DULCE BAZA - INTERVJU

Rezultat slika za dulce baza
Odgovori na pitanja koje je dao bivši oficir za bezbednost Dulce baze Thomas Edwin Castellopribližno godinu dana pre svoje smrti ili nestanka.
___________________________________________________________________

Pitanje: Kada je tačno konstruisan gornji nivo, gde su bili ljudi u Archuleta instalaciji?
Odgovor: Čuo sam da je Dulce započet 1937./38. godine, proširen tokom godina, i da su najnoviji radovi završeni 1965./66. godine koji se povezuju tunelima sa Page, Arizona bazom, koja je jedna od najstarijih podzemnih baza. Baza koja se naziva 4 corners, zato što obuhvata deo 4 države, zove se PERICA. Većina Indijanaca koji žive u ovom delu znaju za bazu, i mogli bi da kažu nešto o bićima koja su često viđena tu blizu gde žive, kao Bigfoot itd. Ovde se naročito priča o gornjim nivoima Dulce baze, a ne donjim gde su pećine i jako stari tuneli. To su tuneli koji su osvetljeni sa Fosfor Pentoxida kojeg Greysi izbegavaju, a odakle potiče je nepoznato. Dobili smo i informaciju da su neke od podzemnih baza NORADA u Koloradu konstruisane u već postojećim pećinama, što bi potvrdilo tvrdnju Ray Palmera i Richard Shavera kad su napisali 40-tih godina da država istražuje stare podzemne pećine i tunele kako bi mogla da ih koristi za svoje potrebe.
P: Kojim sredstvima je gornji nivo postrojenja konstruisan? Da li ste upoznati sa bušilicom koju je razvila Rand Korporacija, a koja ima sposobnost da istopi kamen uz pomoć nuklearne energije i konusnim vrhom bušilice napravljenim od volfram grafita?
O: Prema priči nekolicine radnika na održavanju, deo je bio razvaljen nuklearnim spravama 60-tih godina. Postoje sekcije kao što su tuneli sa šatlovima, koji su formirani uz pomoć naprednih mašina za pravljenje tunela, a koje ostavljaju zidove tunela potpuno glatkim. Završeni zidovi ovih tunela podsećaju na polirano crno staklo.
P: Ko je prvobitno konstruisao Dulce bazu?
O: Pećine su prvobitno bile prirodna tvorevina. Drako (reptilski humanoidi) su koristili pećine i tunele vekovima. Kasnije su pećine proširivane uz pomoć planova RAND Korporacije. Prvobitne pećine su sadržavale ledene pećine i izvore sumpora koje su vanzemaljcima savršeno odgovarale za njihove potrebe. Dulce pećine po veličini konkurišu Carlsbad pećinama.
P: Zašta su se tačno koristili organi od stoke i ljudi, kao što su krv, tkiva, oči, organi za reprodukciju, jezik, itd., koji su uzeti mutilacijama?
O: Pročitaj takozvane Dulce papire.
P: Da li ljudi, vanzemaljci, ili oboje, upravljaju različitim elektromagnetno kontrolisanim vazduhom ili svemirskim letelicama (koje su viđene) da napuštaju i da sleću u Mt. Archuleta?
O: Archuleta Mesa je sporedna oblast. Letelice napuštaju (i uskladištene su) u 5 oblasti. Jedna je jugoistočno od Dulce, druga je u blizini Durango Co., treća na Taosu, N.M., a glavna flota je u Los Alamosu. (Beleška: Thomas Castello govori o "ujedinjenoj-operativnoj" floti i iz različitih izvora se ipak čini da je Dulce poptuno okružena sa svih strana vanzemaljskim bazama, a da je Archuleta vrh (očigledno centralno mrežište celokupne podzemne mreže) svakako samo jedan deo ukupnog kompleksa za koji neki tvrde da je u veličini skoro kao Manhattan! Jedan izvor je ukazao da postoje komore nekoliko stotina metara ispod samog Dulce grada, koji su deo prvog nivoa postrojenja. Ova približna procena može objasniti zašto se sve ovo uglavnom nazivalo kao "Dulce Baza". Očigledno i sa veoma visokim nivoom pristupa, Thomas Castello je bio upoznat samo sa jednim delom celokupnog mega-kompleksa koji leži ispod ove oblasti. Koje god aktivnosti se dešavaju ovde, različiti izvori ukazuju na to da je grad Dulce taj koji leži na glavnom mrežištu puteva, ili sastavu oblasti aktivnosti vanzemaljaca, iako se mislilo da se srž vanzemaljskih aktivnosti proširio na Los Alamos. Los Alamos i planinske oblasti istočno i jugoistočno, kao i oko Santa Fe Nacionalne Šume su izgleda GLAVNO "gnezdo" snaga Reptoida/Grejsa u Severnoj Americi, iako postoji veliki broj jazbina raštrkanih u podzemnim mrežama između Dulce i Area 51. Dulce je izgleda glavna tačka za nadzemne i podzemne reptilske aktivnosti, centralna zona infiltracije za površinske operativce, kao i operativne baze za otmice, implantacije i mutilacije i takođe je i glavno mrežište za podzemne šatl terminale, UFO luke, itd.)
