Najopasniji knjiga čovječanstva? Skrivena istina o Necronomicon

Howard Philips Lovecraft provodi uz različite novelasreferencias knjigu koja je prepričao sadržane čarobne formule za prizivanje nadnaravno, osim aludirati određenu znanje o prostor-vrijeme odnosa.
Mnogi čitatelji onda pokušali pronaći tiskanu kopiju tajanstvene knjige, ali rezultati su bili neuspješni u svim svojim verzijama Smatra se od strane stručnjaka kao jedan od najopasnijih knjiga čovječanstva. Strašne ideje i tamne istine koje ova knjiga, u strašno uvjerljivo, tako često vodio čitatelje ludilu i smrti.
Necronomicon KNJIGA


Osim drevnih istina i dalekovidan proročanstava, knjiga sadrži i uroka i incantations da je u krivim rukama može stvoriti nezamislive štete. Nema sumnje da je knjiga koja sadrži neki tvrde zastrašujući stvarnost skrivenom povijesti svijeta, osim tamnih rituala sa snagom da uništi sav život na zemlji. Lovecraft po svojim romanima izazvao interes na Necronomicon obje njegove staunchest pristaša, znatiželjnim čitateljima i znanstvenika okultno. S vremenom je objašnjeno njegovo postojanje.
Stručnjaci su teoretizirali o ovom sablasnom knjige i sa vremenom također su se pojavili mnogi lažni kopije Necronomicon. Ali najbolje pjesme na istinitoj priči iza mitskog Necronomicon možemo naći u radu Lovecrafta vlastite. Istina, on je priznao da je njegova Necronomicon Lovecraft bio plod mašte, ali u svojoj biografiji Necronomicon u 1927, čini mnogo namjernih grešaka koje daju naznake o istini iza fikcije Lovecroft. Prema mišljenju mnogih stručnjaka kažu, vjerojatno Lovecraft bio svjestan da to nije prikladno otkriti istinu kroz svoje priče i romane.


Necronomicon je napisao ARAPSKI Abdul
Lovecraft rekao je njegov Necronomicon je napisao u 700 AD ludi arapskog Abdul Al-Hazred pozvao Damask. Ali tko je pravi autor ove izvanredne knjige? Astrolog i pisac Abu Ali al-Hasan je navedeno od strane mnogih kao pravog autora, ali židovske mistične Alhazen ben Josipu je također predložio. Većina, međutim, sugerira da je pravi naziv lud arapskog Abdul Al-Hazred je Abu „Ali alHusayn, poznat kao Ibn al-Rawandi ili Razes.
Uklanjanje njegova tajanstvena povijest Razes je rođen u 827 AD u Marwarrudh sada sjeverni Afganistan. Rano u ovom životu on se pridružio islam dobivanjem priznanja među njima. On je također proučavao Kabalu, sufizam, arapski i kršćanski gnosticizam. On je napisati nekoliko knjiga, kako u teologiji i filozofiji, od kojih su samo fragmenti ostaju. Nakon nekoliko godina proučavanja okultno Razes počeo izradu hodočašća i ekspedicije na udaljenim i divljim mjestima. On je proveo nekoliko mjeseci s nepoznatog majstora u pustinji ad-Dahna nestane za više od 10 godina, bez traga u crvenom pustinji Rub „al Khali.
Prema vlastitom pisanju, ja živim za to vrijeme u mitskoj izgubljenom gradu Iram gdje je studirao drevne i tajne učenja. Kad je bio Iram otputovao u Aleksandriji, Kairu, a na nekropole Saqqari, Memphis. Razes posvetio ostatak svog života proučavanju okultnog i pisanje svojoj knjizi „Al Azif”, koji je objavljen nekoliko primjera među arapskim mistika i teologa.
Knjiga je zabranjen za njegov sadržaj, a svi poznati primjerci uništeni su početkom 1100., Al Azif je preveden na grčki vjerojatno u samostanu svetoga Pavla Pustinjaka u Egiptu, a navodno mu je dao titulu „Νεκρονομικού (Necronomicon)”
U 1211 AD grčki prijevod je zabranjeno i svi poznati primjerci spaljeni po nalogu carigradskog patrijarha Michaela IV. U ranom XIV Al Azif je prvi put preveden na latinski tako Arnaldus Villa Nova (1235-1311), vjerojatno na temelju izvorne izgubljene knjige Al Azif. 1389. papa Bonifacije IX zabranio sve knjige koje se odnose na Al Azif obje Arnaldus Kao prijevod grčke verzije. Narudžbe Bonifacio IX je spaliti sve kopije koje bi se moglo naći. Neki izvori kažu da je jedna od uveden u grčkom prijevodu Necronomicon stigao u Rusiji pada Carigrada 1453. godine.
Knjiga je očito ostao u privatnoj biblioteci cara do pada carske carstvo. Postoje glasine su tiskane kopije u 1500. Rasputin je rekao da posjedujete jednu od tih knjiga, koja je navodno bila dar od treće supruge cara Nikole. Nisu poznati od tih primjeraka danas. Jedini poznati izvorni arapski tekst „Al Azif” kopirati i zabranjen prijevod grčkog uništena ili ukradena, kada je beduin pljačkali samostan San Pablo i spalio svoju knjižnicu u 1448 AD u 1541. je alkemičar i mistik njemački Teofrast Paracelsus premazati svoj njemački prijevod od latinske verzije Arnaldus.
Primjerak knjige Paracelzus je rekao da su poduzete kao plijen od strane Šveđana u Pragu 1648., ali je vjerojatno uništen u velikom požaru u kraljevske palače u Stockholmu u 1697. Tijekom 1600., engleski mistik John Dee je završio njegov engleski prijevod Necronomicon. Tekst nije objavljen tek nakon smrti Dee. Meric Casaubon premazati engleski prijevod Dee u vrlo ograničenom izdanju u 1651. U 1652. Danski liječnik Ole crv napravio novi dojam Arnaldus u Njemačkoj.


