Operacija 'HIGH-JUMP' i Admiral Byrd


Lokacija Nacističke baze
Lokacija skrivene Nacističke baze
... sve počinje 1947. samo dvije godine nakon drugog svjetskog rata. Oko 100-u U-Brodova Njemačke flote nestaje bez traga i svi visoki predstavnici SS-a nestaju, morali su negdje završiti. Možda se ovdje krije dio odgovara. 1947. godine, Admiral Richard E. Byrd je poveo 4000 vojnika iz SAD-a, Britanije i Australije na invaziju na Antarktik (operacija high-jump), ali je zapravo naišao na jak otpor nacističkih "letećih tanjira" i morao je da opozove invaziju. Pozadinski Admiral koji je bio u toj istoj invaziji i koji je sada u penziji u saveznoj državi Teksas, kaže da je bio šokiran kada je pročitao materijal pod nazivom "Vatra Sa Neba" (Fire From The Sky). Znao je da je bilo mnogo letjelica u pitanju kao i za obaranje raketama ali nije ni pomišljao da je situacija bila tako loša.
5. Marta, 1947. godine. Čileanske novine "El Mercurio" su izdale naslovni članak "On Board the Mount Olympus on the High Seas" u kome je bio citiran Byrd u intervjuu sa Lee van Attom: Adm. Byrd je objavio "da je danas od najvećeg značaja da SAD-e započnu odmah sa pripremnim mjerama odbrane od strane neprijateljskih regija." Admiral je zatim naglasio da ne želi da uplaši nikoga previše, ali da se ipak radi o gorkoj stvarnosti da ukoliko dođe do novog rata prostor SAD-a će biti napadnut od strane letećih objekata koji mogu da putuju sa jednog pola Zemlje na drugi pol nevjerovatnom brzinom. (Ranije je preporučio uspostavljanje baza za odbranu na Sjevernom polu).
Admiral je ponovio navedene stavove koje je iznio zahvaljujući njegovom ličnom znanju stečenom i na Južnom i na Sjevernom polu, prije novinarske konferencije održane za Međunarodni Novinski Servis. Kada se Byrd vratio u SAD-e, bio je smješten u bolnicu i nije mu bilo dopušteno da ikad više sudjeluje na pres konferencijama. Marta, 1955. postavljen je za vođu Operacije DeepFreeze kojom je bilo sprovedeno istraživanje Anarktikta u ime Internacionalne Geofizičke Godine. Umro je, neki misle da je ubijen 1957... Istraživači NLO-a su takođe upoznati sa čudnim viđenjima "letećih tanjira" na kojima je ucrtana swastika i čelični križevi, "vanzemaljci" koji govore Njemački, i td.
(Napomena: Takođe ih spominju i oteti koji su odvedeni u podzemne baze koje imaju ambleme swastike po zidovima, ili u slučaju otetog Alexa Christophera, koji je vidio reptile i naciste koji rade zajedno unutar antigravitacione letjelice ili unutar podzemnih baza. Tako da Barney Hill nije bio jedini koji je pokušao da poveže naciste sa otetima. - Branton).
Primjera radi Amerikanac Reinhold Schmidt - čiji je otac rođen u Njemačkoj - koji govori u svojoj knjizi "Incident at Kearney" (Nebraska) da je bio otet od strane "letećeg tanjira" u nekoliko prilika. On kaže da je posada koja je govorila Njemački i djelovala kao Njemački vojnici. kaže da su ga odveli na Polarni prostor (ukoliko neko izmišlja priču zašto bi tvrdio da je odveden od svih mogućih mjesta na pol?)
(Napomena: Drugi izvori sugerišu da - podzemne? - "nacističke" baze postoje u Nebraski. - Branton) nakon što su ga vratili on je bio podložen progonu od strane Vlade SAD-a. Njegov opis (vazdušnih diskova) se poklapa sa slikama koje su zarobljene od Nijemaca.
1959. tri velike novine u Čileu su objavile na naslovnim stranicama članke u kojima se govori o susretima sa NLO-a čija posada po svemu sudeći bila sačinjena od Njemačkih vojnika. 1960. pojavljuju se izvještaji u New Yorku i New Jerseyu o letećim tanjirima "vanzemaljcima" koji govore Njemački, ili Engleski sa Njemačkim naglaskom. U suđenjima za atomsku špijunažu Juliusu i Ethelu Rosenbergu, oni su govorili o "svemirskim ratnim brodovima". Jer su imali pristup Visoko tajnim informacijama, o čemu su govorili?