P: Drugi su sugerisali da neki entiteti ispod Dulce nisu vanzemaljskog porekla, nego da su u stvari potomci Saurianskih i reptoidnih bića kao što su Velociraptors ili Stenonychosaurus Equallus - "zmijska" rasa ili rase slične toj koje se spominju u trećem poglavlju Knjige Postanja (Biblija).
O: Da, neki reptoidi su starosedeoci na ovoj planeti. Vladajuća kasta vanzemaljaca jeste reptilska. To su Drako bež ili bele boje. Druga reptilska bića su zelena, a neka su i braon. Oni su bili drevna rasa na Zemlji i živeli su u podzemlju. Moguće je da je jedan od Drako bića bio taj koji je "iskušao" Evu u Rajskom Vrtu. Reptoidi sami sebe s punom pravom smatraju starosedeocima. Verovatno su oni ti koji se nazivaju Palim Anđelima. Možda i nisu, ali u svakom slučaju nas smatraju uljezima na Zemlji.
P: Šta je sa malim sivim vanzemaljcima?
O: Oni rade za Drako koji ih kontroliše. Postoje i druga bića sive kože koja nisu u ligi sa Drako.
P: Da li ste ikada razgovarali sa bilo kojim vanzemaljcem u Bazi?
O: Pošto sam ja kao tehničar za obezbeđenje imao ovlašćenje za viši nivo (Senior Security Technician), morao sam sa njima da razgovaram svakodnevno. Ako bi bilo problema sa video kamerama, mene su kontaktirali. Na nižim nivoima Dulce baze su radili reptilska "radnička kasta" koji su obavljali fizičke poslove. Odluke vezane za tu kastu su donosili bela Drako bića. Ako bi ljudska radna snaga izazivala probleme u radničkoj kasti, reptoidi bi se požalili belom Drako "šefu", a on bi onda mene kontaktirao. Ponekad se činilo kao da problemima nikada neće biti kraja. Nekoliko ljudskih radnika nisu podnosili stav tipa "nema pogovora" ili "vraćaj se na posao" sa kojim je radnička klasa živela. Ako je bilo potrebno, intervencija je bila od vitalne važnosti. Najveći problem su bili ljudski radnici koji bi glupo zalutali blizu "Alien sekcije". Pretpostavljam da je u ljudskoj prirodi da budu znatiželjni i da se pitaju šta je izvan granica. Previše puta se dogodilo da je neko pronašao način da prođe barijere i zaviri u nedozvoljeno područje. Kamera blizu ulaza ih je uglavnom zaustavila pre nego što bi upali u veliku nevolju. Nekoliko puta sam morao formalno da zatražim da vrate ljudskog radnika. 
P: Da li postoje druge baze koje su povezane sa "mrežom šatlova", i gde su im ulazi?
O: Gde??? Svuda! Oni presecaju ceo svet kao nekakav beskrajan podzemni autoput. Podzemni autoput u Americi je kao nadzemni autoput, samo što je pod zemljom. Taj autoput je za električne motore (kamione, automobile i autobuse), za popločane puteve i za ograničeno putovanje. Postoji još jedan način putovanja za putnike i teret, za česta putovanja. Zove se "Podzemni Globalni Sistem". Ima punktove za proveru između država. Postoje i tube sa šatlovima gde se vozovi kreću neverovatnom brzinom koristeći se magnetno-levitirajućom i vakuum metodom. Ta brzina je veća od brzine zvuka. Najlakši način da se odgovori je da kažem da ih svaka država u SAD-u ima. Ulazi su često kamuflirani u iskopine peska ili rudarske operacije. Drugi kompleksniji ulazi su u vojnim bazama. Novi Meksiko i Arizona imaju najveći broj ulaza, a sledeći su Kalifornija, Montana, Ajdaho, Kolorado, Pensilvanija, Kanzas i Misuri. Florida i Severna Dakota imaju najmanji broj ulaza. Vajoming ima put koji direktno ulazi na podzemni autoput. Ovaj put nije više u upotrebi, ali može da se ponovo aktivira, ako oni tako odluče, uz minimalne troškove. On se nalazi blizu Brooks Jezera.
P: Da li postoje baze u državi Juta? Da li ste čuli bilo šta vezano za podzemno postrojenje unutar Wasatch planina?
O: Salt Lake, Lake Powell Area, Dark Canyon, Dougway Grounds, Modena, Vernal. Svi imaju svoje izlaze tamo. Takođe i druga mesta.
P: Da li je Mt. Archuleta "šatl sistem" povezan sa šatl sistemom koji se navodno širi iz Mt. Shasta u severnoj Kaliforniji?
O: Da. Mt. Shasta je glavno mesto sastajanja Aliena, Stare Rase, Reptilske rase i ljudi. Počevši sa Cleveland, Grover, svaki predsednik u istoriji SAD-a je posetio Telos City. Truman je trebao da poseti Niže Realme kao Visoki Archon na Zemlji. Trebalo je tamo da se sretne sa Kraljem Sveta i da mu da "ključeve za SAD".
