БИЛА ЈЕ ЧЛАНИЦА ИЛУМИНАТА, КАДА ЈЕ НАПИСАЛА КЊИГУ И ОТКРИЛА ИМЕНА И РИТУАЛЕ – СТРПАЛИ СУ ЈЕ У ЛУДНИЦУ


Bila je članica iluminata, kada je napisala knjigu i otkrila imena i rituale – strpali su je u ludnicu

Натали Аугустина је била холандски супермодел 1980-их година. Данас је она затворена у менталној болници, што је класичан комунистички облик кажњавања дисидената.
Њен злочин је откривање изопачености Илумината у новој књизи “Натали – Тамна страна модне индустрије: Монаршка контрола ума, ропство и сексуално злостављање.“Натали Аугустина је била модел под контролом ума МК-Ултра и сексуални роб који је услуживао политичаре као награду за њихове услуге супербогатим сатанистима који контролишу свет.
Њен ум је био подељен траумом док је била мало дете, тако да је њене сексусалне услуге изводио други “алтер.“ Она их се није сећала, али је било очигледно да их је пружала.Она је два пута остала трудна, а да се није сећала односа. Понуђени су јој милиони за бебу, али је она уместо тога одлучила да абортира.
Она је такође имала друге психичке моћи и функције у подземљу тајних агентура и сатанистичке елите пише хенрyмакоw.цом.Изопаченост Илумината коју је она открила је у складу са открићима холандског банкара Роналда Бернарда.


Супербогати и племићи припадају сатанистичком култу и ангажовани су у педофилији, мучењу и убиствима деце и беба, и канибализму, на рутинском нивоу.
Полиција и војне обавештајне службе им омогућавају ове злочине и прикривају их. Узбуњивачи бивају убијени или затворени у менталну болницу, што је у Наталином случају Психијатријска болница Ментрум у Амстердаму.
Она је у прошлости била затворена два месеца у изолационој ћелији од стране “холандске контраобавештајне службе.“ Они су је голу везали за столицу и испитивали је о “шифрама“ којима њена нормална личност не може приступити.
Затим су је одвели у Ментрум где су је скинули голу и давали јој лекове.Њеној књизи је помогао Робин де Руитер, аутор књиге “13 сатанистичких крвних линија: поплочавање пута до пакла.“
Његов увод пружа објашњење о МК-Ултра испирању мозга и томе како су модне агенције у суштини бордели. Агенти за ангажовање су макрои. Модели који се опиру нестају.
Натали каже да је већина топ модела из 1980-их година трговала сексом зарад славе и богатства. Она тврди да је била дрогирана и силована од стране глумца Кијану Ривса.“Већина филмских звезда нису само Монаршки робови, већ су многи од њих и дресери робова; сви живе дуплим животом.“
Педофил милијардер би одвео светски познате мушкарце на своје “острво оргија“ где би имали секс са малолетним девојчицама које су биле дрогиране.
“Дневник летења укључује принца Алберта, Била Клинтона и Доналда Трампа… крајња сврха: уцена.“
Натали је била присутна на догађајима којима је присуствовао Дејвид Рокфелер и чланови породице Ротшилд. “Одједном је настала нека пометња… Веома стара дама је ушла и сви су правили места да она прође. Изгледала је као да је стара неколико стотина година… Телохранитељи су јој помогли да хода право. Била је прекривена драгуљима… Дошла је до мене и помазила ми руку. “Част ми је што сам те упознала. Имаш прелепу кожу“.“
Очигледно, људи који имају све траже ону једну ствар коју не могу имати.
Она се пензионисала из моделинга 1990-их година и постала је истраживач и активиста против педофила. “Открила сам да је инцест био огроман и да су силоватељи деце тешко икада били кажњени у Холандији… холандски систем је штитио ова чудовишта… гледала сам стварање педофилског друштва.“
“Европска унија је 2018. године припремала далекосежне планове за легализацију и нормализацију педофилије и декриминализацију секса са децом широм Европе. Принцип минималног узраста је већ одбачен од стране неколико европских земаља. У овим земаљама, одраслима је дозвољено да имају секс са децом било ког узраста. Они неће бити кривично гоњени за силовање деце уколико жртва не може да докаже “претњу, насиље, принуду.“

Коментари