Водећи физичари Проверите да ли је "Паралелни светови постоје и Интеракција са нашим светом Даили!"


Арт Рапхаел Терра @

Нова теорија је недавно потврдио зашто видимо неке веома чудне ствари широм света иу квантној механици.
Један од најчуднијих области науке ових дана треба да буде Квантна механика, област коју многи водећи научници били свесни, али никада заиста разумео. То је област која је тако чудно и анти-интуитиван, која је некада чувеног физичара Ричард Фејнман, рекао је у наставку:
"Мислим да са сигурношћу могу рећи да нико не разуме квантну механику."
Било је много покушаја да се заиста схвати и објасни неке од чудно последица квантне теорије које су довеле до неке идеје, а ум-савијање, као што су Копенхагену тумачења и интерпретације мани-ворлдс, ствари које смо раније пренео ово веб ). Ово су интригантне времена и као увек кажемо овде у УИП, Научна фантастика постаје Наука чињеница!
Сада постоји теорија иде око назива "многим интерактивним светова" хипотеза (МИВ) - и ова теорија је као интересантан као што звучи. Ова теорија је рекао да потврди да паралелна света не само постоје, али они су у интеракцији са нашим сопственом свету прилично ДНЕВНИ. Речено је да су паралелни светови интеракцију са светом, али на квантном нивоу, тако да су, нажалост, не може детектовати. Иако је ова занимљива теорија не може бити потврђено, то може заиста помоћи да се коначно објасни неке чудне последице које су својствене у квантној механици.
Као што смо раније поменули у претходном посту  је сугерисано да би ове тамне бројке које се видели широм света (такође познат као "Схадов Пеопле") бити у ствари људима који су из других светова / димензије и поглед да видимо од њих зависи од тога колико осетљиви смо на њихово постојање. Ова теорија би такође потврђују разлоге иза ових такозваних Схадов људи, а можда чак и бити нека врста доказа да МИВ теорија је заиста веома реална.
Тхе Схадов Пеопле - Више чињеница од маште?
Тхе Схадов Пеопле - Више чињеница од маште?

Ова теорија је врста Спинофф тумачења мани-ворлдс у квантне механике, што је идеја да су врло реални сви могући алтернативни историје и будућности, сваки представља стварну, иако паралелно, свет. Постоји један велики проблем са овим "мани-ворлдс тумачења" Међутим, као што је то било у основи унтестабле, пошто запажања може се вршити само у нашем свету. Дешавања у овим предложеним "паралелних" света може само још може замислити. Али ово је област која се добија све више и више интересовања сваки дан, а Научници у ЦЕРН-у су спремни да докажу теорију је веома реална - али по којој последица !? То је чак говорило да су људи у ЦЕРН-у већ открили друге димензије !?
Шта су открили у ЦЕРН-у !?
Шта су открили у ЦЕРН-у !?
Али ово је место где МИВ теорија је игра шаржер - МИВ заправо сугерише да паралелни светови заправо комуницирају на квантном нивоу, и погодите шта они заправо раде.
Хауард Висеман, физичар Гриффитх Универзитету у Брисбане, Аустралиа, а један од физичара да дођу до МИВ, објашњава испод:
"Идеја паралелних универзума у ​​квантној механици је од око 1957,"
У добро познатом "Многи-Ворлдс тумачења", сваки универзум грана у гомилу нових универзума сваки пут квантни мерење врши. Све могућности су због тога реализовано - у неким световима астероид диносаурус-убија промашио Земљу. У другим земљама, Аустралија је колонизовали од Португалаца. "
"Међутим, критичари доводе у питање реалност ових других универзума, јер не утичу на наш свемир уопште", додао је он. "На овим резултатом, наш" Многи Интеракција Ворлдс "приступ је потпуно другачија, као што јој име имплицира."
Хауард Висеман
Хауард Висеман

УИП РЕЗИМЕ - Ово је фасцинантна вест и један који би могао завршити мења наш начин размишљања заувек!
Мудрац и његове колеге су предложили да постоји "универзални силу одбијања између" близу "(као у сличним) светова, који заправо тежи да их још разликује." Квантни ефекти могу се објаснити факторинг у овом снагу, они предлажу. Његова кишељење мисао ум, али више мислиш о томе више има смисла!
Не заборавимо да је ФБИ већ случајно процурила вијест да су интер бића улазе у наш свет дневно и да не постоји ништа што можемо учинити у вези овога! И ово је веома истинита прича људи, ФБИ је признао да смо посетили "бића из других димензија" и службена веза са ФБИ трезора могу се наћи
Дакле, ако ФБИ су потврдили МИВ теорију онда можда је сада време за научника овог света да открију шта се тачно дешава! Према неким од ових узбудљивих још мало бизарне неочекиваних извештаја и "откривене" докумената од стране ФБИ, били смо посетили бројни ванземаљски бића, од којих, нису само из других планета изван наше, али и из других димензија . Очигледно неки од ових ванземаљских бића потичу из "етеричног авиона коегзистентних" у оквиру нашег физичког универзума. Ове невероватне "ентитети", који наводно може "се остварују" на нашем сопственом планети појавио као огромне 'провидне личности'.
Молимо погледајте ФБИ документ о откривању података испод:
a4

Јасно је да је веома тешко рећи да ли ће математике одмерити, али ипак то чини невероватно интересантну теорију, онај који не само смисла да се појави да буде подржана од стране наших добрих весели пријатељима у ФБИ превише!
Ово је место где се добија екстра занимљиво, на питање да ли је њихова теорија може укључивати могућност да би људи могли сасвим могуће једног дана интеракцију са другим димензијама, Висеман је једноставно рекао:
"То није део наше теорије. Али идеја [људских] интеракције са другим универзумима више није чиста фантазија. " 
То некако чини да питам шта владе и плаћени научници овог света заиста знају о томе шта се дешава. Ко зна, можда ћемо једног дана моћи да комуницира с њима хипердимензионална бића и поздравити ових такозваних "Схадов људи" који наводно скоком између димензија.
Други аспект је то да би ви моћи да једног дана погледам на свој живот ако сте направили различите изборе? Можда једног дана моћи погледати у једну од ових алтернативних светова и сазнајте шта сте могли постати ....
МВВ
алиен СФацинг


Коментари