P: Da li su Slobodni Masoni na visokim nivoima, Rozenkrojceri ili Jezuiti ikako bili uključeni u podzemna postrojenja i/ili su bili u kontaktu sa vanzemaljcima?
O: Da, jesu, ali to je kompleksno pitanje, i ne želim da komentarišem dalje. Nisam Mason, niti član bilo koje tajne grupe ovog bratstva. Postoji jedna organizacija u SAD-u koje ja jesam član, a ta grupa se najćešće zove "Centralna Jedinica". Zadovoljstvo mi je da vam kažem da JESAM član "SubGalaktičke Lige" Kosta Rike.
P: Da li ima istine u tvrdnjama da su CIA i vanzemaljci sagradili baze na Mesecu i na Marsu?
O: Čuo sam i ja to, ali nisam video dokaz svojim očima. Vanzemaljci imaju baze na nekoliko Jupiterovih i Saturnovih meseca. CIA funkcioniše i u drugim državama, ali nikada nisam čuo da rade na drugim planetama.
P: Da li ste čuli bilo kakve glasine ili naznake koje ukazuju da postoje niži nivoi ispod ULTRA-7 nivoa u Dulce bazi, i gde oni vode i od čega se sastoje?
O: Da, pogodili ste. Naravno, bilo je dosta glasina, ali to ništa ne znači. Međutim, video sam liftove kojima se moglo pristupiti samo ako imate UMBRA ili viši nivo ovlašćenja. U toj bazi, ja sam dobijao informacije isključivo ako je nešto trebalo da znam. 
P: Neki kažu da je Američka tajna vlada razvila svoj leteći tanjir na osnovu tajnih antigravitacijskih eksperimenata kojima su se bavili Naci-Nemački naučnici u toku Drugog svetskog rata. Da li ste čuli nešto o tome?
O: Kada sam radio u Foto-obezbeđenju, čuo sam priče o tome, ali nisam video dokaz, mada sam jednom u Vazdušnim Snagama razvijao rolu filma u kome se videla letelica slična Adamskom, sa svastikom sa strane. 
P: Tom, da si ste imali pristup vanzemaljskoj letelici? Da li ste ikada ušli u neku od njih?
O: Da, često sam ih viđao u garažama, ima ih dosta. Glavna flota je u Los Alamosu. Da, ušao sam u nekoliko letelica. Dve stvari ne mogu da zaboravim, čudni sunđerasti podovi i neobično ružičasto ljubičasta boja osvetljenja. Posada je rekla da pod postaje krut tokom leta, a ljubičasta boja se promeni u jarko belo plavu. Sve unutar letelice je po veličini manje nego što je to za upotrebu prosečnog čoveka. Prostori su zakrivljeni i uski, ali nekako, kada ste unutra, sve izgleda veće nego što jeste. Neki prostori, spoljne sekcije, izgledaju gotovo kao da su žive. Nikada ni u jednoj letelici nisam leteo.
P: Možete li nam reći nešto više o reptilskoj rasi, šta su oni radili na 6. nivou? (Oblast zvana Dvorana Noćne More)
O: Radnička kasta obavlja svakodnevne dužnosti, briše gumene podove, čisti kaveze, donosi hranu gladnim ljudima i drugim vrstama. Njihov posao je da naprave odgovarajuću smešu za tip 1 i tip 2 bića koja su Drako Rasa napravili. Radnička kasta radi u laboratorijama i u bankama kompjutera. Uopšteno, reptilska rasa je aktivna na svim nivoima Dulce baze. Postoje nekoliko različitih "rasa" vanzemaljaca koji rade u istočnim sekcijama nivoa 6. Ova sekcija se najčešće naziva "alien sekcija". Drako su neoborivo gospodari 5., 6. i 7. nivoa. Ljudi su na drugom mestu što se tiče komandovanja tih nivoa. Često sam morao da se raspravljam sa jednim velikim Drako "šefom". Njegovo ime je teško izgovoriti, Khaarshfashst (izgovara se kroz grlo kkhhah-sshh-fahsh-sst). Ja sam ga zvao "Karsh", a on je to mrzeo. Drako vođe su veoma formalni kada razgovaraju sa ljudima. Ova drevna bića nas smatraju nižom rasom. Karsh je mene zvao "vođo Kastelo" na sarkastičan način. Međutim, radnička kasta je dovoljno prijateljski nastrojena, pod uslovom da im dozvolite da vam se prvi obrate. Odgovoriće vam ako ih pozovete. Oni su veoma oprezni i ljude smatraju za neprijatelje. Oni uvek izgledaju iznenađeno kada otkriju da su mnogi ljudi otvoreni i iskreni. Sa vanzemaljcima nema družbe van službe. Zabranjeno je razgovarati sa bilo kojom vanzemaljskom rasom (po holovima ili liftovima) ako nisu u pitanju poslovni razlozi. Ljudi mogu sa drugim ljudima da razgovaraju, alieni sa alienima, i to je to. Kada se radi, onda je to malo drugačije. Postoji "slobodan govor" u laboratorijama. Saradnici u laboratorijama takođe dolaze i do sekcije sa bankom kompjutera. Tamo svako sa svakim priča. Međutim sve se menja kada pređete prag hola, sav razgovor postaje striktno formalan. To je prilično surova stvar, nekoliko puta sam morao da uhapsim nekoga samo zato što je razgovarao sa vanzemaljcem. Čudno mesto.
