Black Knight: Ovaj neobičan objekt je u orbiti oko Zemlje za 50 godina - nitko ne zna što je to

Image result for Black Knight: kruzi
Čudan objekt je u orbiti oko Zemlje; neki kažu za pedeset godina, kažu neki manje. Objekt, nazvan Black Knight, je neki vjeruju da su izvanzemaljski podrijetlo i da se više od 13.000 godina stare. Međutim, većina akademika vjeruje da je samo teorija zavjere.

Nikola Tesla je prvi izvijestio kako je čuo zvukove iz svemira u 1899, misleći da su signali iz inteligentnog života. Godine 1968. astronomi su otkrili što je učinio, doista, čuje radio signale, ali oni su iz pulsara duboko u svemiru.
Orbita
Black Knight
Godine 1954., nekoliko novina, uključujući u San Francisco Examiner i St. Louis Post Dispatch objavljeno mišljenje bivši marinci pomorska Aviator Donald Edward Keyhoe, poznatog NLO istraživač. Keyhoe, rodom iz Ottumwa, Iowa je diplomirao na US Naval Academy. Nakon umirovljenja iz marincima, on je radio za Nacionalni geodetske izmjere i US Department of Commerce. On je postao autor koji je pisao o Charles Lindbergh američkoj turneji, kao i zrakoplovne fikcije. Na početku Drugog svjetskog rata, vratio se u vojnu službu trenirati zrakoplovce. On je dobio čin majora prije njegovog drugog odlaska u mirovinu. On je nastavio objavljivati priče u časopisima kao što su Weird Tales, Flying Aces, The Saturday Evening Post i Readers Digest .
Bilo je Keyhoe uvjerenje da izvanzemaljci obišla Zemlju i objavio nekoliko knjiga koje tvrde da je američko ratno zrakoplovstvo je otkrio dva satelita u Zemljinoj orbiti 1954. godine, kada takva tehnologija postoji. U to vrijeme, znanstvena fantastika je sve popularniji. Knjige Keyhoe, HG Wells, Arthur C. Clarke i Isaac Asimov, filmova, kao što su Rat svjetova i dan kada je Zemlja zaustavila, zajedno s televizijskim emisijama poput  The Outer Limits i The Twilight Zone potaknut maštu javnosti u vezi putovanja u svemir i to moguće susrete s izvanzemaljcima. Skeptici su odlučili da su članci bili objavljeni kako bi se Keyhoe promovirati svoje knjige.
Godine 1960, za vrijeme hladnog rata, Time Magazine također tvrdi američka ratna mornarica je bila svjesna satelita s neobičnim orbiti s apogeja od 1,728 km (1074 milja) i perigeja od samo 216 km (134 mi). U početku, oni su tvrdili da je sovjetski špijun satelit, ali je kasnije izjavio da je samo u SAD-satelit koji je izbio u orbitu.
Izvješća Black Knight satelit rezultirali iz nepotvrđenih priča, overzealous novinara i pretjerano fotografija. Prema NASA-in astronaut, Jerry Ross, objekt je jednostavno rezultat pogreške.
U prosincu 1998. godine, space shuttle Discovery je poslan na misiju napraviti neke prilagodbe na Međunarodnoj svemirskoj postaji. Misija je steći ruski „FBG” modul već u niskoj orbiti, pričvrstite ga na nas „Node 1” u uvali tereta, te obavljati spacewalks instalirati potrebnu opremu. Pukovnik Ross i dr James Newman su pokušavali ugradnje termo deke na ramenskih igle priložene uz svemirsku postaju kako bi se smanjila gubitak topline i štedi energiju. Deke su bile zavezani za pukovnik Ross' svemirsko odijelo, ali kad je pokušao dohvatiti drugi pokrivač je slučajno izgubili. Nakon što je otkrio da je otišao, to je predaleko astronauti da ga dohvatiti.
Image result for Black Knight: kruzi

Prema NASA-i, „Tijekom spacewalks, krhotine, i male i velike, često izbačen iz stanice za praktičnost, iako ponekad alati nenamjerno izmaknuti.” Takav je bio slučaj u prosincu 1998. godine, kada je slidewire nosač i radilišta sučelje izgubljeno po STS-88 posada, a provođenje extravehicular aktivnost za ISS. Ovi objekti su dovoljno velike da se prati američke SSN [Space Surveillance Network] i su katalogizirani (US satelitske brojevi 25564 i 25565). Tri drugi objekti su također objavio STS-88 spacewalkers, jedan nehotice (izolacija deka) i dva po dizajnu (antenski špule), iako je samo bivši službeno je u cjelosti.
U razgovoru su proveli James Öberg 15. listopada 2014., pukovnik Ross je izjavio: „Ako vidimo nešto tamo ćemo biti prvi postavljati pitanja i govoriti ljudima što smo vidjeli nešto što nije razumio. Teorije zavjere su zabava za one koji rade na njima, ali gubljenje dragocjenog moć mozga.”