Историја Серба је перманентна лаж

Picture
Cardinal Donald Wuerl of Washington оптужио је историјску институцију Ватикана и Немачке политичке кругове за брутално фалсификовање сербске историје у намери да се умањи значај православља.
Cardinal Donald Wuerl of Washington (Cardinal Donald W. Wuerl of Washington left a session of the Synod of Bishops on the family at the Vatican Oct. 6.2015), на синоду у Ватикану супроставио се перманентим и глобалним лажима којима је затрована планета, А у том пакету су лажи о Србима, ТАКОЂЕ и о самом православљу (нису наведени само Срби, већ и све земље православља), писмо постоји у завршној речи заседања Синода римокатоличке цркве..., највећи осврт, је напад на функцију, то јест функционисање самог људског рода, на растакање породице као стуба људског рода ( потписници су били седам од десет кардинала који су чланови врховног Синода), означивши хомосексуализам као главног узрочника, назвавши га глобалном пошасти.

Овај напад кардинала објављен је у писму које је упутио главном одбору у Ватикану за међународне односе, преноси Спутник. У писму стоји:

„Творци сербске фалсификоване историје не труде се само да оспоре порекло Срба, него и све сербске светиње, а и сам сербски грб.“

Дуже од једног века траје настојање германско-нордијске историјске школе да нас убеде да смо и двоглавог орла и крст са оцилима преузели од измишљене Византије* (прим.аут.- имамо постојање источне Ромеје, и Константина Порфирогенита VII, под именом ЦАР РОМЕЈСКИ). Ова кампања имала је толико успеха да је ова обмана ушла и у сербске уџбенике историје.
Шта стварно значе оцила на сербском грбу? Амерички научници Волтер Питман и Виллијам Рајан открили су да је пре више од 5.500 година п.н.е. Црно море било слатководно језеро на око 50 метара испод данашњег нивоа.

Ова чињеница наводи на то да су четири огромне реке (Дон, Дњепар, Дњестар и Дунав) имале једно ушће. Ни на једном другом месту на планети четири велике реке не уливају се на тако малом простору, практично на једном месту. Пратећи античку историју, ова открића наводе на претпоставку да се на ушћу тих река налазила древна цивилизација и град Атлантида, јер је још у античко доба Платон у својим списима навео да је Атлантида потонула у море, као и да је била окружена са четри велике реке.

На ушћу ове четири реке заиста је постојала цивилизација. Али то није била Атлантида (Атлантида је један сасвим другачији и много старији град). Разлог зашто се мешају Атлантида и земља Срба лежи у томе што су пред овом древном поплавом избегли Срби носили са собом два предања: једно о граду Атлантиди и друго о својој колевци са ушћа четири реке коју је прогутало море.

Од њих су за ове предаје чули египатски свештеници, а од њих самозвани антички Грци који су их и записали. Срби и данас за делове свог народа који живе ван матичне земље кажу да су у „расејању“. Дакле, повлачећи се пред надолазећим морем, сасвим логично, народ се кретао узводно долинама ове четири реке.
Они Срби који су кренули узводно долинама река Дон и Дњепар, касније су основали државу која се и данас зове Расија (Русија. Изговара се Расија). Они Срби који су се повлачили узводно уз Дњестар до данас су задржали име Срби, са одредницом Лужички. Мишљење је да су се и данашња Чешка, Моравска звале Србија.

Image result for Историја Серба је перманентна лажCardinals clash on doubts about process at the Synod of Bishops
ROME — Two high-profile cardinals taking part in the Synod of Bishops on the family offered different views on Monday about some elements of the process, with one scoffing at charges of manipulation and stacking the deck, and another saying there are real uncertainties and doubts.
Cardinals Donald Wuerl of Washington, DC, and Wilfrid Fox Napier of Durban, South Africa, spoke Monday afternoon in separate Crux interviews.
Wuerl is part of a 10-member drafting committee charged with producing the synod’s final document, a role he also held last year during the 2014 edition of the synod. Napier, who was added to that group halfway through in 2014, is currently serving as one of four delegate presidents at the 2015 synod.
Wuerl is known as a moderate on most political and theological questions, while Napier emerged during the 2014 synod as a leader of the conservative opposition to progressive proposals on matters such as divorce and homosexuality.
Линк : httpa//www.cruxnow.com/
Кликом на слику отворите фото галерију у већој резолуцији
​Извор и назив дела :
Наслов : Noah's Flood: The New Scientific Discoveries About The Event That Changed History
Touchstone book
Аутори : William Ryan, Walter Pitman
Издање : илустровано, поново одштампано издање
Издавач : Simon and Schuster, 2000
ISBN 0684859203, 9780684859200
Дужина : 320 страница
Линк: httpsa//books.google.rs/books/about/NoahbsbFlood.html
О аутору (2000)
William B. F. Ryan and Walter C. Pitman are senior scientists at the Lamont-Doherty Earth Observatory of Columbia University and recipients of the Shepard Medal of excellence in marine geology.
*
(II)
Извор и назив дела :
Наслов : Channel Codes: Classical and Modern
Аутори : William Ryan, Shu Lin
Издавач :Cambridge University Press, 2009
ISBN 1139483013, 9781139483018
Линк : httpsa//books.google.rs/books…
О аутору (2009)
William E. Ryan is a Professor in the Department of Electrical and Computer Engineering at the University of Arizona, where he has been a faculty member since 1998. Before moving to academia, he held positions in industry for five years. He has published over 100 technical papers and his research interests include coding and signal processing with applications to data storage and data communications.
*
Базични текст, то јест "интеграл"(такав текст дефинише генерални секретар Ватикана, у овом случају то је Lorenzo Card. Baldisseri General Secretary) са самог Синода зове се "Instrumentum Laboris"..., примену као акта илити донешених одлука инструментарија са бискупске конференције доноси сам папа(сам папа је инквизитор документа, његова је одлука увек задња) Франциско...., обично се инструментарији усвајају на следећем Синоду, заседању...поставићу овде линк за оне који воле да читају, да кроз исто извлаче правилне закључке...,
SYNOD OF BISHOPS - XIV ORDINARY GENERAL ASSEMBLY
THE VOCATION AND MISSION
OF THE FAMILY
IN THE CHURCH AND
THE CONTEMPORARY WORLD
INSTRUMENTUM LABORIS
VATICAN CITY
2015
Линк - http://www.vatican.va/…/rc_synod_doc_20150623_instrumentum

Коментари

Постави коментар