VIDEO: RUSI SKLOPILI SPORAZUM S VANZEMALJCIMA? Ruski mediji: Snimke i dokumenti su autentični




 Vanzemaljci su bili maleni, u sivoj odjeći. Koža im je bila zeleno plave boje s reptilskom teksturom. Nisu imali kose, a oči su im bile velike i crne, zaštićene kapcima


Amerikanci su imali svoje susrete s vanzemaljcima u Rosweelu, ili je barem takvo rašireno vjerovanje, ali nešto je manje poznato da su i Rusi navodno imali svoje kontakte s "malima zelenima".

Prvi ruski kontakt s vanzemaljcima navodno se dogodio još 1942. godine, kada je, kako javlja Voice of Russia , planiran niz diplomatskih posjeta kako bi se raspravile stvari od zajedničkog interesa, a prema navodnim ruskim dokumentima sklopljen je sporazum.
Prema dokumentu koji Glas Rusije naziva 072/E, na sastanku 1961. godine dogodio se incident jer su časnici u vojnoj bazi prekršili sporazum snimajući dolazak vanzemaljaca skrivenom kamerom bez njihovog dopuštenja.
Navodno prema sporazumu koji se naziva 23/04, susreti moraju biti tajni, a snimanje i fotografiranje nije dozvoljeno.
U oblasti Sverdlovsk 1969. godine navodno se srušio NLO, te ga je pronašla ruska vojska. Tom je prilikom snimljen pronalazak NLO-a, u kojem je pronađen jedan mrtav vanzemaljac. Njegovi ostaci, kako i ostaci letjelice, prebačeni su na tajnu lokaciju na analizu.


Ruska vojska na mjestu pada NLO-a 1969. godine
Ruska tajna služba KGB navodno je imala poseban odjel za prikupljanje i praćenje svih informacija o neobičnim i neobjašnjivim fenomenima zabilježenim u Sovjetskom Savezu, ali i izvan njega. Pravda je objavila je kako je Rusija stupila u kontakt s vanzemaljcima zahvaljujući neurološkom treningu u sklopu posebnog programa.
Prema pisanju ruske Pravde, fotokopija naredbe sovjetskog ministra obrane, koja je uz snimak obdukcije vanzemaljca prikazana u dokumentarcu 'Tajni KGB-ovi NLO dokumenti' 1998. godine s Rogerom Mooreom kao voditeljem, čini se autentičnom, iako je produkcijska kuća ogradila od istinitosti navodena u dokumentarcu. Prema naredbi, general Ponomarnko, zapovjednik vojne oblasti Urala, trebao je osigurati pristup agentima KGB-a svim postupcima u vezi pronađenog NLO-a.
Izvještaji ruskih agenata prosljeđivani su pukovniku Grigorijevu, šefu znanstvenog odjela KGB-a.
Prema nekim američkim izvještajima, u kolovozu 1989. blizu grada Prohlandnyi u Sovjetskom savezu srušio se NLO. Sovjetski vojni radar pratio je neidentificirani leteći objekt kojeg su pokušali kontaktirati. Okvalificiran je kao "neprijateljski" i poslani su avioni MIG-25 da ga pronađu i identificiraju.
Na mjesto pada došao je vojni helikopter koji je prenio letjelicu u vojnu bazu, a u NLO-u su navodno pronađena tri vanzemaljca - dvojica su bila mrtva, a jedan polumrtav, koji je preminuo unatoč naporima ruskih liječnika.
Prema Glasu Rusije, troje ruskih istražitelja, Anton Anfalov, Lenura Azizova i Alexander Mosolov, tvrde da su vanzemaljci bili mali, u sivoj odjeći. Koža im je bila zeleno plave boje s reptilskom teksturom. Nisu imali kose, a oči su im bile velike i crne, zaštićene kapcima. No, navodi ruskih istražitelja nisu potkrijepljeni nikakvom dokumentacijom.



Коментари