Jednu stvar koju je Admiral Byrd predočio na pres konferenciji nakon njegovog poraza na Antarktiku, je bila da Kontinent Antarktike treba opkoliti sa "zidom odbrandbenih sistema jer to predstavlja zadnju liniju odbrane SAD-a. Iako su SAD i Rusija bili saveznici tokom rata, na jednom "Željezna Zavjesa" se postavlja i Rusi i Amerikanci postaju neprijatelji.
(Napomena: Neki kažu da je animozitet Hladnog Rata koji se desio poslije Drugog Svjetskog Rata bio samo zavjesa kojom se prikrivalo trošenje na obje strane za masivno naoružavanje nuklearnim oružjem - još važnije za crne budžete za projekte u svemiru i pod-zemljom - a da su se u stvarnosti vrhovni zvaničnici SAD-a i SSSR-a sastajali redovno preko tajnih sastanaka održanih na podmornicama negdje ispod ledenog pokrivača Sjevernog pola. Ova saradnja međutim nije bila kompletna, jer su još uvijek bili mnogi viši zvaničnici Američke Vlade koji su bili protiv vojne imperijalističke zloupotrebe od strane Komunističkog sistema; a mnogi viši zvaničnici SSSR-a koji su bili protiv industrijske imperijalističke zloupotrebe Kapitalističkog sistema. Istraživač teorije "Inner Earth" Dennis Crenshaw napisao je zanimljiv sastav o uticaju Rockeffellerovih na misiju na Antarktik koju je predvodio Admiral Byrd, tvrdeći da su Rockeffellerovi novčano pomagali brojne Byrdove misije. Možemo li iz ovoga implicirati da nakon rata Rockeffellerovi uspjevaju da ovladaju niže-rangiranim i višerangiranim Nacistima koji više nisu bili pod kontrolom. Čini se da korporativna elita koja je podupirala Naciste nije željela da plodovi njihovog "ulaganja" rade po njihovim vlastitim željama. A čini se i da Ruska invazija, Antarktička baza nije bio plan Rockefellerovih. Bilo kako bilo postoje i indicije da nacisti koje su podupirali Rockeffellerovi unutar SAD-a stupaju u kontakt sa svojim sunarodnjacima na Antarktiku i dolaze do dogovora da rade skupa - zajedno sa Greys-ima (vrsta vanzemaljaca) - da bi infiltrirali Ameriku i popločali put za njen pad i asimilaciju u Novi Svjetski Poredak. Kako ćemo vidjeti poslije, postoje i tvrdnje da sada negdje oko 1,5 milion "Nacista" sudjeluju u različitim nivoima Američkog društva. Odakle su došli... sa Antarktika? Fizičar Vladimir Terziski navodi da broj nacista na Antarktiku prelazi 2 miliona i samim time Antarktika omogućava veliki procenat ove infiltracijske jedinice. Takođe potrebno je upamtiti da Američki, Evropski i Antarktički "Nacisti" - zbog tajno-društvenih temelja njihovog pokreta - moraju da održe neki nivo kontakta sa svojim okultnim "domaćinima" u Bavariji, a posebice sa THULE i VRIL društvima. - Branton).
I SAD i Rusija su zatvorili u prsten polove sa odbranbenim i detekcijskim bazama, a između se nalazila ničija zemlja gdje baš niko nije živio, ili jeste? Da li je moguće da se Amerikanci pretvaraju da se štite od Rusa a Rusi od Amerikanaca, dok su u suštini i jedni i drugi bili uplašeni od strane onoga što je među njima - Posljednji Nacistički Bataljon?
