Рав снимак НЛО-Рецордед Ат опсерваторије у Норвешкој


У наставку видео можете пронаћи сирови снимак потврђеним легитимног имиџа о НЛО (НЛО). Постоји разлика између странаца и НЛО, НЛО су једноставно као што је описано у њено име непознатом, тако да је веома важно да се нагласи да је постојање НЛО је већ званично "потврдила" у "маинстреам" света.
Широм света постоји велика количина државних је и одбрана обавештајних агенција које су процуриле тајних докумената сликање врло занимљиву слику. Ови су ванземаљци обично прате на војне радаре, ау многим случајевима потврђене од стране борбени авион пилота, као и на ваздуху и подземних радара у исто време. Ово се догодило много пута и на пример Овде је најновији серија НЛО фајлова које су објављене од стране чилеанске владе.
" Иза кулиса, високи официри Аир Форце се трезвено забринути због НЛО. Али кроз службене тајне и подсмеху, многи грађани су навели да верује непознати летећи објекти су глупост. " Бивши шеф ЦИА, Росцое Хилленкоеттер, 1960
На снимку је из Хессдален Интерацтиве опсерваторије у Норвешкој, што је опсерваторија која се користи научници са Универзитета у Øстфолд, Хессдален. То је само 24 сата НЛО опсерваторија у свету. Поверед би аутоматским камером на високој резолуцији, потребно је више слика сваки минут да ухвати и испитати чудне ваздушне феномене из области које су људи извештавања годинама.
" Светло појаве овде у Хессдален у Норвешкој почео крајем '81 са доста виђења, највише је било 20 НЛО недељно. Локални људи овде почели да види светлост доле у долини, понекад у близини њихових кућа и они су се питали шта би ово могло бити. Неки је мало плаши превише, јер нико није могао да им дати одговор, шта би то могло бити? " - Сц.ЕЕ Ерлинг Странд, Универзитет у Остфолд
СТАРТ видео ат 48:36 а завршавају се у 51:37 ПОГЛЕДАЈТЕ овај феномен. 

Коментари