P: Šta je to prvo bilo što vas je navelo da postanete svesni da nešto nije u redu u Dulce? Mislim da nije potreban Ajnštajn da bi se shvatilo da je to mesto kriminala! Zašto vam je trebalo tako dugo? Da li ste vi taj koji je prvi "dunuo u pištaljku"?
O: Par stvari treba da znate. Zakleo sam se pod pretnjom smrti da bez obzira šta čujem ili vidim ne smem da otkrijem. Takođe, potpisao sam da ću svojevoljno da se odreknem svog života ako me osude kao izdajnika. U Dulce bazi, izdaja je sve što uključuje informacije o svakodnevnim operacijama u postrojenju, van kruga baze. Kada sam prvi put stigao, dobio sam informacije koje je "neophodno da znam". Priču koju su mi ispričali je bila "ovo je Tri-Bio-transferno postrojenje sa naprednom tehnologijom, gde se rade napredne istraživačke metodologije u svrhu medicinskih i mentalnih poboljšanja". To je naravno lep način da se kaže da tu rade stvari samo da bi videli šta će da se desi, a koje su riskantne po ljudski život. Ako slučajno otkriju lek, to će se predstaviti na površini kao genijalni novi lek koji je otkrila neka poznata medicinska kompanija. Prava priča o leku nikad neće biti objavljena. Na kraju krajeva, Dulce baza JESTE TAJNO POSTROJENJE. Ovi ljudi su jako dobri u onome što rade. Oni ne pričaju o nesrećnim ljudima koji završe u "Dvorani Noćne more". Radio sam sa vanzemaljcima. Ako imate to u vidu, trebalo bi da steknete ideju o stepenu tajnosti i obezbeđenja tog mesta. Znam da ovo nije bio uobičajen posao u bolnici, ali na početku sam dobio ceo paket. Svakodnevno su me putem interkoma podsećali u liftu da se ovo mesto bavi visoko rizičnim i naprednim medicinskim testiranjima uz upotrebu lekova čiji je cilj izlečenje ludila. Ja sam razuman, ako doktori kažu da ne razgovaram sa njima, ko sam ja da uništim delikatnu situaciju? Ali jedan od njih mi je privukao pažnju. Stalno je ponavljao da se zove George S. i da su ga kidnapovali i da je siguran da ga traže. Ne znam zašto sam ga zapamtio, ime i njegov lik, i mislio sam kako mi on nije izgledao ni zvučao kao da je lud, mada su mnogi pacijenti to rekli. Sledećeg vikenda sam pitao mog prijatelja, koji je policajac, da proveri ovog tipa, pod izgovorom da sam naleteo na njega i da sam znatiželjan. Nisam spomenuo ništa o bazi. Pripala mi je muka kada je kompjuter izbacio podatak da je George S. nestao. Da stvar bude gora, policajci su mislili da je to samo još jedan tip koji se umorio od svakodnevice pa je pukao. To je bio početak. Da li sam ja prvi dunuo u pištaljku? Ne. Sledećeg ponedeljka sam išao da potražim Georga, ali ga više nije bilo. Nigde nije zapisano šta se sa njim dogodilo, niti regulisano dokumentima. Onda je jedan lik iz obezbeđenja došao kod mene da mi kaže da on i još neki radnici iz laboratorije imaju sastanak van radnog vremena u jednom od tunela (takođe nije regulisano u dokumentima). Preovladala je moja znatiželja, pa sam pristao. Te noći, devetorica su se pojavila. Rekli su da su svesni da rizikuju da ću ih prijaviti, ali da moraju da mi pokažu neke stvari. Jedan po jedan, pokazali su mi dokumente u kojima stoji da su mnogi pacijenti u stvari ljudi koji su nestali. Tu su bili i isečci iz novina, čak i fotografije koje su oni nekako doturili u bazu. Nadali su se da će moći da ih proture nazad van baze, bez da ih ja prijavim glavnima. Video sam im strah na licima. Jedan od njih je rekao da bi radije izgubio život u pokušaju da učini nešto, nego da izgubi svoju dušu ne čineći ništa. Ta rečenica me je pokrenula. Rekao sam im o Georgeu i tome šta sam saznao o njemu. Nakon nekoliko sati smo se dogovorili da ćemo da razotkrijemo Dulce bazu.
P: Spomenuli ste reptilskog vođu, Khaarshfashst, da li znate nešto o njemu, odakle je? Da li je sa Zemlje ili neke druge planete?
