Пређи на главни садржај

Inscenirani napad iz SVEMIRA: Loš filmski scenarij ili sljedeća obmana moćnika?

Inscenirani napad iz SVEMIRA: Loš filmski scenarij ili sljedeća obmana moćnika?
NLO napad na Zemlju globalnih razmjera godinama je u zraku. Preciznije, lažni NLO napad kao završna scena u predstavi Novog svjetskog poretka, sve s ciljem da se stanovnicima ovog planeta sofisticiranom obmanom dosad neviđenih razmjera predstavi zajednički neprijatelj iz svemira koji dolazi porobiti Zemlju i uništiti ljudski rod. Istina, priča zvuči kao teška znanstvena fantastika, kao nešto apsolutno nemoguće i tehnički neizvedivo. Toliko nemoguće kao da će sad doći nekakvi malo drukčiji tipovi u nekim velikim brodovima preko mora odakle nitko nikad neće doći i za par stotina godina sve porobiti, pobiti i zatrti civilizaciju kao da je nikad nije bilo. Iz perspektive američkih domorodaca do početka europske kolonizacije i ta je priča zvučala kao malo jači SF. U redu, vjerojatno je čak i ta metafora puna rupa. Zapravo, ničim se ne može usporediti insceniranje masovnog napada vanzemaljaca na Zemlju kao perverzno, bešćutno sredstvo onih s vrha piramide koji žele vladati po svaku cijenu. No, je li zaista teško, pa makar na trenutak, povjerovati da oni to stvarno mogu? Da to žele, valjda je jasno svima koji imalo ozbiljno prate globalna zbivanja iz «skriveno» perspektive. Očito je da ni trenutak nije loš, sada kada je manje-više svima jasno što je bio rat protiv terorizma, što je bio 11. rujan, navodno nedavno ubojstvo onog smiješnog Arapina što se godinama krio, doduše nešto kraće od Ratka Mladića za kojeg vlasti također nisu znali gdje je. U ovo moderno doba super tehnologije i turbo humanih vlasti. Moš mislit.
Obama leaks
Naravno, nije nimalo jednostavno procijeniti idući korak elite koja, kao što nam je poznato, planira čitave generacije unaprijed, ali dosta je argumenata u posljednje vrijeme koji idu u prilog tezi da bi genijalci s vrha piramide mogli učiniti baš to kako bi ujedinili kompletno svjetsko stanovništvo pod jednu zastavu, jednu religiju, jednu vojsku, čipiranu i cijepljenu kao preventivu od vanzemaljske pete kolone i slično klasično zlo iz kuhinje moćnih gadova. Teško se oteti dojmu da u samo par mjeseci vanzemaljsku prisutnost odjednom tako olako priznaju redom Vatikan, FBI i britanske vlada, a Obamina administracija pušta probne balone u kontrolirane medije o tobožnjem skorašnjem priznanju da već desetljećima znaju za vanzemaljsku prisutnost na Zemlji. Prije nekoliko mjeseci mnogi su ugledni mainstream mediji objavili izjavu neimenovanoga visokog izvora iz State Departmenta da Obamina ekipa namjerava uskoro progovoriti o UFO temi i to ne samo objaviti tajne dokumente nego priznati “savezništvo” s vanzemaljcima.
Čak ni pitanje, mogu li oni to, kad bi htjeli, više nije sporno jer dovoljno se samo prisjetiti HAARP postrojenja, fenomenu chemtreilsa o čemu ne znamo ništa (mreža chemtrailsova na nebu mogla bi biti sjajna tehnička podloga za hologramsku projekciju), kao niti o sofisticiranim satelitima, uređajima u orbiti koji su sigurno danas izuzetno napredni i moćni jer vojna tehnologija je oduvijek debelo ispred civilne. Prema tome, očito je da oni mogu to, da to žele apsolutno je neupitno i sad je samo pitanje hoće li to napraviti, kada i kako? Bezbroj je mogućih odgovora. Najčešće se ta najveća obmana ikad predstavlja otprilike ovako: Nebo je super tehnološkim naprednim igračkama premreženo sofisticiranim uređajima koji mogu projicirati jako uvjerljive holografske prikaze, a naprednim oružjem za masovno uništenje koji pripadaju postnuklearnom i još naprednijem dobu, mogu se iz orbite uništavati čitavi gradovi (nema razloga da u slučaju ovog scenarija nekakvi vanzemaljski entiteti, bili oni 4D ekipa ili klasični alieni gray tipa, također sudjeluju u ovoj prljavoj raboti…). Prema nekim scenarijima, to može ići toliko daleko da će različita svjetska populacija «vidjeti» na nebu različito po principu – kršćanima Isus, muslimanima Alah, ateistima vanzemaljci i tako dalje, naravno to se odnosi na najluđi scenarij Armagedona, sudnjega dana. Ovaj klasični, o kojem se naveliko u zadnje vrijeme piše, posebno po američkim portalima tipa «skriveno», rezerviran je za opsjenu i napad nešto manje luđih proporcija pa bi se sveo samo na UFO napad ograničenog intenziteta i djelovanja, taman toliko da se zemaljsku populaciju uvjeri da je napadnuta i da imaju zajedničkog neprijatelja. A onda, po starom dobrom principu već toliko puta viđenom kroz povijest, moćnici će izmisliti nove Bogove, nove sustave vjerovanja i novu svjetsku vladu koja nas je tako uspješno spasila od napada iz svemira. Zaista, kad ovako narodskim jezikom sažmemo sve te ideje, zvuči kao loši hollywoodski film poput ovog zadnjega, turbo lošeg filma o napadu na Los Angeles. Ali bilo je i boljih filmova na tu temu, poput «Independace daya» gdje američki predsjednik u čuvenom govoru prije završne bitke za obranu Zemlje frenetično blagoslivlja NWO.  Također, kad smo već u Hollywoodu, a vezano uz ovu temu, zanimljivo je da su producenti zanimljive SF TV serije «V» (Visitors, remake serije iz 80-ih godina prošlog stoljeća) odjednom odustali od snimanje nove sezone iako je gledanost bila i više nego dobra. Možda je ideja bila preblizu istine? A možda smo svi mi subliminalno i kulturološki, pod utjecajem medija i UFO literature malo previše zabrijali u sve ovo. Kako bilo, vrijeme će pokazati. Jedno je sigurno, da se sad, ovoga trena na horizontu pojave leteći tanjuri, mnogi među nama s punim pravom bi imali razloga posumnjati – jesu li to uistinu neprijatelji iz svemira ili naši stari neprijatelji iz susjedstva?
Za one koji žele znati više o ovoj temi:
SKRIVENO TV: PROJECT BLUE BEAM of NASA (Odličan slikovni prikaz teme)

Коментари

OGLASI