Počela realizacija tajnog plana mikročipovanja svih novorođenčadi u SAD i Evropi – VIDEO


Da li ste spremni na obustavu privatnosti i robotizovanje ljudske vrste, nakon čega više nikada nećete moći da uživate nasamo sa svojim mislima?
Da li ste spremni da živite u svetu u kojem će svaka novorođena beba biti mikročipovana? Da li ste spremni na to da se svaki vaš korak prati, beleži i čuva u bazi podataka?
Iako zvuči nemoguće, postoji plan da se upravo to učini.
U američkim medijima se o tome ne može čuti gotovo ništa, ali finski žurnal Spekula, koji čitaju lekari u studenti medicine, navodi da nema još puno vremena do trenutka kada će doći do uvođenja vojne medicine i tehnologije kontrole uma, koji će eliminisati svaki vid slobode u budućnosti čovečanstva.
„Postoji tehnologija pomoću koje će se stvoriti totalitarni Novi svetski poredak“, rekla je Rauni Lina Lukanen Kilde, bivša šefica zdravstva u Finskoj. „U toku je razvoj tajnih neuroloških sistema komunikacije koji će zameniti nezavisno razmišljanje i uspostaviti kontrolu nad društvenom i političkom aktivnošću radi privatnih i vojnih interesa“, rekla je ona.
„Kada naše moždane funkcije budu povezane sa superkompjuterima putem radio implantata i mikročipova biće suviše kasno za delovanje. Ova pretnja se može sprečiti samo edukovanjem javnosti putem dostupne literature o biotelemetriji i informacija koje se razmenjuju na međunarodnim kongresima“.
U svom članku pod naslovom „Mikročipovi, kontrola uma i kibernetika“, dr Kilde tvrdi da su SAD glavni odgovorni za tajnu primenu ove elektronske opreme i oružja.
Dr Kilde je dodala da mediji zataškavaju pravu nameru iza ovog mikročipovanja, naglašavajući da savršeni sajber vojnik može da se stvori pomoću sofisticirane opreme i oružja koja se koriste u određenim NATO državama još od osamdesetih godina.

>



Коментари