НАСА је уживо видео Феед Цут опет као Денај Паст Међународној свемирској станици 6 великих 'НЛО'

Кредит: НАСА
Нови и чудно видео снимке из НАСА 'живом храном из Међународне свемирске станице приказује шест великих неидентификованих објеката лети. За оне који су заинтересовани за НЛО тема ће знати да ово није први пут да тај призор што се види, али овај случај садржи јединствене карактеристике.
Као што ћете видети у ливе видео који се налази испод, узета од стране америчке свемирске агенције, ових шест неидентификованих објеката се креће од десне стране екрана према лијево. У прошлости обично не би био један објекат који би дошли у оквир, међутим, овај најновији видео садржи оно што се чини да је флота НЛО који је изазвало негодовање гледалаца који захтевају НАСА да објасни ово.
Тилер из СецуреТеам саид:
"Он је открио оно што неки називају флоту неидентификованим летећим објектима који се крећу у даљини иза Међународну свемирску станицу," 
"Имамо око шест НЛО пролазу иза, а судећи из даљине, претпостављам да ће величина тих објеката, како год да су, бити прилично велика,"
"Много већи него НАСА типичне изговор честица леда, морамо да гледамо леда."
Тајлер је рекао да је НАСА мистериозно смањити директан пренос, а затим заменио га са напајањем из другог ИСС камере показује унутрашњост собу за састанке.
Када такви случајеви дешавају уобичајена и сада стандардно објашњење од НАСА би требало да буду објеката који се свемирског отпада, лед или метеори, али опет видимо тајност и високо случајна времена.
Имају поглед на видеу испод и одлучите сами.

Коментари