Научници шокирани:Жене задржавају ДНК сваког мушкарца са којим имају сексуалне односе, ево шта се догађа …



hbvuzefdhsdswo-640x426Жене задржавају ДНК сваког мушкарца са којим имају сексуалне односе, ево шта се догађа …

Жене задржавају и носе живе ДНК ћелије од сваког мушкарца са којим су имале сексуални однос, наводи се у новој студији Универзитета у Сијетлу и Центра за истраживање рака Фред Хутцхинсон.
Студија, која је случајно открила ову запањујућу информацију, првобитно је покушавала да утврди да ли жене које су биле трудне и носиле сина у стомаку можда имају више предиспозициција за одређене неуролошке болести које се чешће јављају код мушкараца.
Како се испоставило, женски мозак је још мистериознији него што смо раније мислили.
Студија је показала да женски мозак често има “мушки микрохимеризам,“ или другим речима присуство мушких ДНК ћелија које потичу од друге особе и генетски се разликују од ћелија које чине остатак те жене.
Како студија наводи: “63% тестираних жена (37 од 59) је имало мушки микрохимеризам у мозгу. Мушки микрохимеризам је био присутан у више делова мозга.“
Дакле, 63% жена носи мушке ДНК ћелије које живе у њиховом мозгу. Очигледно је да су истраживачи желели да сазнају одакле су те мушке ДНК ћелије дошле.
Жели ли неко да погађа? Од очева тих жена? Не. ДНК вашег оца се комбинује са ДНК ваше мајке како би створили вашу јединствену ДНК. Дакле, одакле би друго могле да дођу?
Кроз студију су истраживачи претпоставили да је највероватнији одговор био тај да сва та мушка ДНК пронађена да живи у женском мозгу долази из трудноће са мушким дететом. То је била сигурна,  исправна претпоставка. Али ови истраживачи су живели у заблуди.
Јер, када су извршили обдукцију на мозгу жена које никада нису биле трудне, а камоли са мушким дететом, ипак су пронашли мушке ДНК ћелије у женском мозгу.
У том тренутку научници нису знали шта се догађа. Збуњени, они су учинили све што су моглу да сакрију све доказе док их не схвате и не објасне. Затрпали су их бројним подучавањима и чланцима, али ако их све прегледате, пронаћи ћете цензурисану изјаву, ту једну реченицу која објашњава тачно одакле те мушке ДНК ћелије долазе.
Чега се толико плаше?
“Закључак: Мушки микрохимеризам није био реткост код жена без синова. Осим познатих трудноћа, други могући извори мушког микрохимеризма укључујућу непримећене спонтане побачаје, несталог мушког близанца, од старијег брата пренешено мајчином циркулацијом или сексуални однос. Мушки микрохимеризам је био знатно чешћи и нивои су били већи код жена са индукованим абортусом него код жена са другим историјама трудноће. Потребне су доданте студије како би се утврдило конкретно порекло мушког микрохимеризма код жена.“
Дакле, према речима научника, могући извори мушких ДНК ћелија које живе у женским мозговима су:
  1. побачај за који жена није знала
  2. мушки близанац који је нестао
  3. старији брат који је пренешен мајчином циркулацијом
  4. сексуални однос
Имајући у виду чињеницу да је 63% жена имало мушке ДНК ћелије које живе у њиховом мозгу, шта мислите које је највероватније порекло мушке ДНК?
Прве три опције се односе на врло мали проценат жена. Немогуће је да их има 63%. Четврта опција? То је прилично чешће.
Одговор је под 4. Секс.
Ово има веома важне последице за жене. Сваки мушкарац чије сперматозоиде апсорбујете постаје живи део вас доживотно. Жене на којима је рађена обдукција у овој студији су биле старије. Неке су носиле живу ДНК у себи преко 50 година.
Сперма је жива. То су живе ћелије. Када уђе у вас, она плива и плива све док не удари у зид, затим се прикачи и закопа у ваше месо. Ако је у вашим устима, она плива и пење се у ваше назалне пролазе, унутрашње ухо и иза ваших очију. Онда се закопава. Улази у ваш крвни ток и скупља се у вашем мозгу и кичми.
Као нешто из научно-фантастичног филма, то постаје део вас и не можете га се ослободити.
Тек сада почињемо да схватамо пуну моћ и последице сексуалног односа.
Да ли сте шокирани?

Коментари

Постави коментар