Ljudsko-vanzemaljski BITKA 1979. u Novom Meksiku: NAVODNO očevidac IZVJEŠĆE (VIDEO)


Image result for Ljudsko-vanzemaljski BITKA 1979. u Novom Meksiku: NAVODNO očevidac IZVJEŠĆE (VIDEO)
Phil Schneider je radio kao stručnjak za eksplozive, pomaže izgraditi tajnih podzemnih baza za američke vlade u Dulce, NM, 1979. U 1995, on je rekao zapanjujuće priču o svom susretu s izvanzemaljskim bićima koja žive pod zemljom.
Schneider je rekao da je jedan od tri preživjele u borbi s tuđincima u kolovozu 1979. godine i da je on bio jedina osoba s sigurnosne provjere na visokoj razini govori na takav detalje vladinog znanja stranih bića.

PRIČA stranca BAZE i borba 

On je bio vrlo kritičan prema vlasti za čuvanje građana u mraku, i dao brojne razgovore o svojim iskustvima u dvije godine prije njegove smrti u 1997. Schneider je tvrdio više nastojalo na svoj život nakon što je počeo otkrivajući ono što je znao. Njegova smrt samoubojstvom je gleda sa sumnjom od strane njegovih pristaša. Schneider je bio sumnjiv podzemnoj bazi on pomaže izgraditi kad je vidio toliko specijalnih snaga Zelene beretke oko tabora.

Rad tima izbušene četiri velike rupe, standardni način za početak gradnje. No, ono što je izašao iz rupe uopce nije dio standardne procedure. „Sve je crni čađave zrak došao kad smo izbušene rupe tamo”, rekao je Schneider je na predavanju u 1995. pripravnosti Expo.
On je otišao u podzemlje napraviti procjenu kada je pronašao sebe samo noge daleko od „velikog sivog” 7ft. visoki stranac. „Smrad je bio gori od najgore smeće. Subjekt je apsolutno strašno „, rekao je on. Schneider potražio pištolj nosio. Ubio dva bića, ali ne prije nego što je jedan od njih mogao ispuštati čudan i štetne energije. Stranac je napravio neku vrstu kružnim pokretima rukom, to maše ispred prsa.
Schneider oponašao djelovanje. „Sljedeća stvar znam, ova plava zraka me pogodila i samo doslovno otvorila mi se kao riba.” On je pokazao publici ruku. Zraka spalio off neke od prstiju na lijevoj ruci i udario u prsa. Također je spalio svoje cipele, pa čak i spalio nokte na nogama off.

Zelenih beretki spasio Schneider život i izgubio vlastiti u tom procesu. On je dobio Schneider u lift i pritisnuo gumb da ga podići iznad zemlje na sigurno. Više od 60 ljudi izgubilo je živote toga dana, rekao je Schneider. Druge dvije preživjeli žive u staračkim domovima u Kanadi, rekao je on. Oni su zaštićeni od strane kanadske vlade i bez američkog građanina, Schneider uključeni, dopušteno je pristup do njih.
Schneider je rekao to je zato što su bili uplašeni da bude oteta. „Postoji rat pod tamo i to se događa od tog vremena”, rekao je on. Govorio je o 1.477 podzemnim bazama širom svijeta, od kojih su 129 bili u Sjedinjenim Američkim Državama. Svaki koštati 17 milijardi $ ili više. Rekao je da je Crna proračuna, skriven od drugih američke državne agencije i od javnosti, privuče 25 posto bruto nacionalnog proizvoda.
Vojne snage iz više zemalja su sudjelovali u tom ratu sa vanzemaljcima, rekao je on. „Moramo usaditi u našim javnim službenicima, oni nam moraju reći istinu”, rekao je on. „Ako je istina ne može u potpunosti izaći, što je korištenje u nama ima nešto zove sloboda?”