O: Njegovo ime znači "čuvar zakona". Oni dobijaju ime nakon što napune "godine svesnosti". Oni ne smatraju da je vreme važan faktor u "biti svestan", kao što ljudi to shvataju. Nakon što navrše "godine svesnosti", dobijaju zadatak ili mesto koje im je sudbinski namenjeno da ispune. Tada im je dozvoljeno da izaberu ime ili da im neko drugi izabere ime. Pošto Karshovo ime znači čuvar zakona, njegovo ime uključuje kaash (memorija ili čuvanje, što je koren reči za "Akashic" dokumente) i fashst (zakon, koren reči za brzo ili za spojiti). Reptili ne samo da vole privatnost, nego i čuvaju tajnu o svom rodnom kraju. Za njih se rođenje, ili nužnost za životom, smatra jednim od svetih prava života. Oni smatraju da je Zemlja ili Terra, njihova "rodna planeta", mada različiti reptili raspravljaju o različitim zvezdanim mapama. Većina tih zvezda pripada Mlečnom putu. U tim mapama zvezde i planete pripadaju "Planetama Lojalnosti". Zemlja je jedna od planeta na njihovim trgovinskim putevima. Ako neko od ljudi postavi direktno pitanje o "Lojalnosti", vanzemaljci to pitanje upućuju Drako. Drako onda odgovore njihovom nadređenom (meni). Nisam imao tu informaciju o zvezdama, zato što to nije bila informacija "neophodna da je znam", pa mi je nisu ni dali.
P: Recite nešto više o fleš pištoljima. Da li je njima teško rukovati ili je to kao oružje u Zvezdanima Stazama, koje može da ošamuti ili ubije na različitim podešavanjima?
O: To je napredno oružje sa zracima koje ima 3 različita fazna podešavanja. Faza 1, isto kao i u Zvezdanim Stazama može da ošamuti ili čak da ubije ako osoba ima slabo srce. U fazi 2, može da levitira bilo šta, bez obzira na težinu. Faza 3 je ozbiljna stvar. Može se koristiti da parališe bilo šta što je živo - životinje, ljude, vanzemaljce i biljke. Na višoj poziciji iste te faze, može da izazove privremenu smrt. Uveravam vas da bi i doktor potvrdio da je osoba mrtva, ali životna esencija osobe opstaje u nekom čudnom stanju, nekoj vrsti strašnog stanja ne-smrti. Potrebno je od 1 do 5 sati da se osoba ponovo povrati, polako; prvo se vrate telesne funkcije, a onda za nekoliko minuta se vrati svest i potpuna svesnost. U tom stanju vanzemaljski naučnici reprogramiraju ljudski mozak i usade lažne informacije. Kada se osoba probudi, ona se "seća" lažnih informacija kao da je to zaista i doživela. Ne postoji način za osobu da sazna istinu. Ljudski mozak se "seća" i veruje u potpuno lažne informacije. Ako pokušate da im to saopštite, oni će se razljutiti ili će vam se smejati. Oni nikada neće verovati u ono što je zapravo istina. Njihov um uvek zaboravlja doživljaj reprogramiranja. Pitali ste da li je fleš pištoljem teško upravljati. Dete od dve godine može da nauči da ga koristi i to jednom rukom. Podseća na fleš svetlo, sa sočivom od crnog stakla u obliku izvrnute kupe. Sa strane su 3 regulatora u 3 udubljenja. Svaki regulator je drugačije veličine. Regulator najbliži ruci ima najmanju snagu. To je sve. Svaki regulator ima po 3 različite snage sa automatskim zaustavljanjem na svakoj poziciji. Najjača pozicija će pretvoriti u paru sve što je živo. To je toliko snažno da ne ostavlja ni traga onoga što je pre tu bilo.
P: Koji tip obezbeđenja postoji u Dulce bazi? Šta se još koristi protiv špijuniranja ili neodobrenih ulazaka?
O: Spomenuću neke, jer bi bilo gotovo nemoguće nabrojati ih sve. Što se tiče oružja, osim fleša je tu i sonično oružje koje se isto često koristi. Ugrađeno u svako svetlo (i većinu kamera) je sprava koja može da onesvesti čoveka u sekundi sa samo besčujnim tonom. U Dulce postoje "still" i VCR kamere, otisak oka, otisak ruke, monitor težine, laseri, ELF i EM oprema, senzori toplote i detektori pokreta kao i druge metode. Nema šanse da dospete daleko u bazi. Ako dođete do drugog nivoa, bićete primećeni u okviru 50 metara. Posle toga ćete postati pacijent i nikada više nećete videti svetlost dana na površini. Ako imate sreće, bićete reprogramirani i postaćete jedan od mnogobrojnih špijuna za Vladajuću Kastu.
P: Po nekim izveštajima, Dulce baza je "domaćin" za (druge) vanzemaljce koji žive na 5. nivou. Da li je to istina? Da li ljudi mogu slobodno da lutaju ili da se sreću sa drugima u holovima ili postoji neki protokol?
