TAJNI DOKUMENTI CIA OTKRIVAJU DA SE HITLER NIJE UBIO U BUNKERU: Ove fotografije su dokaz da je bio živ 10 godina posle II svetskog rata! (FOTO)



Foto: Flikr

Strogo čuvani dokumenti CIA-e ukazuju da je Adolf Hitler živeo čak 10 godina nakon završetka Drugog svetskog rata.

Otkriveni dokumeti pokazuju da je vođa Trećeg rajha preživeo ratno stanje u Evropi i da se skrivao u Južnoj Americi. Tvrdi se da Hitler nije izvršio samoubistvo u svom bunkeru u Berlilnu, već da je umro u Kolumbiji.

Teoretičari zavere navode da je Hilter sasvim sigurno prežoiveo kraj Drugog svetskog rata uprkos tome što su ga saveznici proglasili mrtvim.
U dokumentima CIA označenim kao tajno, koji je nastao 3. oktobra 1955. godine, u istom dokumentu čovek koji je svedočio agentima CIA o Hitleru zvao se Filip Sitroen, On je naveo dase viđao sa Hitlerom jednom mesečno u Kolumbiji.


Foto: CIA

U istom poverljivom dokuemtu se navodi da je Adolf u januaru 1955. napustio Kolumbiju i prešao u Argentinu. i ranije su postojale teorije o smrti Adolfa Hitlera, mnogi nisu verovali da se veliki vođa ubio u bunkeru u Berlinu, čak ni Rusi nisu verovali da je njegovo telo splaljeno u Parlamentu.



Foto. CIA

Nedavno se pojavio i čovek koji je za sebe tvrdio da je Hitler, tako da je Zapad nakon čestih spekulacija o smrti Hitlera odlučio da odbaci bilo kakve sumnje u činjenice o smrti vođe Trećeg Rajha.
(Izvor: Telegraf)

Коментари