Hazarski Paraziti: Oni koji kontrolisu svijet, a nazivaju se Židovima

Prije nego što se govori o o pojmovima kao što su grad London, Iluminati, Slobodni zidari, Templari, Rozenkrojceri, Vatikan, Crni papa, Jezuiti, Babylon, Mitra i razne krvne veze, najbolje ćemo sve to dokučiti ako razumjemo povijest Hazara.

Ova rasa urođenih psihopatskih poganskih svećenika su u korijenu najvišeg bankarstva, trgovine, droge, sotonizma, pedofilije, masovnih ubojstava i zločina protiv čovječnosti. Oni su već izbačeni iz civilizacije i iz većine zemalja još u doba Grčke. No, kao paraziti oni se vraćaju i vrijebaju vas i vašu djecu dok ste degradirani vijestima o ugljičnim emisijama i pričama o ostalim katastrofama. Bez gazde rob čeka svoju povlasticu i profit.
>
Najveća zavjera je otkrivena danas u povijesti. Pogledajte prošlost i vidjet ćete svoju budućnost koju su planirali za vas bez pristanka. Vaša obitelj je samo potrošni resurs; kmetovi, poljoprivredni radnici, prostitutke, kupci njihove psihe konzumerizma i oni vam se smiju cijelo vrijeme. Oni čekaju da vaša djeca postanu “bludnice” koje će “popušiti” ovaj život.
Kazari nisu htjeli prihvatiti niti jednu trenutnu religiju u tom vremenu, kršćanstvo, islam, već su uzeli judejsku religiju – JUDEIZAM… oni su bili mješavina plemena rusa, mongola i nordijskih plemena. Kazarsko carstvo je trajalo preko 300 godina i oni su se infiltrirali u svaki narod i naciju na kugli zemaljskoj, a sebe nazivaju ŽIDOVI !
izrael_palestina_mapa
Nakon boljševističke revolucije u Rusiji je ubijeno oko 20-22 miliona kršćana. Nitko ne priča o tom holokaustu ! Nakon toga su preuzeli vlast komunisti. SVAKI ZNAČAJNIJI ČLAN KOMUNISTIČKE PARTIJE JE BIO ŽIDOV, ukljućujući i žene !!! Zašto to do sada niste znali ?
  “Dokumentiraj. Dokaži. Učini to nepobitnim, i ti ćeš isto tako postati opasan.” William Cooper



DODATAK: Židovi HAZARI u EU

Norveška ce uskoro biti prva drzava Europi u kojoj uskoro više neće biti niti jednoga ateistickoga Hazara (navodni židovi) nece postojati. Hazari se osjećaju ugroženi u Norveškoj i odlučili su napustiti Norvešku. Trenutačni broj hazara u Norveškoj iznosi 819 osoba.
Anne Sender, predsjednica takozvane židovske zajednice, je 19. 7. 2012 u medijima objavila da ih arapski muslimani protjeruju iz Europe i da se ista situacija događa u švedskoj i u ostalim EU državama.
U Francuskoj arapski muslimani svaki dan napadaju navodne židove (Hazare) bez da mediji diljem Europe o tome bilo koju riječ progovore. U prošlih 6 mjeseci je bilo preko 268 napada na hazare izvedenih od muslimanske strane. Nova Vlada Francuske ne poduzima apsolutno nista protiv arapskih muslimana jer su važni birači socijalističke stranke na vrhu sa Francois Hollande-om (predsjdnik francuske).
U Italiji i Engleskoj se takodjer skoro svaki dan napadaju Hazari i ne mogu se više slobodno kretati. U Engleskoj su do nedavno živjela 340.000 danas ih žive preostalih 240.000 koji su takodjer prisiljeni napustiti Englesku. U Belgiji je ista situacija i u njoj se Židovi nalaze u opasnosti.
U Nizozemskoj je vodeća stranka javno rekla židovima da je bolje da napuste Nizozemsku za svoje osobno dobro. Nizozemska socijalisticka stranka je zajedno sa arapskim muslimanima marširala ulicom te su objavili židovima da što prije napuste Nizozemsku. Nekadašnji EU Komesar, Frits Bolkestein, je židovima (hazarima) rekao otvoreno da se isele u USA ili u Izrael. Netko u pozadini naseljava arapske muslimane sa ciljem da se narod diljem Europe konvertira u muslimanski izmisljeni Islam. Muslimani nisu kolege nas kršćana, treba da i to znate, a izmišljeni židovi još manje. Mediji diljem Europe ignoriraju situaciju vezanu za Hazare i s time podržavaju protjerivanje izmišljenih židova – Hazara.
Danasnji navodni židovi su ateisticki Hazari koji su se u 7 stoljecu kao etnicka manjina konvertirali u židove, jer nisu htjeli biti pod komandom Vatikana i arapskih muslimana. Oni su podrijetlom iz istočne i centralne Azije o kojima skoro ništa u javnosti ne zna. 90 posto danasnjih navodnih židova su Hazari i ateisti, a 10 posto takozvani orginalni židovi koji žive u Palestini, a ne u Izraelu. Izrael je privatna drzava od njihovoga cioniste Rothschild klana. Tko se zaista krije iza prezimena Rothschild nije nikome poznato. Diljem svijeta se sumnja da je prezime Rothschild lažno prezime.




prenio: activistpost.com, youtube.com/uredio: nsp



Коментари

Постави коментар