Zbog neuspjeha Grossadmiral Karl Doenitzove ofanzive U-brodova u Maju 1943. oslobađaju se desetine U-brodova. Tu su bile velike podmornice, koje je Doenitz koristio za snadbijevanje U-brodova "vučjih čopora" u udaljenim morima svijeta. Himmler ih sada koristi za prenos namirnica i osoba na Antarktik. Slanje hiljada naseljenika na Antarktik od strane Himmlera može se jedino objasniti preko mističnih uvjerenja u koja je vjerovao. A to je sve bio rezultat čitanja knjiga žanra Novog-Doba, njegov odnos sa okultnim članovima kao Dr. Friedrich Wichtlom, te njegovim članstvom u Artamen, Himmler je postao pobožnik u Hindu koncept svjetskih doba ili "Yugas". Vjerovao je da trenutno doba, ili Kali Yuga, će završiti kataklizmom, te time će biti rođeno novo svjetsko-doba nazvano Satya Yuga. Slanjem nacističkih kolonista na Antarktik, Himmler se postarao da dio "čiste arijske rase" preživi nadolazeću kataklizmu sa društvom i kulturom netaknutom. Onda bi preuzeli Antarktik nakon što se led otopi. Sudeći prema preživjelima, Neuschwabenland kolonija je preživjela završetak rata i invaziju koju je vodio Admiral Byrd u ljeto 1947. godine. Ivanenko je napisao, "Broj populacije Nacista na Antarktiku sada prelazi 2 miliona i da su mnogi od njih prošli kroz plastične operacije da bi mogli neprimijećeno da se kreću Južnom Amerikom i da vrše poslovne transakcije. "1969. autor Michael X. Branton napisao je knjigu "Alleging that the Nazis had managed to build rudimentary flying saucers and transfer them to the Antarctic in 1944.
Ivanenko ih naziva Antarktički Rajh "jedna od najjačih vojnih zemalja u svijetu jer su u stanju da unište SAD nekoliko puta sa svojim nuklearnim podmornicama i raketama, a pri tome da ostanu neranjivi na nuklearni napad SAD-a zbog 2 milje debelog leda iznad". Grad NoviBerlin (Neuberlin), glavni grad prostire se "uskim podlednim tunelima" ispod planinskog lanca, griju ga vulkanski otvori. Sastavljen je sa prahistorijskim ruševinama Kadath-a, koji je mogao biti izgrađen od strane naseljenika sa izgubljenog kontinenta Atlantisa, prije 100 000 godina. Najzanimljivije priče o Neuberlinu su tvrdnje, da kao Shambhala, grad ima i Vanzemaljsku četvrt, gdje Pleiadianci, Zeta Reticulanci, Raptoidi, Ljudi u crnom, Aldebarani i drugi posjetioci sa zvijezda odsjedaju. Ivanenko izvještava da Antarktički Rajh "postaje sve više i više popularan" u Rusiji, Poljskoj, Ukrajini, Bjelorusiji i drugim istočno Evropskim zemljama. Napisao je i u novinskom izdanju Franfurter Allgemeine 10. Maja, 2003. godine., da Poljski novinar A. Stagjuk kritizira Poljsku odluku da se pošalju trupe u Irak" da pomognu okupaciju od strane združenih snaga. Na kraju je rekao, "Sljedeća Poljska vlada če potpisati sporazum sa Antarktikom i objaviti rat SAD-u.". Ivanenko navodi i da njemačka stanica Deutsche Wlle prenosi njegove riječi na kratkovalnim radio stanicama te iste sedmice. Neki analitičari su usporedili ove rečenice sa famoznim kodovima kojima započinju ratovi u 20. vijeku, kao npr. "Over all Spain, the sky is Cloudless" a 1936. i "Climb Mount Niitaka" in 1941.
Riječi urednika: ("Climb Mount Niitaka" je bio signal koji je Admiral Yamamoto poslao Kido Butaiu, Vrhovnoj Mornaričkoj floti Japana, da započnu sa napadom na Pearl Harbor.) Čudno je i pomišljati da ispod polarnog pokrivača Antarktika obitava velika populacija. odvojena od svijeta. Ali opet, postoje i Jivaro plemena, koja žive samo 50 km od istočnog Iquitosa, Peru, koji nikad nisu čuli za Courtney Love. Onda, da li postoji grad ispod leda koje naseljavaju unuci i praunuci pravih SS naseljenika? Ili se samo radi o urbanoj legendi koja je nastala kao proizvod kaotičnih okolnosti koje su zadesile Evropu tokom Drugog Svjetskog Rata? Jednog dana znat ćemo sa sigurnošću.

Nacistička baza - ulaz

Коментари