"AKO MI SE NEŠTO DOGODI, ISTRAŽITE": Poznati teoretičar zavere ovo je poslao majci, a onda je PRONAĐEN MRTAV

Čuveni engleski istraživač NLO-a, Marks Spirs, pronađen je mrtav. Ovog oca dvoje dece, koji je živeo u Kentenberiju, smrt je zatekla u Poljskoj, gde je držao seminar o bićima i tehnoligijama koja ne pripadaju našoj planeti.

Na telu 39- devetogodišnje Spirsa nije bilo znakova opiranja i borbe, a ono što je najčudnije po smrti nije obavljena obdukcija tela tako da nema zvaničnog obaveštenja od čega je on zapravo umro.

Portal ViralNova navodi da je dan pred svoju smrt, poslao majci poruku u kojoj je obaveštava da je u nevolji i da pokrene istragu ako mu se nešto dogodi.

Pre smrti, Maks se žalio prijateljima da povraća "crnu tečnost", zbog čega se misli da je njegova smrt nastupila kao posledica trovanja. 


Teoretičari zavera već spekulišu da je vrlo moguće da ga je neko trovao, s obzirom da je uzgradio karijeru istražujući vanzemaljce, ali i u pokušajima da razotkrije tajne vlada Engleske i SAD.

Njegova majka i prijatelji, tvrde da je izgleda bio blizu razotkrivanja nekih od tih tajni zbog toga što je preminuo iznenada pod tako čudnim okolnostima.

Porodica je naročito ogorčena jer nisu dobili nikakav odgovor niti objašnjenje poljske policije čak ni objašnjenje zašto nije urađena odbukcija.

Коментари