UN sterilišu milione žena pod izgovorom vakcinacije protiv tetanusa

Monstrouzno: Masovna sterilizacija žena u Keniji u režiji UN - ipak, sve spasene


Katolički biskupi u Keniji su optužili dve organizacije Ujedinjenih nacija da sterilišu milione devojaka i žena pod izgovorom programa vakcinacije protiv tetanusa koji sponzoriše vlada Kenije.
Prema izjavi koju je dalo Kenijsko katoličko udruženje lekara u utorak, organizacija je pronašla antigen koji uzrokuje pobačaje u vakcini koju Svetska zdravstvena organizacija (WHO) i UNICEF treba da obezbede za 2,3 miliona devojaka i žena.
„Poslali smo šest uzoraka širom Kenije u laboratorije u Južnu Afriku. Ispali su pozitivni na HCG antigen“, rekao je dr Muhame Ngare za LifeSiteNews.
Dr Ngare, predstavnik Kenijskog katoličkog udruženja lekara, rekao je: „Ovo je dokazalo našu najgoru noćnu moru, da se ova kampanja ne odnosi na iskorenjivanje neonatalnog tetanusa, već da je u pitanju dobro koordinirana masovna sterilizaciona vežba u kojoj se koristi dokazana vakcina za regulisanje plodnosti. Ovaj dokaz je predstavljen Ministarstvu zdravlja pre treće ture imunizacije, ali je ignorisan“.
Ipak, vlada tvrdi da je vakcina bezbedna. Ministar zdravlja Džejms Makaria je rekao za BBC:
„Preporučio bih svojoj kćerki i svojoj ženi da prime vakcinu jer se potpuno slažem sa tim i verujem da ne postoje neželjeni efekti po zdravlje“.

Dr Kolins Tabu, šef odeljenja za imunizaciju Ministarstva zdravlja, rekao je da „ne postoji drugi aditiv u vakcini pored antigena tetanusa“.
Tabu je rekao da se ista vakcina koristi već 30 godina u Keniji. Štaviše, „postoje žene koje su se vakcinisale u oktobru 2013. godine i martu ove godine koje očekuju dete. Zato je nemoguće da vakcine sadrže kontraceptivna sredstva“.
Mnoge novine su takođe izvestile da su žene zatrudnele i nakon vakcinacije.
Dr Ngare odgovara: „Ili mi lažemo ili vlada, ali zapitajte se, iz kog razloga bi Katolički doktori lagali?“. On je dodao: „Katolička crkva u Keniji pruža zdravstvene usluge i vakciniše sto godina unazad dok Kenija još nije ni bila država“.
Dr Ngare je rekao za LifeSiteNews da je nekoliko stvari navelo medicinski sistem da posumnja u ovu navodnu kampanju protiv tetanusa koja je u stvari tajna kampanja protiv plodnosti.
Zašto se primenjuje čak 5 vakcina za više od 2 godine i zašto ih dobijaju samo žene u godinama kada mogu da zatrudne i zašto se sve to ne sprovodi uz uobičajeni publicitet vlade?
„Obično se primenjuju serije od tri vakcine u periodu od 2-3 godine i daju se bilo kome ko dođe u kliniku sa otvorenom ranom, i ženama i muškarcima i deci“, rekao je dr Ngare.
Ono što najviše uznemirava jeste režim od 5 vakcinacija. „Jedini put kada se tetanus vakcina primenjuje u 5 doza jeste onda kada se koristi kao nosač u vakcinama za regulisanje plodnosti koje sadrže hormon trudnoće HCG – ljudski horionični gonadotropin, a koje je razvila WHO 1992. godine“.
Upravo HCG je pronađen u svih 6 uzoraka koji su poslati u medicinske laboratorije Univerziteta u Najrobiju i u Južnoj Africi. Biskupi i doktori upozoravaju da bi unošenje ovog hormona u organizam žena imalo posledicu razvijanja antitela za taj hormon. Kada zatrudne i proizvedu svoj HCG, proizvešće se antitela i doći će do pobačaja.
„Znamo da je ovaj režim vakcinacije poslednji put primenjivan u Meksiku 1993. i Nikaragvi i Filipinima 1994. godine“, rekao je dr Ngare.
„Pobačaji su se pojavili tek tri godine kasnije“, zbog čega su tvrdnje da su žene koje su nedavno bile vakcinisane i zatrudnele potpuno beznačajne.

Ngare je rekao da je WHO već pokušao da uvede isti program protiv plodnosti u Keniju devedesetih godina. „Upozorili smo vladu i sprečili vakcinaciju. Međutim, sada nam to ne polazi za rukom“.
Ngare je takođe napomenuo koliko je tajnovita ova kampanja u poređenju sa drugim kampanjama vakcinacije, kao na primer za poliomijelitis.
Brajan Klaus iz Human Life International u Virdžiniji rekao je za LifeSiteNews da WHO nije bila umešana u kampanje u Nikaragvi, Meksiku i Filipinima.
U prethodnim slučajevima, rekao je Klaus, oni koji su davali vakcine insistirali su da je njihov proizvod čist dok se nije dokazalo suprotno. Zatim su tvrdili da su pozitivni testovi na HCG zapravo posledica slučajne kontaminacije u proizvodnji.
Oko milion kenijskih žena i devojaka je vakcinisano do sada, a još 1,3 miliona čeka vakcinaciju. Vakcinacija je usmerena na žene, kako navodi vlada, kako bi se deca u materici takođe zaštitila od tetanusa. Vlada tvrdi da oko pet stotina dece umre godišnje od tetanusa.
Zašto bi UN želele da suzbiju stanovništvo u zemljama u razvoju? „Rasizam“ je prvo objašnjenje Brajana Klausa. „Takođe, razvijene zemlje žele da se dočepaju njihovih prirodnih resursa“.

Dr Ngare je rekao da se nadao da će se stvar mirno rešiti testiranjem vakcine, ali je nezainteresovanost vlade primorala kenijske biskupe i katoličke doktore da izađu u javnost.
procitajte jos:PRIZNANJE NAUČNIKA: Vakcinom smo 30 miliona ljudi zarazili rakom i AIDS-om! (VIDEO+)

jos:SKANDAL! EU parlament ZABRANIO prikazivanje filma koji dokazuje povezanost autizma i vakcine!

jos:MUK MEDIJA NA SVETSKI SKANDAL: De Niro razotkrio “vakcine” mafiju: “Vreme je da svet sazna celu istinu”!

Коментари