(VIDEO) U ovom trenutku na Mjesecu živi 250 milijuna ljudi! Evo i dokaza!


"Sve što ste čuli o Mjesecu jest laž!", tvrdi John Lear s Vimeo kanala "Truth Warriors".
U najnovijim javnim istupima tvrdi da je otkrio skrivene strukture na Mjesecu i pokazao nevjerojatne fotografije za koje kaže da jasno pokazuju umjetne strukture i građevine. Tvrdi da već u ovom trenutku na Mjesecu živi 250 milijuna ljudi!
Amaterski astronomi snimili su nešto što podsjeća na holografsku projekciju na površini Mjeseca. Je li ona iskorištena za skrivanje struktura, baš kao u neuspješnoj Marvelovoj TV-seriji “Inhumans”, čija je prva i posljednja sezona završila prije nekoliko dana? Koji bi drugi razlog bio za holografsko projiciranje i, zapravo, za razmještanje kratera!?
Ljudi su na Mjesec otišli najvjerojatnije tijekom 40-ih i 50-ih godina prošlog stoljeća koristeći se Teslinom antigravitacijskom letjelicom. “Ne mogu to dokazati jer bih već bio mrtav, no to je logično jer na što bi drugo američka vlada mogla upumpati tolike bilijune dolara u Teslina istraživanja?” tvrdi Lear.

U ovom videu mogu se vidjeti fotografije snimljene iz zvjezdarnice Yerkes 1946. godine. One pokazuju veliku eksploziju sjeverozapadno od kratera Endymiona. “Kao što znamo, dim, prašina ili para ne mogu se podizati u vakuumu. No, na ovim fotografijama jasno se vidi kako se dim diže u veliki oblak koji se uspravlja s površine Mjeseca i širi prema vrhu njegove atmosfere. To ne bi bilo moguće da uz površinu Mjeseca vakuum te da ima samo šestinu Zemljine gravitacije”, tvrdi Lear te dodaje da Mjesečeva masa zapravo iznosi 68,71% Zemljine. “U svojoj knjizi ‘The Gravitational Force of he Sun’ (‘Gravitacijska sila Sunca’), autorice Pari Spolters razotkrila je Newtonove gravitacijske zakone, a samim time i Einsteinovu teoriju relativnosti!
U ovom intervjuu John Lear objašnjava kako je Mjesec stvoren u Jupiteru prije 40 milijuna godina, a u vrijeme posljednjeg ledenog doba, prije otprilike 15.000 godina, elektromagnetnim tegljačem dovučen je u orbitu Zemlje. Sve to objašnjava odakle na Mjesecu toliki ogromni gradovi, civilizacije i baze.


Stanovnici Mjeseca jesu izvanzemaljci koji donekle podsjećaju na ljude. Ondje ima i “sivih” (the Greys), ali oni žive ispod površine Mjeseca i rade u golemim laboratorijima. No, priča ide i dalje! Zemlja je kažnjenički planet, tj. zatvor; a takvih planeta-zatvora ima najmanje milijardu! Štoviše, nikada nismo bili na Mjesecu, Stanley Kubrick je lažirao snimku slijetanja, Isaac Newton je pogriješio u tumačenju zakona gravitacije, a svjetski čelnici su pod utjecajem izvanzemaljskih sila.



Коментари