O: Postoje protokoli od momenta kada prvi put uđete u bazu koji moraju da se poštuju svaki put kada vidite vanzemaljca tamo. Od radničke kaste, do vanzemaljca posetioca, do Vladajuće Kaste, postoji beskonačno mnogo pravila, provera i striktnih protokola. Nema šanse da ikada možete da lutate slobodno na 5. nivou. Prostori u kojima vanzemaljci stanuju su zabranjeni za ljude. "Mrežište" je okruženo obezbeđenjem, arsenalom, vojskom i sekcijama CIA\FBI. Nakon te zone obezbeđenja je jedna od najčuvanijih zona, jer je tu pohranjeno jako puno tajnih dokumenata. Čitav istočni deo 5. nivoa je zabranjen osim za osoblje obezbeđenja sa ULTRA-7 nivoom obezbeđenja ili većim. Garaža na zapadnoj strani 5. nivoa zahteva ULTRA-4.
P: Da li postoji dokaz koji potvrđuje priču o podzemnoj bazi, ili bi mi samo trebali da vam verujemo?

O: Mnogi su me to pitali. Ne očekujem od ljudi da mi slepo veruju, postoji opipljiv dokaz koji je dosta ljudi videlo, doživelo ili proučilo. Nisam u mogućnosti da držim predavanja i da svakome ponaosob objašnjavam. Ja pokušavam da ostanem živ. Sve što mogu je da ponovim da je Dulce TAJNO POSTROJENJE. Oni ulažu veliki trud da bi se osigurali da niko ne može da ih pronađe. Ako bi svako mogao da ih pronađe, onda to ne bi bilo TAJNO postrojenje. Objasnio sam ekstremne uslove obezbeđenja i metode koje koriste. Postoje i drugi dostupni dokazi. Postoje 5 kopija u 5 različitih kutija na 5 različitih lokacija koje sadrže kompletan dokaz svega što sam rekao i pokušao da objasnim. Ovde je lista sa sadržajem svake kutije (koje čuvaju 5 osoba koje zna samo Thomas Castello i te osobe): 
(A) 27 listova 8 x 10 sa originalnim negativima
(B) video kaseta, i originalni mikrofilm, od koje je video traka kopirana.
(C) 25 original strana dijagrama (sa beleškama), formule, šeme vanzemaljske opreme kao i šema za fleš pištolj i moj fleš pištolj.
(D) Dokument primirja sa Reganovim potpisom kao i sa potpisima 7 drugih političara i 4 vanzemaljska potpisa. Fleš pištolj u toj kutiji je izuzetno opasno oružje. U pogrešnim rukama ne bi bilo kraja opasnosti i konfliktu. 
Dokaz mora da bude zaštićen. Ako bi dospeo u ruke određenih vladinih agencija, ne bi se tretirao kao dokaz da su nas vanzemaljci posetili. Taj ogranak vlade zna istinu i laže javnost. Gledajte na to ovako: da li znate sa sigurnošću da je George Washington postojao? Ili verujete ono što su drugi ljudi rekli o njemu? Ne postoji niko živ ko je svojim očima video ono što se o njemu govori. Vi ocenjujete sve što znate o njemu po onome što su drugi rekli. Kolumbo je rekao da je u pitanju nova zemlja i da je pronađena. Ja kažem da postoje vanzemaljci u nekoliko podzemnih baza u SAD-u i da se tamo strašne stvari dešavaju. Ako umrem pre nego što se to dokaže zahtevajte da vlada prizna. Ako dovoljno ljudi zahteva, oni će naći način da objasne bazu, ili barem da objasne zašto je drže u tajnosti. Postoji mnogo ljudi koji rade u Dulce, a koji me znaju. Pozivam ih da se odazovu barem anonimno. Pošaljite pismo, telegram, faks da potvrdite ono što sam ja objasnio. U ime hrabrih ljudi, žena, dece i vanzemaljaca koji su umrli pokušavajući da objave javnosti ono što se dešava u Dulce postrojenju, da razotkriju to grozno mesto pre nego što hiljade drugih nevinih ljudi budu mučeni i ubijeni na nezamisliv način.
Rezultat slika za dulce baza
P: Šta je sa liftovima, da li im treba nekoliko sekundi da dođu od površine do 7. nivoa? Da li znate bilo šta o tome? Da li koriste električnu struju? Svuda na površini su liftovi kompanije Otis za proizvodnju liftova. Da li ta kompanija pravi liftove i u Dulce Bazi?
