Projekat NASA-e: "Plavi Zrak" [TXT]

. Indirektno i perfidno , svet se tako priprema za neke dogadjaje koji tada verovatno trebaju usledili. Da li će se to obistiniti ostaje da vidimo, kada za to dodje vreme, a ono nije tako daleko.


Neki teoretičari globalnih zavera govore o NASA projektu “Plavi Zrak” koji je veoma opasan plan, koji sastoji se od nekoliko različitih koraka radi implementacije religije novog doba (New age religion) sa antihristom na čelu. Ovaj projekat je ustvari ono što se treba dogoditi pomenutog datuma – dana Apokalipse.



Često se tvrdi da ovim iz duboke tajnosti diriguju bogati svetski bankari : porodice Rotschild, Rockefeller, Habsburg, itd. Svedoci smo da se teži ka potpunoj globalizaciji sveta: jedna vlada, jedna vojska, jedna valuta.

 govori se da će početi realizacija projekta koji je izradila NASA pod nazivom Blue Beam (Plavi Zrak), kada će se preko jednog satelita projektovati hologramske slike Isusa, Muhameda, Krišne...

... u zavisnosti od lokacije na zemlji, a ljudi će da čuju i vide obraćanje "Boga" na svom maternjem jeziku. Ovo će se postići pomoću “HAARP” kompleksa smeštenog na Aljasci emitovanjem preko veoma niskih frekvencija.



ŠTA JE ZAPRAVO PROJEKAT „PLAVI ZRAK“

Moramo imati na umu da religija novog doba predstavlja temelj za novu svetsku vladu, bez čega je diktatura novog svetskog poretka u potpunosti nemoguća. Bez opšteg verovanja u jedinstvenu religiju novog doba, uspešnost projekta Novog svetskog poretka je nemoguća! Zato je projekat „Plavi Zrak“ toliko važan, ali od skora više se ne može skrivati od očiju javnosti.

Prvi korak tiče se poništavanja svih znanja i zaključaka iz arheoloških otkrića ranijih civilizacija. Ovo će biti povezano sa pojavom veštački izazvanih zemljotresa na precizno izabranim lokacijama na planeti gde će, kako se može pretpostaviti “nova otkrića” konačno pokazati svim ljudima da su grešili u svim fundamentalnim religijskim I kulturnim doktrinama. Ovaj falsifikat biće iskorišćen da sve nacije poveruju da su njihove religijske doktrine vekovima pogrešno shvaćene i pogrešno interpretirane.

Psihološke pripreme za ovo odavno su počele, a prvi korak predstavljao je film, "2001: A Space Oddessy;" zatim serije „Zvezdane staze“ i "Ratovi zvezda" u kojima su teme invazije iz svemira i ujedinjenje svih nacija radi odbrane od napadača. Film "Park iz doba Jure," bavi se teorijama evolucije i tvrdnjama da je Božja reč lažna.

Ono što je važno u razumevanju prvog koraka jeste to da će veštački izazvani zemljotresi pogoditi različite delove sveta i to tamo gde naučni i arheološki nalazi upućuju na to da su tamo vekovima “sahranjene” velike misterije i tajne davnih generacija. Ovim veštačkim vrstama zemljotresa, naučnicima će biti omogućeno da “otkriju” nove tajne radi diskreditovanja svih postojećih fundamentalnih naučnih, kulturnih i religijskih verovanja i doktrina. Ovo je početak priprema za poništenje verovanja u osnove verovanja Hrišćana, Muslimana, Hindu i ostalih brojnijih religija na planeti. Da bi ovo sproveli u delo, potreban im je „dokaz“ iz daleke prošlosti, koji će pokazati svim narodima da su njihove religije do sada bile pogrešno tumačene i razumevane.

Drugi korak obuhvata „svemirsku predstavu“ velikih razmera sa trodimenzionalnim optičkim hologramima i zvucima, laserskom projekcijom višestrukih hologramskih slika ka različitim delovima sveta, gde bi se primala različita slika u skladu sa dominantnim religijskim i nacionalnim verovanjima, koji preovladavaju na tom području. Ovaj „Božiji“ glas moći će se čuti na nekoliko jezika. Da bi ovo razumeli, moramo se malo pozabaviti eksperimentima različitih tajnih službi i njihovim istraživanjima realizovanim u poslednjih 25 godina.




