TOP 9 video diskusija – Lucifer, Iluminati, Drevne civilizacije, Neobjašnjivi fenomeni & drugi | YouTube



13133097_1128653433823178_979451116848871709_n
Tokom našeg višegodišnjeg rada, sve naše objave bile su u tekstualnom formatu, a od skoro to više i nije slučaj. Prešli smo na male ekrane. Počeli smo da pravimo video klipove, i to iz jednog razloga – da široj javnosti prikažemo tematiku koja je zastupljena u svetu, a slabo na našim prostorima.
Sve je krenulo sa tematikom tajnih društva i organizacija koje su oduvek privlačile svetsku javnost. U ovom video klipu se bavimo sa nekim od njih. Kakav je njihov uticaj na svet, obične ljude, politiku i druge važne aspekte u životu, ovaj video će Vam to i otkriti.

Naravno, trudimo se da tematika video klipova bude što više različita iz prostog razloga da gledaocima video drži pažnju i da Vas ponavljanje neke teme ne zasiti.
Bavili smo se i svemirom. Priča koja nije u velikoj meri poznata javnosti. Kosmonaut, na ivici solarnog sistema, velikom brzinom, već 45 godina, korača u mračni svemir. Ovo je priča o izgubljenom kosmonautu!

Jedna od mojih omiljenih kategorija, paranormalne aktivnosti.
Kako legenda kaže, knjigu tešku 72 kg, dugačku skoro 1m, za jednu noć, napisao grešni monah, a pomoć đavola, nije izostala.

Drevne civilizacije su nezaobilazna tematika koja uvek privlači veliki broj ljudi.
”Istorija nas je naučila jedno – ne veruj svemu onome što su napisali” – Svet tajni
Drevne civilizacije, izgubljeni narodi, zaboravlljeni mitovi. Ovo su neke od nama nepoznatih civilizacija koje su stvarale na našoj planeti, a da mi danas o njima gotovo ništa ne znamo.

Uvek nas je zanimalo kako je ovo sve danas što nas okružuje, izgledalo u dalekoj prošlosti.
Drevni kontinent, poznat kao Kumari Kandam, koji prema verovanjima naroda Tamilaca, prostirao se na teritorijama današnjeg Indijskog okeana.

Lično sam ljubitelj TOP lista, jer sa nestrpljenjem iščekujem da pročitam/pogledam šta je to što je najviše zaintrigiralo svetsku javnost, a tiče se oblasti o kojoj pišem.
Predstavljamo Vam neke od najčudnijih misterija u istoriji planete. Za neke od njih jednostavno nema odgovora.

I taj čuveni Alkatraz već decenijama budi strasti oko neispričanih legendi, neobjavljenih misterija…
Kako su očevici brojni, a mesto večno aktivno – lako se uveriti kako ovo nisu samo priče za laku noć. Otkrivamo šta se krije iza čuvene ćelije 14D. Jedna reč – Ukleto.

Fenomeni koji nisu jasni javnosti, neispričane misterije, nedovoljno dokaza…
Predstavljamo vam listu neobjašnjivih fenomena koji i danas zaintrigiraju javnost. Fenomeni na koje naučnici ostaju bez odgovora.

Tu smo uvek da saslušamo naše verne čitaoce/gledaoce. Skrenuli ste nam pažnju na glas u pozadini u video klipovima. Problem rešen (nadamo se 🙂 ). Pogledajte video klip sa NOVIM glasom. 
Ukleta i jeziva mesta u svetu privlače veliki broj znatiželjne javnosti. Predstavljamo Vam našu TOP 5 listu ukletih mesta.

Ovo je trenutno naša video kolekcija. I u narednom periodu ćemo biti aktivni 

Коментари