod Zemlje. Ako malo razmislite, to ima smisla pošto su ispod Zemlje uslovi manje-više nepromenjeni već milijardama godina. Razlika između naše i njihove inteligencije nije u brzini razvoja, već u tome što se oni nisu suočavali sa tolikim preprekama sa kojima se suočavala ljudska površinska rasa“, rekao je Snouden.

„Predsednici svakodnevno dobijaju informacije o njihovim aktivnostima. Analitičari veruju da je njihova tehnologija toliko napredna da u slučaju potencijalnog rata mi ne bismo imali šansu da preživimo. Smatra se da smo mi za njih manji od zrna bibera i da ne vide razlog zbog kojeg bi komunicirali sa nama. Međutim, postoji plan da se u podzemnim šupljinama detonira nuklearno oružje kako bi se oni zauvek sprečili da nas napadnu“, objasnio je Snouden.
Ovakve tvrdnje su više nego uznemirujuće.