5G u akciji: uginule ptice padaju s krovova


Posvuda u svijetu (uključujući Zagreb i Hrvatsku) užurbano se radi na uvođenju mega-mreže za mobilnu telefoniju, popularno zvanu 5G (od: '5. generacija'). Međutim, izgleda da se tu odigrava scenarij strave i užasa, naime u blizini podignutih 5G antena i odašiljača bilježimo slučajeve uginulih životinja…

Prijevod slike iznad: Liječnici i znanstvenici pozivaju EU da stavi moratorij na uvođenje 5G mreže iz zdravstvenih razloga
Slijedi tekst sa web stranice Philosphers Stone…
Takva jedna antena (repetitor), nisko postavljena i jedva vidljiva, nalazi se na uglu Hodfkade ulice u Haagu u Nizozemskoj na krovu Tele Centera, trgovine telekomunikacijskom opremom. Ova antena još nije upisana u antenski registar.

U okolici željezničke stanice Hollands Spoor obavljen je test 5G mreže s ciljem da se utvrdi hoće li biti kakvih oštećenja opreme na toj stanici i njenoj okolini. Odmah potom sa drveća su masovno počele padati uginule ptice. Što se to događa? Scenarij strave i užasa, jer ove dvije stvari uzročno su povezane, što znači da smrt ptica uzrokuju 5G antene. (Sada smo, usput rečeno, na pragu uvođenja nacionalne 5G mreže.)
„Sljedećih dana slučaj se ponovio u Huygensparku, vrlo blizu Ulice Hoefkade. Deseci uginulih ptica na tlu. Kao da gledamo triler Ptice Alfreda Hitchcocka.“
Nizozemsko Udruženje za zaštitu potrošača i praćenje sigurnosti hrane (NVWA) sada ispituje brojne ptice u laboratoriju Wageningen za bioveterinarska istraživanja. Dijelovi parka su ograđeni, a vlasnicima pasa do daljnjega je zabranjeno da ondje puštaju svoje ljubimce. Mrtve ptice brzo se uklanjaju s terena, što je samo po sebi vrlo tužan prizor. Član haaškog Gradskog vijeća Robert Barker iz Društva za zaštitu životinja osjećao se kao da je došao na ‘mjesto zločina’. „Činjenica da toliki broj ptica pada s neba upravo na ovoj lokaciji mora imati svoj uzrok koji je potrebno istražiti”.

Ne može se isključiti mogućnost da ovdašnje ptice imaju nekakvu bolest. Bilo bi to ipak pomalo čudno pogledamo li način na koji ugibaju. „U svakom slučaju, to se događa vrlo brzo. Te ptice nisu izgubile na težini, ne djeluju bolesno. Jednostavno, mrtve padaju sa drveća.” – kaže Sharon Lexmond, djelatnica utočišta za ptice De Wulp. O toj suludoj situaciji De Wulp je izvijestio ovako:
Činjenice u nizu:
  • Petak, 19. listopada, 30 uginulih čvoraka
  • Srijeda, 24. listopada, 30 uginulih čvoraka
  • Četvrtak, 25. listopada, 88 uginulih čvoraka
  • Četvrtak, 1. studenog, 138 uginulih čvoraka i jedan živi koji je također uginuo u roku od sat vremena; 2 mrtva goluba, od kojih je jedan ubijen, a drugi je imao oštećenu jetru (jersinija/ptičja tuberkuloza/salmonela). Abnormalni uzrok smrti.
  • Petak, 2. studenog, 7 uginulih čvoraka
  • Subota, 3. studenog, 44 uginula čvorka. Svi su pronađeni ujutro, na istom mjestu u Huygensaprku, ispod stabla na kojem su prenoćili.
Svaki dan na uginulim čvorcima vrše se obdukcije, ne samo u Haagu već i Utrechtu, a rezultati su isti: ptice su bile dobro uhranjene, bez unutarnjih ozljeda, sa znatnim zalihama masnoća i praznih želudaca. To znači da nisu ništa jele u zadnjih 12 do 24 sata. A virusi, kao što je usutu virus i virus zapadnog Nila, su isključeni.

jos: MEĐUNARODNI APEL ZNANSTVENIKA I LIJEČNIKA – Zaustavite 5G!!!

Коментари

Постави коментар