Novi veliki požar i masovna ubojstva – napad na Kaliforniju!?


Sve više istraživača u alternativnim krugovima iznenadne katastrofalne požare, rekordno snažne oluje i zemljotrese vidi kao poseban „rat protiv čovječanstva“. Ovo je intrigantan osvrt jednog od njih na nedavna zbivanja u Kaliforniji




[Napomena urednika portala Nexus-Svjetlost: ‘Jensingr’, član Common Ground Independent Media (u sklopu portala Rumor Mill News), daje svoj – vrlo intrigantan – osvrt na nedavna zbivanja u Kaliforniji. Možda će se Jensingrove pretpostavke nekima činiti dosta ‘nategnute’, ali zanimljivo je da se njegova zapažanja o vrlo čudnim požarima u Kaliforniji poklapaju s mišljenjem više istraživača. Najpoznatija od njih, u alternativnim krugovima, zasigurno je Deborah Tavares, koja neustrašivo i vrlo argumentirano razotkriva agendu „rata protiv čovječanstva” putem devastacije okoliša, mikrovalova itd…]
Evo što Jensingr kaže u svom članku, objavljenom jučer, 9. studenog:
Pokušaj uništenja Kalifornije požarima se nastavlja, a istovremeno se, „sasvim slučajno”, tamo događa masovno ubojstvo. Ljudi jesu poginuli u tom zločinu, ali sumnjam da je iskusnog šerifa/taktičkog instruktora/stučnjaka za oružje, iza kojega je 29-godišnja karijera, ustrijelio tip s Glockom!!
Mentalno poremećeni marinac s PTSP-om i mnogo problema u životu bio je žrtveni jarac, a siguran sam da je prije negoli je krenuo na krvavi pohod čuo „glasove u glavi” ili kodnu riječ-naredbu preko poziva mobitelom. ‘Oni’ prate te vojnike nakon što im tijelo natrpaju cjepivima i psihofarmacima koje ovi ne smiju odbiti kada stupe u vojsku. Na taj način, mogu ih lako pratiti i pristupiti im, jer su ranjivi te idealni kao ‘sredstvo’ za postizanje mračnih ciljeva. Kasnije, za svoje prljave poslove koriste kontroli podložnije pripadnike vojske ili CIA-ine regrute niže razine… kao u slučaju Timothyja McVeigha koji je bio programiran da izvrši bombaški napad u Oklahomi. (Tada je, 19. travnja 1995., detoniran kamion-bomba ispred zgrade Murrah u Oklahoma Cityju, pri čemu je poginulo 168 ljudi.; op. prev.).

Propusti u scenariju

Nakon zadnjeg ‘požara’ u južnoj Kaliforniji, otišao sam tamo i pregledao to područje, u potrazi za tragovima. Ono što sam pronašao bili su očigledni propusti u scenariju „požara izazvanog nepažnjom”. Uočio sam linije gdje je bio korišten nekakav laser ili akcelerator (pospješitelj) vatre kojim je taj predio bio poprskan… uključujući slučajeve gdje su ‘sredili’ samo pola stabla, dok je druga polovica ostala netaknuta. U nizu kuća vidio sam, recimo, jednu spaljenu, na drugoj strani ulice; kao da su sve ciljane kuće bile odabirane odozgo.
„Sada vidim isti modus operandi: metalne automobile i kuće spaljene do temelja, dok je drveće u neposrednoj blizini tih kuća nedirnuto.“
Stabla se sastoje od drveta i lako gore, a metalni automobili ne rastaljuju se u običnim požarima!! Ima mnogo videa koji pokazuju da je za raspirivanje tih požara korišteno lasersko ili plazmatsko oružje. Ponegdje su, u tu svrhu, bili upotrijebljeni avioni obavijeni „plaštom nevidljivosti”.  Jedan od tih videa pogledajte OVDJE ili OVDJE.

Vjetrovi i vatre geo-inženjeringa

Geo-inženjeringom su aktivirali „vjetrove Santa Ane” koji inače pušu u proljeće (a ne u jesen) te su pomoću njih proširili ove namjerno izazvane požare, znajući da trebaju zapaliti samo nekoliko manjih i da će u roku od nekoliko sati čitav taj kraj biti u plamenu.
Već godinama pokušavaju ‘probuditi’ rasjed San Andreas, a odnedavno su pojačali ‘haarpiranje’ južne Kalifornije. Nažalost, ja mogu osjetiti ove nizove mikrovalova jer sam intuitivni empat. Kada vam svaki atom u tijelu divlje vibrira… to je jedini način na koji to mogu opisati, a osjećaj je uistinu grozan. Također imam sposobnost da ‘čujem’ elektromagnetska polja (EMP) i da unaprijed znam kada se bliži potres, jer kada se tektonske ploče sudaraju one odašilju EMP-e u vrlo visokom frekvencijskom rasponu, kojeg obično mogu čuti samo životinje. No, nekako, taj frekvencijski raspon mogu čuti i ja. Znam kada su potresi umjetno izazvani, jer takvi potresi ne emitiraju NIKAKVE frekvencije.
Budući da ne uspijevaju aktivirati San Andreas, požari su, izgleda, nov način da izazovu pustošenje te da upropaste svu poljoprivredu, vodene izvore, drveće i biljke, životinje i ekosustave u Kaliforniji. Ti monstrumi ne prezaju ni od čega kako bi uništili svaku živu stvar na ovom planetu; a u tome bi mogli i uspjeti, ako ih ne zaustavimo.

Pucanj u srce čitavog čovječanstva

Inače dolazim iz okruga Ventura, mada privremeno živim nešto istočnije. Zaista mi je muka od te sotonističke kabale i njenih stalnih pokušaja da devastira ovaj planet. Svaka veća katastrofa bila je uzrokovana geo-inženjeringom i usmjerena upravo tamo gdje žele napraviti svoju „zonu smrti”.
Kuće sravnjene sa zemljom, a drveće još uvijek stoji
Eto, trebamo znati da nijedno od ovih pustošenja nije prirodno i da se protiv toga moramo boriti. Molite se, razotkrivajte istinu, pomažite svojim susjedima, komunicirajte međusobno i držite se skupa, dok nas zlikovci pokušavaju zavaditi i zatrti.
Nadam se da će u požaru sve životinje biti spašene, napose konji koji su tamo ostavljeni, i da nitko neće biti povrijeđen ili ubijen tim pucnjem u srce čitavog čovječanstva! Kuće i objekti mogu se ponovo izgraditi, ali teško je gledati kako se uništavaju životinje, drveće i priroda.
Hvala Bogu da imamo jedni druge!!

izvor Nexus-Svjetlost

Коментари