Аутентичном слике великог НЛО лебди над ЛА сведочи 1 милиона људи


" Све је у процесу истраге, како у Сједињеним Америчким Државама и у Шпанији, као и остатак света. Народи света тренутно раде заједно у истрази НЛО феномена. Постоји међународна размена података. "- Генерални Карлос Кастро Цаверо (1979). Из "НЛО и националну безбедност државе, том 2," написао Рицхард Долан.
Иако је цитат горе долази из 1976. године, то се односи и на деценијама пре. Фаст форвард до данас и сада имамо хиљаде и хиљаде откривене докумената (иако милиони и даље класификовани сваке године у Сједињеним Америчким Државама) који доказују било и још увек је висок ниво интересовања за НЛО феномена од стране влада и војних служби широм света . Документи показују да су ови предмети често прати на ваздух / приземљу радарима, понекад истовремено, као и визуелно потврђују пилота проблема да их проверим. Ови предмети обавља маневре који пркоси наше законе физике и се такту путују брзином Нису познати авион на нашој планети могу да путују, барем неке од њих.
Овде  је одличан пример Децлассифиед документа детаљно шта се дешава када је војска има сусрет са НЛО.
"Као што је Ф-4 приближио низ од 25 наутичких миља је изгубила све инструменте и комуникације. Када је Ф-4 окренуо од објекта и очигледно више није претња за њега, авион је повратио све инструменте и комуникације. Још једна јарко осветљена објекат је изашао из оригиналног објекта. Други предмет иде право ка Ф4. "  ( Извор )
Да похвалим ове документе, имамо и стотине изјава од високих званичника из целог света, као што је ова:
"Постоји озбиљна могућност да се посетили и који су посетили дуги низ година људи из свемира, од стране других цивилизација. Ко су они, одакле су, и шта они желе треба да буду предмет ригорозних научних истраживања, а не да буду предмет 'рубисхинг' сликар таблоидима "(. Извор ) - господару Адмирале Хил-Нортон, бивши начелник штаба одбране , 5 звезда адмирал kraljevske морнарице, председник vojnog комитета НАТО-а
Шта се догодило у 1942.? 
Током Другог светског рата, НЛО извештаји порасла, посебно након што је атомска бомба пала. Ово је интересантно с обзиром на чињеницу да је број Децлассифиед докумената указују НЛО упада у неколико различитих војних ракетних постројења нуклеарне широм света. Можда је најбољи и најпознатији пример долази из 1967. године у Малмстром ваздухопловној бази у Монтани. База контролише огромну мрежу интерконтиненталних балистичких ракета (ИЦБМ), где је број високо обучених војних лица сведоци црвену, сјајним НЛО како лебди испред капије. У то време, сви ИЦБМ затворити, укључујући и резервне генераторе. Само да буде јасно, то не икада догодило. Конференција је одржана пре седам година у Националном прес клубу разматра ово питање, можете да видите да  овде .
Овде  је Викиликс кабл који говори инцидент у Алжиру где лети "машине" да "нејасно" њихов облик је примећен код војне инсталације. Постоји много примера да би се овде.
Али пре светског рата 2, НЛО питање је и даље истакнути. Имамо чак и историјске записе и уметничко дело о НЛО у прошлости, да су добро документовани, можете сазнати више о томе  овде . Ова посебна чланак ће се фокусирати на оно што се десило пре Лос Анђелесу 1942. године.
Слика коју видите изнад је објекат који лебде изнад Лос Анђелесу у раним јутарњим сатима 25. фебруара, 1942. мале беле тачке око објекта су артиљеријска пукне. Овај инцидент се догодио само три месеца након Пеарл Харбоур. У то време, било је доста пажње ставља на САД и САД, који су на високом степену приправности.
Овде су чињенице:
- Неколико радари детектован објекат око 120 миља западно од Лос Ангелес
- За неколико минута, противавионске батерије је на високом степену приправности
- На око 2:20 часова, објекат је прате на радару у року од неколико миља од обале и градског мраку је наређено
- Убрзо после 3:00 ујутро, објекат појавио право над градом и противавионске батерије отворио ватру
- Око 1500 метака испаљено у небо, не преко океана, али директно изнад града
 - Три грађана страдало од гранатирања и три од срчаних напада приписује гранатирања
- Велики део штете нанета
- Др Брус Макаби, стручњак за фотографске анализе, верује да су предмети бити око 100 метара или више у пречнику
- Овај догађај је присуствовао око 1 милион људи
Саслушање од 1. милиона који је видео овај објекат
Испод је неки сведок исказ догађаја, његово име је Сцотт Литтлетон, професор антропологије, у пензији, Оццидентал Цоллеге, Лос Ангелес, ЦА
"Нас двојица стајали раме уз раме испред куће, окупљају у хладан ноћни ваздух и гледао у небо. Авиони бисмо чули нису на видику, али оно што заробљени нашу РАПТ пажњу је сребрно, бомбона у облику "буба", као моја мајка касније га је описао, то је било јасно видљиво у Сеарцхлигхт гредама које је истакнут. Иако је био јасан, Моонлит Нигхт, никаквих других детаља се могу разликовати, упркос чињеници да, када смо га први пут видели, објекат је виси непомично скоро директно изнад. Његова висина је тешко проценити, посебно након свих ових година, али рекао бих да је то било негде између 4.000 и 8.000 метара. Ово може објаснити зашто нисмо видели Оранге Глов пријављене од стране неколико сведока у Санта Моници и Цулвер Цити, где је објекат очигледно био много нижи. (Један сведок указује на то да овај сјај може једноставно да буде одраз схелл експлозија против "сребрним" тело објекта.) "
Званично објашњење за догађај у распону од "ништа није догодило" до "балони", али сви они који су проучавали овај феномен у дубини знам да је то била умотана у тајности за веома дуго и поклопац тек почиње да експлодира. Једини проблем је, сви сведоци описали нешто сасвим другачије од званичног објашњења.
"Иза кулиса, високи официри Аир Форце се трезвено забринути због НЛО. Али кроз службене тајне и подсмеху, многи грађани су навели да верује непознати летећи објекти су глупост. "  Бивши шеф ЦИА, Росцое Хилленкоеттер, 1960  ( Извор )

Коментари