O: Nisam video koje marke su liftovi u bazi. Ne postoji nijedan lift u Dulce bazi koji vas može direktno spustiti sa površine na 7. nivo. Nacrti koje koristi osiguranje pokazuju da su liftovi tako raspoređeni da vas mogu spustiti za samo po 1 nivo niže. Čak ni Mrežište nema ekspresni lift. Posle trećeg nivoa, ne samo da bi morali da promenite lift, nego ste kodirani na osnovu vaše težine i boje, pre nego što biste ušli u vozilo. Svi liftovi su magnetski kontrolisani, čak i rasveta u liftovima, kao i sva rasveta na svim nivoima. Sijalice koje tamo postoje, nigde ne biste mogli da kupite na površini, jer spadaju u totalno drugi tip rasvete. Osvetljenje tamo je bliže prirodnom dnevnom svetlu nego bilo koje osvetljenje koje ste ikada videli. Oblik liftova je jedinstven. Ako ste ikada videli Tupperware posudu za šećer, to je oblik koji biste videli kopiran i kod lifta. Kao 2 otvorena ovala sa svake strane. Oblik lifta se savršeno uklapa u vertikalne tunele kroz koji lift prolazi. Magnetske kontrole su u pola ovalnog oblika. Ako biste bili u prilici da stojite na ovalu ili blizu njega, osetili biste kako vas blago vuče snaga tih magneta. Kretanje je glatko i nečujno, a start i zaustavljanje lifta je vrlo nečujno. Nema potrebe za kablovima, jer je lift magnetni, a ne električni. Pošto nema kablova, nema ni opasnosti da bi lift ikada mogao da padne.
P: Misteriozni čovek obezbeđenja koji naziva sebe "Žuto Voće" kaže da je radio u Groom Lake (Area 51). On tvrdi da je bio u kontaktu sa uzvišenim vanzemaljcima u Groom Lake postrojenju. Da li vam je ta grupa poznata?
O: Žuto Voće je samo jedno od slengova za Žutog Džeka (ili Žutu zastavu) koja označava karantin i oprez u laboratorijama. Ima toliko mnogo različitih slengova u Dulce laboratorijama koji označavaju karantin, da su radnici napravili knjižicu u kojoj su ti slengovi objašnjeni. U Dulce, Žuto Voće su laboratorijski radnici (koji su dobili to ime po žutom svetlu koje se nalazi van komora za dekontaminaciju). Banana je stariji radnik, limun je novi radnik, itd.
P: Da li postoji vanzemaljsko postrojenje ispod Groom Lake ili Papoose Lake u Nevadinom području za testiranje i da li se tamo sprovode biološka istraživanja?
O: Većina osoblja u Groom postrojenju se bavi pitanjem odbrane, ali postoji veliko skladište u tunelima u kojima su na hiljade delova vanzemaljskih letelica. Iz onoga što sam čuo, medicinski testovi u Nevadinom području za testiranje sprovodi Mornarica (Navy).
P: Prema informacijama koje sam dobio iz svojih izvora, Aerospace kompanije imaju tajna podzemna postrojenja u Tehachapi planinama, ne tako daleko od Rosamonda u blizini Edwards AFB. Izvori Tehachapi postrojenje nazivaju Ant Hill (Mravlje Brdo). Tamo eksperimentišu sa naprednom tehnologijom kao što su antigravitacijski diskovi. Neki su videli orbove (orbs) veličine košarkaške lopte kako patroliraju oko postrojenja. Da li znate o ovome nešto?
O: Kalifornijske planine (Tehachapi, Chocolate, Shasta, itd.) sve imaju vanzemaljske metode obezbeđenja i opremu. Orbovi veličine košarkaške lopte se koriste za patrole bez prisustva ljudske snage. One su nečujne, ali kada fotografišu živa bića, čuje se šum. Svetlost koju emituju je zbog magnetne aure. Ovo svetlo je u vidljivom spektrumu (3 900 angstroma). Može se videti svetlo, ali se ne vidi iz čega svetlo dolazi.
P: Da li možete nešto da mi kažete o Mesecu - vanzemaljskim postrojenjima? Atmosferi? SAD bazama?
O: Ne mogu baš puno da kažem o tome. Nisam učestvovao u Lunarnom Programu. Čuo sam da je mnogo opreme poslato na Mesec između 1959. i 1964. godine u projektu "Project Whiteout".
P: Kako vanzemaljci koriste magnetizam? Da li je to njihov izvor energije? Da li ima još o magnetizmu što bi trebalo da znamo?
O: Vanzemaljci koriste magnetizam ZA SVE! Koriste magnetizam kao osnovnu strukturu za izvor energije. Što više učite o magnetizmu, to bolje. Ljudi ih zovu "magnetima", a vanzemaljci ih zovu "Lodestar". Oni tragaju za lodestar (lodestone) vekovima. Ne samo to, oni hoće svu magnetsku snagu na Zemlji. Oni nameravaju da nastave iskopavanje te snage, sada i u budućnosti. Sve dok tako malo koristimo magnetizam, za njih to nije problem. Ali u skorije vreme, ljudi su počeli da otkrivaju mnoge stvari o magnetizmu. Sporazum je postignut. U prvobitnom sporazumu, ljudima (odnosno oni koji su navodno "predstavljali" ljudsku rasu) to uopšte nije smetalo, "mi" smo smatrali magnete gotovo beskorisnim. Kako su ljudi počeli da tragaju za drugim izvorima energije, počeli smo da istražujemo magnetizam. Tada su vanzemaljci hteli novi sporazum. Šta smo mogli da im ponudimo? Oni su izabrali zemlju, prava nad podzemnim iskopavanjima, životinje i ljude za nove eksperimente. Javnost nikada nije znala za ovaj sporazum. Vladajuće figure sveta tražili su još jedan sporazum 1933. Ovaj put "mi" smo dobili visoko tehnološko znanje za uzvrat. Tako sada što više magnetizma koristimo, to oni više koriste ljude i zemlje u SAD-u. Mi smo se "prodali" za magnete. Ako ne verujete, pogledajte okolo - postoje kompanije koje stvarno koriste magnetsku snagu, ali su ti magneti bazirani na električnoj struji ili keramičkim magnetima, a ne magneti bazirani na lodestar (magnetni oksid gvožđa).
