Edward Snowden: Osama bin Laden još živ Živi na Bahamima

Резултат слика за bin laden
Edward Snowden: Osama bin Laden još živ Živjeti na Bahamima:
Edward Snowden (NSA zviždača) je napravio još jedan krasan otkrivenje. On očito ima dokumente koji dokazuju Osama bin Laden je na CIA-inom platnom popisu, a trenutno živi luksuzni stil života na Bahamima.
Резултат слика за bin laden
U 2013, Edward Snowden, bivši izvođač za Agenciju za nacionalnu sigurnost (NSA), objavio je razne dokumente o programima državnih nadzora. To je dovelo do njega se tereti za počinjenje više kaznenih djela.
Svi troškovi nose kaznu do 10 godina zatvora. Zbog toga i zbog činjenice da se vjeruje da je to ispravna odluka da bi se otkrilo šokantne razmjere telefona za agencije SAD-a, nije imao izbora nego da bježe.
On trenutno živi u Rusiji, to je mjesto gdje je biti ponuđen azil za jednu godinu. Snowden još nije opet pod uvjetom šokantnu informaciju. Moskovski Tribune navodi da Snowden tvrdi da je Osama bin Laden zloglasni bivši vođa Al Kaide, zapravo još uvijek živ i da je u primitku novčanog ljubaznošću Središnje obavještajne agencije (CIA).
"Imam dokumente koji pokazuju da Bin Laden i dalje na CIA-inom platnom spisku" Snowden tvrdi. "On je još uvijek prima više od 100.000 $ mjesečno, koje se prenose kroz neke prednjih tvrtke i organizacije, direktno na njegov Nassau bankovni račun. Nisam sigurna gdje je sada, već 2013. godine, živio je mirno u svojoj vili sa pet svojih žena i mnogo djece. "
Snowden tvrdi da je CIA lažirao smrt Osame Bin Ladena. Nakon izvješća ga mrtvog je njemu i njegovoj obitelji čovjek se preselio na neko tajno mjesto na Bahamima.
"Osama bin Laden je bio jedan od CIA-e najučinkovitijih operativci za dugo vremena," Snowden tvrdi. "Kakvu poruku bi poslati svoje druge operativce da su neka pečate ga ubili? Oni su organizirali svoju lažnu smrt u suradnji s pakistanskom tajnih službi, a on je jednostavno odustao poklopac. Budući da svatko vjeruje da je mrtav, nitko ne gleda za njega, tako da je prilično jednostavno nestati. Bez brade i vojne jakne, nitko ga ne prepoznaje. "
NaijaPicks  reći da su ti dokumenti koji dokazuju ovu kontroverznu tvrdnju sadržanu u njegovoj 2015 knjiga.
Unatoč činjenici Snowden kaže da je pokušavao da pomogne građanima Amerike po objavljivanju ove dokumente, on je još uvijek svrstava kao bjegunca u SAD-u. To je ujedno i unatoč oko 168.000 ljudi potpiše peticiju za Snowden biti oproštene. Ovo je odbila Bijela kuća odbacila 28. srpnja 2015. godine.
Dok s prebivalištem u Hong Kongu, Snowden je intervjuirao nekoliko novinara unutar tajnom mjestu. On je pitao zašto je napustio svoju zemlju, njegov  odgovor  na The Guardian je:
"Ne želim živjeti u društvu koje čini ove vrste stvari ... Ne želim živjeti u svijetu u kojem se sve što radim i reći je zabilježeno."


Коментари