Sovjeti su prvi razvili jedan tehnološki visoko napredan računar, koji su čak i izvozili u Kinu i neke zemlje bivšeg SSSR-a, u koji je unet fizičko-psihološki zapis zasnovan na njihovim ispitivanjima anatomije i elektro-mehaničke kompozicije ljudskog tela, kao i studije električnih, hemijskih i bioloških karakteristika i reakcija ljudskog mozga pod uticajem raznih mikrotalasnih stimulatora.

Ovi računari su bili softverski opremljeni jezicima svih najvažnijih ljudskih kultura i vera i njihovim karakterističnim značenjimma. Sovjeti su prvi pre četvrt veka počeli da uvode računare sa programima kkoji su slični projektu dolaska novog Mesije - Spasitelja. Izgleda da su Sovjeti takođe, proizveli i programe iniciranja samoubilačkih nagona odredjivanjem elektromagnetskih talasa na posebnim frekvencijama za svako društvo i kulturu da bi u odredjenom trenutku podstakli suicidne misli u slučaju globalnog sukoba raznih kultura.To naravno ne znači da su Sovjeti odnosno Rusija projektanti apokalipse koja se najavljuje, jer je HAARP projekt isključivo američki proizvod, dok ruski planovi ili sudelovanje nisu poznati.

Za projekt “Plavi zrak” postoje dva aspekta sledećeg softverskog koraka u primeni. Prvi je „svemirska predstava“. Odakle će da potiče svemirska predstava? Svemirska predstava, holografske slike biće korišćene zajedno sa simulacijom globalnih katastrofa tokom koje će svim narodima biti prikazane scene, koje su im poznate iz biblijskih opisa. Ove gigantske hologramske slike će biti projektovane sa satelita na sloju raspršenog natrijuma koji će se nalaziti na oko 60 milja iznad zemlje a koji će reflektovati slike džinovskih razmera. Čak i najučeniji medju ljudima biće zaslepljeni i zbunjeni ovim superiornim tehnološkim izumima.

Projekat uključuje i demonstriranje pojedinih kosmičkih naprava (NLO) da kroz usmereni zrak podignu – “usisaju” uvis veliki broj ljudi, da bi ostali mislili kako su se uzdigli po proročanstvima biblije o povratku Hrista. Mnogi svedoci su potvrdili postojanje ovih mogućnosti prilikom otmice ljudskih bića od strane vanzemaljaca, koji izvlače ljude iz njihovih postelja i kroz prozor ih transportuju zracima u manje ili veće svemirske brodove. Ipak nije jasno da li su tvorci i projektanti svega navedenog dobili pomoć od strane neke vanzemaljske civilizacije ili se radi o otkrićima, koja su učinjena na osnovu zaplenjenih NLO letilica, koje su se srušile ili su došle na zemlju u nekim (nama) nepoznatim misijama.

Projekat „Plavi zrak“ treba biti predstavljen kao “ispunjenje” opšteg proročanstva poznatog događaja koji se odigrao pre 2.000 godina – Uskrsnuća . U načelu, iskoristiće se nebo kao bioskopski ekran, dok će u svemiru locirani sateliti pomoću lasera generisati simultane slike ka četiri strane sveta na različitim dominantnim jezicima i dijalektu u zavisnosti od regiona. Računari će koordinisati satelite, a softver koji će pokrenuti ovu svemirsku predstavu je već spreman.

Hologramske slike zasnovane su na približno identičnim signalima koji se kombinuju sa perspektivom dubine koja je podjednako primenljiva sa akustičnim talasima ekstremno niskih frekvencija (3-30 Hz, talasne dužine od 100.000-10.000 km), veoma niskih frekvencija (3-30 Khz, talasne dužine 100-10km) i niskih frekvencija (30-300 KZh, talasne dužine 10-1 km) kao i pratećim optičkim pojavama. Preciznije, predstava će se sastojati od različitih hologramskih slika u različitim delovima sveta, gde će se primati različite sliku u zavisnosti od naroda i religije koja se nalazi u datom regionu. Sa kompjuterskom animacijom i zvukovima koji se javljaju radi podražavanja osećaja dubine prostora-svemira, sledbenici različitih vera ubediće sebe da se njihov „Spasitelj“ vratio. Zatim će se projekcije Isusa, Muhameda, Bude, Krišne, itd, sjediniti u jedan lik u pojavu novog religijskog vodje cele planete i svih nacija nakon tumačenja navodnih tajni Otkrovenja. Ovaj jedan „ novi Spasitelj i Bog“ koji će „objasniti“ da su sve svete knjihe različitih religija pogrešno i nepotpuno tumačene, a da je to razlog što su u istoriji narodi međusobno ratovali zbog pogrešno tumačene vere, pa se prema tome stare religije revidiraju, da bi se otvorio put ka stvaranju jedne svetske religije novog doba, koju će ubuduće celoj civilizaciji tumačiti „ Spasitelj“, koji je u stvari - Antihrist.