P: Šta vanzemaljci rade sa kravljom krvi i drugim delovima mutiliranih životinja? Da li su im ove tečnosti potrebne za istraživanja ili za opstanak?
O: Vanzemaljci koriste krv i delove tela za formulu koja ih održava živima (njihova hrana) i za upotrebu tankovima za rast, i za veštačke materice. Plazma i amniotska tečnost su dva najvitalnija sastojka za njihov život. Takođe i sok nekih biljaka ih održava u životu mesecima. Većina biljaka su parazitske u prirodi, ali crveni grejp i okra biljke se mogu dodati formuli koja ih održava u životu, ako nemaju "uobičajenu" formulu.
P: Žene koje su otete su izjavljivale da su ih vanzemaljci oplodili. Da li oni pokušavaju da hibridizuju našu vrstu?
O: Da, oni uzgajaju robove-ratnike za rat koji predstoji sa drugim vanzemaljskim rasama. Zmijske rase su u orbiti oko Zemlje, Venere i Marsa.
P: Da li ste u komunikaciji sa uzvišenim vanzemaljcima? Ako jeste, možete li da nam kažete kako mi možemo da komuniciramo sa njihovim timovima?
O: Nemam slobodu da govorim o komunikacijama s bilo kojim prijateljski nastrojenim vanzemaljcima. Mogu da vam kažem da postoji prijateljski faktor u Kosta Riki, i da sam u direktnoj komunikaciji sa tim faktorom. Ja sam aktivni član Sub-Galaktičke Lige u Kosta Riki. Ova organizacija koristi mali satelitski tanjir, televizor i "ham" radio opremu da bi obavljala ovu komunikaciju. Mogu da vam predložim da koristite sličnu opremu i niske frekvencije, da biste došli do istog faktora.
P: Da li živite u SAD-u ili u inostranstvu? Da li trenutno radite? Znam da ste bili u bekstvu nekoliko godina.
O: Da, više godina. Posećujem SAD, ali je to jako opasno. Živeo sam u nekoliko zemalja. Nekoliko godina sam živeo u Meksiku gde sam bio vojnik. To je težak posao, često sam živeo u žbunju hraneći se samo onim što sam našao. Proveo sam vreme u Južnoj Americi, gde sam se borio sa nezavisnim kompanijama droga (nisu u pitanju stanovnici nego tajna vlada, vrhovni činovnici i američki - CIA, FBI, itd.). Skrasio sam se u Kosta Riki i "kupio" malu kuću u Limonu. U stvari to je koliba koju je neko napustio. Platio sam 11 dolara nekom lokalnom činovniku da dobijem pravo da kažem da je to moja kuća. Moje ime menjam kada god neko postavlja pitanja. Radio sam u jednoj od podzemnih baza u blizini Panama granice. To je u planinama, ne tako daleko od aktivnog vulkana. Nije tako "fensi" kao u Dulce, ali su ljudi predivni.
P: Da li ima drugih naziva za nivoe (druge osim "tajnih", "top secret", "ultra", itd.)?
O: Postoje i drugi stepeni obezbeđenja kao što su UMBRA, STELLAR, G2-7Z, TRIAD, UMT (Universal Military Training) i UMS (Universal Military Service), ASTRAL i SUB-ASTRAL. UMBRA je veći od ULTRA.
P: Pošto ste živeli u zemljama gde se govori španski, očigledno je da znate više jezika. Koje druge jezike govorite?


O: Osim engleskog, govorim španski i Eusshu, najpoznatiji vanzemaljski jezik kojim se govori u Dulce. Španski govorim tečno, i dovoljno Eusshu da izbegnem nevolje. Ubrzo nakon što sam prešao u Dulce, uzeo sam brzi kurs iz Eusshu. Svakome ko će provesti više od nedelju dana radeći u bazi bi bilo pametno da nauči osnove tog jezika. U protivnom moraš da čekaš pratnju da bi se kretao naokolo. Svi znakovi u bazi su na univerzalnom i prepoznatljivom jeziku simbola. Eusshu je logičan i lak za učenje.

Коментари

  1. Veoma uzbudljivo štivo,samo tako nastavite i ponosan sam na vas.Sve najbolje u daljem radu od srca vaš Aleksandar Jovanovic.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар