“PROCUREO” ŠOKANTAN SNIMAK NLO-a koji prolazi pored Međunarodne svemirske stanice- NASA PREKIDA ŽIVI PRENOS! (VIDEO)



.

Masivni NLO se pojavljuje pored MSS dok NASA ponovo prekida živi prenos

Masivni NLO koji se pojavio na NASA-inom živom prenosu je snimljen ugrađenim kamerama na Međunarodnoj svemirskoj stanici. Kako se NLO približio, NASA je odlučila da isključi prenos uzrokujući bes među NLO vernicima.
NLO lovci tvrde da je to konačni dokaz da vanzemaljske letelice posećuju Zemlju.
NLO lovci, i oni koji prate Međunarodnu svemirsku stanicu, ponovo su optužili NASA-u za ukidanje direktnog prenosa sa Međunarodne svemirske stanice (MSS) kako bi prikrila dokaze o postojanju vanzemaljaca u svemiru.
Ovaj put se “masivan“ NLO pojavio u blizini stanice i može se videti na videu postavljnemo na “YouTube” kanalu koji pripada “NLO lovcu“- Streetcap1.
Prema rečima “Streetcap1”, video postavljen 20. oktobra pokazuje misteriozni objekat koji se pojavljuje u daljni i približava se Međunarodnoj svemirskoj stanici. Kako je NLO postao “vidljiv“ na živom prenosu, NASA je isključila prenos.

Nakon analiziranja snimka, NLO lovac Skot Varing je napisao na “UFO Sightings Daily”:
“Video prikazuje dugačak naoružani NLO u daljni. Kao dokaz da je NLO tamo, kako naiđe sunčeva svetlost, NLO počinje da svetli, ali ne pre nego što je NASA prešla na plavi ekran. Osećam da javnost sve manje i manje veruje NASA-i kada je u pitanju otkrivanje života na drugim planetama. Njihov pravi cilj je izgleda da prikupe važne informacije, a onda pruže poneku trunku javnosti kako bi iole zadovoljili njihovu radoznalost.“
Prema rečima Varinga, video snimak jasno pokazuje kako se sunčeva svetlost reflektuje od NLO, uzrokujući da “zasvetli“ u svemiru. Sve veća osvetljenost misterioznog objekta usled refleksije sunčevih zraka pokazuje da je to čvrst predmet, najverovatnije napravljen od metala, koji se približava Međunarodnoj svemirskoj stanici.
Webtribune.rs
Pogledajte video:

Коментари

Постави коментар