Ova mega optičko politička manipulacija ipak neće rezultirati nestajanjem društvenih i religijskih razlika u velikom obimu u svetu , mada će mnogi narodi optuživati neke druge za nepoštovanje ili verovanje u onu ili neku drugu religiju, motivišući milione sada već programiranih verskih fanatika sa demonskom posesivnosti u razmerama koje nikada pre nisu viđene. Naravno da će se stvoriti i odredjeni otpor ka toj „univerzalnoj religiji“ i

„ Spasitelju“ koji će biti uzrok novim „ Svetim“ ili „Krstaškim ratovima” i rezultirati gubitkom ljudskih života u nezamislivim razmerama, neviđenim u ljudskoj istoriji. Ovde se treba podsetiti da su planeri Novog svetskog poretka „izračunali“ da je planeta zemlja sa svojim postojećim resursima mesto na kome može živeti maksimalno jedna milijarda ljudi, umesto sadašnih sedam ! Jasno je šta se mora dogoditi sa preostalih šest milijardi.

Napredak nauke i tehnike omogućava završni cilj projekta „Plavog Zraka“ koji zajedno sa telepatski i elektronski unapređenom komunikacijom tri vrste elektromagnetnih talasa usmeravaju do uma svake osobe, stvarajući osećaj da im se neka „viša sila“ – Bog obraća direktno. Emisije takvih telepatskih poruka biće generisane sa satelita na osnovu baze podataka godinama sakupljanim u memorijama računara, da bi se isprepletali sa njihovim prirodnim razmišljanjem radi oblikovanja onoga što se naziva ekspanzivna veštačka misao. Ta vrsta tehnologije razvijala se od 70-tih godina, da bi tokom 90-tih istraživači našli potrebnu paralelu između ljudskog mozga i računara. Informacija je ubačena, obrađena i integrisana, a zatim se nakon toga formuliše radnja.

Januara 1991. godine Univerzitet u Arizoni bio je domaćin konferencije pod nazivom, "Seminar o naprednim istraživanjima NASA organizacije na tekuće i specifične pojave i biomolekularne sisteme."

Njihova otkrića, utvrdila su da su Sjedinjene Države već razvile komunikacionu opremu sa kojom može učiniti da slepi vide, gluvi čuju, a sakati hodaju. Moguće je u potpunosti ukloniti bol bez upotrebe lekova, anestetika ili hirurških intervencija. Ne govori se o naučnoj fantastici. Ova bio - komunikaciona oprema zavisi u potpunosti od novog načina posmatranja ljudskog mozga i neurološko-mišićnih sistema i korišćenja mikrotalasnog zračenja na veoma niskim frekvencijama. Nešto od ove opreme od tada je operativno u funkciji unutar agencija CIA i FBI. Naravno, ova otkrića nikada neće biti korišćena da bi slepi progledali, gluvi čuli i sakati prohodali, jer je politika kreatora Novog svetskog poretka i Amerike kao i njenih poslušnika da se ova otkrića iskoriste u sasvim druge svrhe.

Da bi se išlo dalje u pogledu nove tehnologije koja predstavlja osnovu NASA-nog projekta “Plavog Zraka”, potrebno je razmotriti izjavu psihologa James V. McConnell koja je objavljena 70-tih godina u izdanju časopisa Psychology Today. On je rekao, "Došao je dan kada možemo da kombinujemo gubitak čula sa hipnozom i na suptilan način manipulišemo psihičkim i fizičkim nagrađivanjem i kažnjavanjem, da bi povećali apsolutnu kontrolu nad ponašanjem pojedinca. Zatim će biti moguće dostići veoma brzu i visoko efikasnu metodu pozitivnog ispiranja mozga, koja bi nam omogućila da napravimo drastične promene u mentalnom i fizičkom ponašanju pojedinca."

Kada govorimo o mikrotalasnim zračenjima, elektronski pojačanim hipno-telepatskim komunikacijama, raznim vrstama zračenja koji su povezani sa memorijom računara koji sakupljaju i čuvaju obimne podatke o milionima ljudi , jezicima i dijalektima i kada govorimo da će ljudi jednog dana biti dovedeni do trenutka kada će pod spoljnim uticajem biti u situaciji da misle im se Bog obraća direktno , imamo u vidu nove tehnologije i način razmišljanja mase koju poznaju ti isti psiholozi koji imaju tu tehnologiju koja može da učini da milionima, a možda i milijardama ljudi bude onemogućeno da poseduju svoju vlastitu ličnost.

Ukoliko idemo dalje sa različitim izveštajima otkrivamo da tehnologija i operacije u vezi kontrole uma uključuju emitovanje na istim frekvencijama na kojima radi i ljudski nervni sistem, a čiji predajnik je napravljen od strane kompanije “Loral Electro-Optical System” iz Pasadene, Kalifornija. Loral, glavni preduzimač iz oblasti kosmičke odbrane SAD , prethodno je ugovorio istraživanje usmereno ka energetskom naoružanju, čijim je prethodnim ispitivanjem rukovodio general Leonard Perez iz američkih vazduhoplovnih snaga. On se bavio ispitivanjima naoružanja koje bi moglo da vrši implantaciju defetističkih poruka u umove neprijateljskih komandanata i vojnika, a istovremeno tom prilikom teralo vlastite trupe u nadljudske napore i dela izvan normalnih borbenih mogućnosti!

Ovaj uređaj koristi elektromagnetsko zračenje frekvencija reda gigaherca koje pulsira na izuzetno niskim frekvencijama i radi na smanjenju opšte čulne sposobnosti emitovanjem signala ka nervima slušaoca pri tako velikoj snazi, da dolazi do blokade sposobnosti razmišljanja kod pojedinca ili čitave grupe! Proces koristi tehnologiju izuzetno niskih frekvencija i opisan je u različitim publikacijama ministarstva odbrane američke vojske, uključujući i jedan pod nazivom : " Elektromagnetni spektar i sukobi niskog inteziteta," koji je napisao kapetan Paul E. Tyler, komandant sanitetske službe američke mornarice, a tu je i studija pod naslovom, "Sukob niskog intenziteta i proglašavanje nove tehnologije," objavljena od strane pukovnika David G. Dean, iz američkog vazduhoplovstva. Prvi dokument je objavljen 1984. godine, a studija je objavljena 1986. godine u časopisu „Air University Press“ , vazduhoplovne baze Maxwell u Alabami.

Drugi pulsni mikrotalasni uređaj može emitovati zvučne signale direktno ka tačno odredjenom pojedincu, naprimer najvišim vojnim komandantima ili političarima, dok je za ostale on nečujan. Tehnologija izrade je relativno jednostavna i može se napraviti čak korišćenjem običnog policijskog radara. Mlaz mikrotalasa generisan od strane odredjenog uređaja modulisan je u audio frekvencije i može emitovati poruke direktno u mozak pojedinca.

Emitovanje podsvesne dvosmerne komunikacije i slika iz svemira odgovara u potpunosti takvoj vrsti tehnologije. U svojoj knjizi, "Električno telo," pisac Robert Baker koji je nominovan za Nobelovu nagradu 1964. opisuje niz eksperimenata koji su vršeni tokom 60-tih godina od strane “Allen Frie”, gde je ova pojava demonstrirana kao i u kasnijim eksperimentima koji su vršeni 1973. godine na istraživačkom institutu Walter Reed Army od strane doktora Joseph C. Sharp, koji se lično podvrgnuo ispitivanjima u kojima je dokazano da je mogao čuti i razumeti poruke koje su mu prenete u zvučno izolovanoj komori putem puslnog mikrotalasnog audiograma, koji predstavlja analogiju zvučne vibracije reči, a koja je bila usmerena iz kompjutera u njegov mozak. Baker je zatim izjavio, "Takav uređaj očigledno ima primenu u tajnim operacijama, koje se vode u cilju izluđivanja ljudskih “meta” pomoću nepoznatih glasova ili upućivanjem nedetektujućih naredbi programiranom atentatoru."

Sada zamislite kada budete čuli glas “svetskog spasitelja” koji se obraća iz svemira svim razumnim ljudima na zemlji i koji bi mogao dati naloge raznim verskim fanaticima. Onda je realno očekivati masovnu histeriju u obimu koje nikada nije viđena na ovoj planeti. Nema te policijske snage na svetu, čak ni udružene vojne koja bi se mogla nositi sa neredima koji bi potom nastali. Knjiga iz 1978. godine, pod naslovom, "Mikrotalasni efekat na sluh i njegova primena," koju je napisao James C. Lynn opisuje kako kompjuterski zvučni glasovi mogu biti emitovani direktno u mozak.

Prema Robert Baker-u, rezultati postignuti su korišćenjem živih žaba, koji pokazuje da je tehnički izvodljivo proizvesti srčane napade zracima usmerenim da prodru u ljudske grudi sve do srca.

Dokazano je da se mlazovi usmerne elektromagnetne energije veoma visoke frekvencije mogu koristiti radi izazivanja pometnje mišićne aktivnosti ili izazivanje mišićne slabosti i letargičnosti kod ljudi. Mikrotalasi takođe mogu biti korišćeni za izazivanje opekotina ljudske kože, kao i da pojačaju efekat droga, bakterija ili otrova na funkcionisanje ljudskog mozga. Ovi efekti emitovanja mikrotalasa otkriveni su javnosti od strane CIA 21. septembra 1977. godine, prilikom svedočenja pred podkomisijom Zdravstvenog i Naučnog istraživačkog centra Dr. Sidney Gottlieb u SAD.

Finansijeri i nalogodavci iz Pentagona koji su upravljali „MK-Ultra“ programom u to vreme, bili su primorani da u Senatskoj Komisiji pričaju o istraživanjima agencije CIA radi pronalaženja tehnika aktivacije ljudskog organizma putem udaljenih elektronskih uređaja.

Ukoliko zađemo dublje u istoriju istraživanja kontrole ljudskog uma , otkrićemo da je takva oprema i tehnologija već korišćena radi uticaja na politička dešavanja u SAD u najdirektnijem smislu. Michael Dukakis, kandidat demokrata protiv Džordža Buša na izborima 1988. godine, bio je meta tajne mikrotalasne tehnologije CIA-e da bi se umanjila njegova govornička sposobnost, nakon anketa koja su pokazale da on predstavlja ozbiljnog protivnika Džordžu Bušu . Ista oprema je korišćena i na njegocoj supruzi Kitty Dukakis, što ju je po svemu sudeći, odvelo ka samoubistvu.

Decembra 1980. godine, izdanje vojnog američkog časopisa „U. S. Army Journal“ i vojna revija (Military Review), objavljuju članak pukovnika John B. Alexandera, pod naslovom: "Novo mentalno bojište“ gde piše : "Nekoliko primera pokazaće oblasti u kojima je postignut napredak za vojne potrebe. Prenošenje energije sa jednog organizma na drugi; mogućnost izlečenja ili oboljevanja na daljinu, na taj način uzrokujući oboljevanje ili umiranje od uzroka koji nije vidljiv; telepatska modifikacija ponašanja koja uključuje mogućnost izazivanja hipnotičkih stanja sa udaljenosti od 1.000 kilometara.

"Ostale tehnike za indukovanje misli se još uvek proučavaju. Ukoliko se još unaprede , ove mogućnosti mogu ostvariti direktnu transferenciju misli putem telepatije od jednog veštačkog ili kibernetskog uma ili grupe umova na određeni slušalački cilj. Jedinstveni rezultat jeste da primalac neće biti svestan da je mu je misao „umetnuta“ iz spoljašnjeg izvora. Osoba će verovati da su misli originalne." Ovo je tačno ono o čemu govorimo. I poslednji korak u NASA projektu „Plavi Zrak“ naziva se „Telepatska elektronska dvosmerna komunikacija“. U članku napred pomenutog pukovnika Alexandera piše: "Ukoliko uskoro bude moguće da veštačkim putem umetnemo misao u multigeničko polje putem satelita, kontrola uma ljudi nad celom planetom, biće moguća od tog trenutka."

Na kraju još jednom, korisno je razmotriti kako se televizija, medijsko reklamiranje, moderno obrazovanje i različite vrste društvenog pritiska koriste radi manipulisanja ovim okvirima. Kao što je rekao pukovnik Alexander u rezimeu njegovog članak u Military Rewiev, "Informacija o ovim vrstama tehnologija, koje su predstavljena ovde, većini zvuči nerealno s obzirom da se ne uklapa u sadašnje prosečno viđenje realnosti naših ljudi . Međutim, istovremeno kažimo i to da postoji i mnogo ljudi ove ere, koji još uvek veruju da je svet - ravan."


Коментари