Нацистичке мапе и документи о Агарти потврђују теорију да је Земља шупља

(Фото: Вебтрибуне)
Људи су се одувек питали да ли је могуће да је Земља шупља? Много година се веровало да је заиста тако, али иако су постојале разне теорије, први доказ се појавио тек 1968. године.


Те године је сателит који је кружио око Земље усликао огромну рупу на Северном полу, што је доказ који потврђује теорију о шупљој Земљи.
suplja-zemlja-640x400
Agarta-mapa-640x317

Постоје легендарне приче о нацистима који су истраживали јужне регионе планете, па чак и направили тајне базе у Нојшвабенланду.
Такође се помињу операција Хигхјумп и путовања адмирала Бајерда, за време којих су уочене веома напредне летелице које су истраживале нове територије.

agarta-mapa2
agarta-mapa1
agarta3




Недавно је откривена мапа Трећег Рајха на којој су осликани разни тајни пролази, које су немачке подморнице користиле како би доспеле до подземних региона, али и комплетна мапа обе хемисфере заједно са мистериозним краљевством Агарта.
Пронађено је и писмо, које је највероватније написао Карл Унгер, део посаде немачке подморнице 209 под командом Хајнриха Броде, у коме он наводи да је посада открила унутрашњост Земље и да не намерава да се враћа.
Да је то истина доказују и мапе које је направио чувени картограф Хајнрих Ц. Беран за Национално географско друштво 1966. године. На тој мапи, Антарктик није прекривен дебелим слојем леда.


Ипак, најинтригантнији детаљи су подводни ходници који се простиру дуж читавог континента и који се спајају у тачки која представља отвор ка унутрашњости Земље.
Хитлер је био опседнут мистицизмом и необјашњивим стварима и био је веома заинтересован за НЛО-е и древну историју, а многи његови следбеници су то знали и подржавали су га у томе.
Могућност да је Земља шупља и да се у њу може ући преко Северног или Јужног пола, те да унутар ње живе тајне цивилизације, игра се са маштом људи већ вековима.
Заиста, могуће је да стварно негде постоји улаз који води у потпуно другачији свет који се чува у тајности дуги низ година.

Коментари