ПЛАН НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА ДА СЕ СМАЊИ ПОПУЛАЦИЈА ЗА ЧАК 5 МИЛИЈАРДИ ЉУДИ

Постоје мрачни људи који мисле да треба смањити број становника на Земљи. То је план нечастивог…
Жак Кусто је рекао да треба да се елиминише по 350.000 људи дневно. Тед Тарнер, власник ТВ мрежа, рекао је да број становника треба да се смањи за 95%.
План Новог светског поретка је да се број становника смањи са тренутних скоро 7 милијарди на око пола милијарде.
Чарлс Вурстер из Фонда за заштиту околине је рекао да су људи узрок свих проблема и да се неких од њих треба решити. Бил Клинтон је потписао споразум о биодиверзитету по коме становништво на Земљи треба да се смањи на једну милијарду.

Земља је већ подељена на регионе, од којих ће неки бити само за животиње, не и за људе. Иако је споразум потписан, није примењен, мада би могао да почне да се примењује у сваком тренутку.
Питер Сингер, професор на Принстон универзитету, рекао је да абортусе треба вршити након што се беба роди, у року од 28 дана.
Он је рекао да је хришћанство непријатељ човечанства и да се јудеистичко-хришћанска религијска традиција мора уништити зарад права животиња
Алан Грег из Рокфелерове фондације је рекао да Земља има рак и да је тај рак човек. Принц Филип је рекао да жели да се реинкарнира као убилачки вирус који ће смањити број становника на Земљи.
Монсанто је тренутно прилично заузет генетски модификованом храном.
Она је наводно забрањена у Европи, али 70% свега што једете јесте генетски модификовано и узрокује разне проблеме са здрављем.
Још један начин Новог светског поретка да смањи број становника јесте помоћу болести попут АИДС-а. Др Роберт Гало је признао да је намерно створио сиду како би се извршила глобална депопулација.

Коментари