Simon Necronomicon
Još jedan od najpopularnijih verzija se zove Simon Necronomicon. Avon Books osnovana je 1941 News Corporation of America (ANC) stvoriti suparnika u meki izdanje. Avon je objavio Dime romana i zbirki kratkih priča čiji je cilj mlađe publike. Među piscima objavljenih HP Lovecraft bio. Nakon promjene ste vlasnik nekoliko puta u 40, 50 i 60 Avon je odlučio okrenuti u svojim publikacijama u sredinom 1970-ih su razlozi zašto su odlučili stvoriti svoju verziju Necronomicon je nepoznat, ali mnogi rekli da je to bio nešto više od jednostavnog cilj stvaranje novca.
Tako je u 1977. Avon Books objavio „Simon Necronomicon”. To je tako nazvan jer je napisao čovjek identificiran samo kao „Simon”. Knjiga nastoji izvući njihov sadržaj sumerske mitologije, ali zapravo je više Babilonska mitologija i njegovo uvođenje nastojali identificirati Veliki one stare i druga stvorenja uvedene u Lovecraft Mitu s bogovima i demonima Sumerana i Babilonaca.
Priče predstavljeni u knjizi su mješavina mezopotamske mitove i nepoznata priča o čovjeku zvanom „Mad arapsko”. Čudno je da je objavljivanje Simon Necronomicon imao izravnu vezu sa spisima Lovecrafta. Doista, Lovecraft je pisao vrlo malo o Necronomicon, nakon samo nekoliko odlomaka njegovih priča u kojoj citira knjigu. Možda najbolji zna se:
„To nije mrtav što može VJEČNO laž, s čudnim eonima čak i smrt može umrijeti.”
Necronomicon
Izvornike Necronomicon knjizi su zaključana
Sve poznate kopije Necronomicon originala su zatvoreni i nisu dostupni javnosti. Nekoliko organizacija i društvo iz različitih razloga traže sve primjerke knjige koja je još uvijek u privatnom vlasništvu. Svaki pokušaj da se širiti sadržaj Necronomicon je završila tragično, jer se nesreća pripisuje prokletstvo da izgleda kao da prate knjigu, još uvijek veliki misterij diljem svijeta Necronomicon. Do danas se nastavlja controversia i Necronomicon još uvijek traži neke, dok su drugi prihvatili kao autentični jedan od dva koja su bila objavljena i u praksi njihove rituale.
Necronomicon
Necronomicon
Necronomicon
Necronomicon
Necronomicon