Ekskluzivni dokazi o britanskoj Oblasti 51: Otkrivena baza za saradnju sa vanzemaljcima – VIDEO


farnboro

Britansko udruženje za misterije na zemlji i u vazduhu (BEAMS) je objavilo bizarni izveštaj na 109 strana nakon „specijalne istrage“ o bivšoj Agenciji za procenu odbrane i istraživanja ministarstva odbrane koju sada vodi specijalizovana firma za odbranu, bezbednost i vazdušni prostor po imenu Qinetiq.

Iz BEAMS-a tvrde da se u Farnborou često uočavaju NLO-i, kao i da su česte otmice od strane vanzemaljaca, a veruje se da je to sve povezano sa jednom tajnom bazom.
Ova grupa je ubeđena da ta baza ima veze sa vanzemaljcima, NLO-ima, intergalaktičkom odbranom i razvojem futurističkih letova.
Njihova teorija se zasniva na zagonetnim vanzemaljskim simbolima koje su uočili na mestu baze, zatim na svedočenjima uzbunjivača obaveštajnih službi, kao i na reakcijama medijuma-istraživača.
Na sajtu BEAMS-a piše da je to društvo uspostavljeno 1991. godine kao neprofitna grupa koja se bavi paranormalnim stvarima.
„U dužnosti BEAMS tima spadaju istraživanje, intervjuisanje, fotografisanje i žurnalizam“, navodi se na sajtu.
Dva ključna istraživača ove grupe, predsednik Kenet Parsons i njegova partnerka Hilari Porter (koju su jednom prilikom oteli vanzemaljci), sproveli su istragu i otkrili da su vladini uzbunjivači pružili dokaze o podzemnim prostorijama.
Ipak, oni kažu da su najvažniji dokazi zagonetni znaci u bazi.

Par istraživača je zaključio da je deo puta kroz bazu napravljen tako da izgleda kao vanzemaljsko biće prikazano u vidu crteža Aboridžina u Australiji, što ukazuje na značaj baze.
Takođe su naveli da deo zgrade izgleda kao leteći tanjir.
U izveštaju je pisalo: „Ukoliko naše tvrdnje nisu osnovane, onda vlada i vojska neće imati ništa protiv da pričamo o tome, zar ne?“.
Par tvrdi da je baza Qinetiq-a najveća od tri tajne podzemne ustanove koje se nalaze u Velikoj Britaniji.
U izveštaju su napisali kako su vladini uzbunjivači otkrili da su oficiri iz Čiksendsa redovno simulirali moguće ishode nuklearnog rata sa svojim kolegama, delujući iz podzemnog komandnog centra ispod baze Qinetiq-a u Farnborou.

„Jedan izvor kaže da poznaje nekoliko ljudi koji su trenutno zaposleni u britanskim podzemnim ustanovama gde se sprovode istraživanja vanzemaljske tehnologije i razvoj genetskog programa“, navodi se u izveštaju.
Par je rekao da je tehnološki park Cody takođe pod visokom bezbednošću uz naoružane čuvare i tajne kamere.
Ipak, oni i dalje smatraju da je nepobitan dokaz put oko glavne zgrade.
Oni tvrde da je u pitanju „stilizovani, dijagramski prikaz sive/reptilske figure, slične onoj koju su pokušali da prikažu Aboridžini, s tim što je prikaz vidljiv samo iz vazduha“.
U izveštaju se nameće sledeće pitanje: „Zašto napraviti prikaz vanzemaljca, vrhovnog stvaraoca, u okviru tajne podzemne vojne ustanove koja je toliko tajna da predstavlja britanski ekvivalent Oblasti 51 u Nevadi?“.
Oni pretpostavljaju da odgovorni za izgradnju baze nisu mislili da će javnost ikada prozreti njihovu šifru.
Međutim, pored puta oko glavne zgrade, postoje još neki šifrovani dokazi.
Istraživači su zaključili da je krov glavne zgrade namerno dizajniran u obliku letećeg tanjira kako bi oni koji su upućeni znali koja je svrha ove tajne baze.

Oni tvrde da postojanje podzemnih delova baze potvrđuje čudna buka koja se čuje širom Farnboroua u proteklih 15 godina.
Tri medijuma su dobila samo informaciju o tome kako se zove baza i opisali su ustanovu kao visoko-tehnološku uznemirujuću podzemnu bazu.
Najdžel Votson, autor knjige „UFOs: The Nazi Connection“ (NLO-i: Povezanost sa nacistima) je rekao: „Zvuči kao da pokušavaju da strpaju nekoliko stvari u isti koš“, dodavši da ideja o ovakvoj podzemnoj bazi nije ništa novo jer je još 1962. godine Albert Bender, osnivač Međunarodnog biroa za leteće tanjire u Bridžportu u Konektikatu, SAD, rekao kako su ga vanzemaljci oteli i držali u podzemnom štabu na Antarktiku.
Portparol ministarstva odbrane je rekao da ne daje komentare vezane za NLO-e.
Kontaktirana je i firma Qinetiq, čiji je portparol rekao da će dati odgovor kada detaljnije prouči dokumente.

Коментари