Paul Hellyer - upotreba NLO tehnologije i posjete vanzemaljaca

Pol Helier
Vanzemaljci posjećuju zemlju decenijama - tvrdi bivši ministar odbrane Kanade, Paul Hellyer.
Bivši ministar odbrane Kanade, Paul Hellyer, zahtjeva od vlada širom svijeta da objave upotrebu tajnih vanzemaljskih tehnologija koje su dobivene rušenjem i padom NLO-ova (neidentificiranih letećih objekata) kako bi se zaustavilo globalno zagrijavanje i klimatske izmjene.


Paul Hellyer bio ministar odbrane Kanade još 1960-ih godina. Sada je u svojim kasnim 80-im godinama. Takođe jednom tvrdi i da je svjedok viđenja NLO-a. Po njegovim izjavama da se zaključiti da postoji određena istina u pričama o posjetama vanzemaljaca zemlji. Da ... brodovi sa drugih planeta. Šta više, on takođe tvrdi da vlade znaju mnogo više o neidentificiranim letećim objektima ili vanzemaljskoj aktivnosti nego što nam govore. Drugim riječima rečeno, može biti istine u teorijama zavjere zataškavanja NLO-ova.
Evo šta je izjavio u Ottawa Citizen-u,

"Volio bih vidjeti koja (vanzemaljska) tehnologija može postojati da može eliminirati izgaranje fosilnih goriva tokom sljedeće generacije ... to bi mogao biti način da spasimo naš planet."
Hellyer je nastavio i rekao da svemirske letjelice prelaze ogromne udaljenosti da bi došle do našeg planeta, tako da moraju imati napredne pogonske sisteme i / ili napredna goriva koja su u stanju da izdrže duga putovanja.
Takođe je rekao,

"Moramo ubjediti vlade da izađu na vidjelo sa onim što znaju. Neki od nas sumnjaju da znaju prilično mnogo, a to bi moglo biti dovoljno da se spasi naš planet ukoliko te tehnologije primijenimo dovoljno brzo."


Govoreći o Hawkingovom stavu, bivši kanadski ministar odbrane, koji je samoprozvani ekspert u ovoj oblasti i koji govori o vanzemaljcima godinama, kaže da su vanzemaljci već posjetili zemlju i doprinijeli našem tehnološkom napretku.
Hellyer je izjavio za tisak "da je realnost da oni (vanzemaljci) posjećuju zemlju decenijama i vjerovatno milenijima i da su dali izuzetan doprinos našem znanju". Kaže da naši računalni monitori vode porijeklo od njihovih vanzemaljskih svemirskih brodova. "Npr. mikročipovi i optička vlakna su samo dvije stvari od mnogo drugih navodno, i vjerovatno realno, dolaze od srušenih letjelica".
Kriveći Hawkinga za plašenje čovječanstva zbog vanzemaljaca, kaže, "On (Hawking) se upušta u nekakve vrlo strašne priče za koje bi se on nadao da neće doći od nekoga ko ima tako izgrađen status. Ja mislim da je vrlo tužno da naučnici njegove reputacije doprinose onom što ja smatram dezinformacijama o ovoj vrlo širokoj i vrlo važnoj temi."

Video ispod je snimljen u aprilu 2008. godine na  X-Konferenciji održanoj u "National Press Club-u", Washington D.C.



joss

Коментари