Postavljanje 5G baznih stanica i satelita mora biti zaustavljeno

Schumanova rezonanca 5G
Zemlja, ionosfera i niži slojevi atmosfere tvore električni krug u kojem živimo. Dobro je poznato da, prirodni, elektromagnetski okoliš Zemlje upravlja biološkim ritmovima —ljudi, ptica,
hrčaka i paukova, kao i da dobrobit svih organizama ovisi o stabilnosti tog okoliša, uključujući i električna svojstva atmosfere. Cherry je u svom revolucionarnom radu objasnio važnost
Schumannovih rezonancija , kao i zašto ionosferički poremećaji mogu mijenjati krvni tlak i melatonin te izazvati “ rak, reproduktivne, srčane i neurološke bolesti i smrt.”

Ti elementi našeg elektromagnetskog okoliša već su promijenjeni zbog zračenja dalekovoda. Harmoničko zračenje dalekovoda doseže Zemljinu ionosferu i magnetosferu i tamo se pojačava interakcijom val-čestice.
Dr. Robert O.Becker je 1985.g. upozorio da je harmonijsko zračenje dalekovoda već promijenilo strukturu magnetosfere i da neprestani porast tog utjecaja “ugrožava opstojnost cjelokupnog života na Zemlji”.
Postavljanje desetaka tisuća satelita direktno u ionosferu i magnetosferu, koji emitiraju modulirane signale u milijunima wata i milijunima frekvencija, vjerojatno će promijeniti naše elektromagnetsko okruženje izvan naše mogućnosti prilagodbe.
Neformalni nadzor već je pokazao ozbiljne učinke na ljude i životinje, izazvane utjecajem oko 100 satelita koji od 1998. G. pružaju 2G i 3G telekomunikacijske usluge iz niske orbite. Ti se učinci ne mogu razumjeti, ako se razmatraju samo niske razine zračenja sa Zemlje. Treba uzeti u obzir i ostale relevantne znanstvene discipline, uključujući fiziku atmosfere i elektrofiziologiju ljudskog tijela.
Dodavanje 20,000 5G satelita dodatno će zagaditi globalni električni krug, a može i promijeniti Schumannove rezonancije, s kojima se razvio sav život na Zemlji.


Učinci će biti univerzalni i mogu biti razarajući, tvrde znanstvenici. (LINK)
Preporučujemo vam da za bolje razumijevanje teme pogledate video (dokumentarac) u nastavku.
Znanstvenici kažu da se zemlja i ljudski mozak mogu sinkronizirati pri frekvenciji Schumannove rezonance od 7,83 Hz, na taj način mogu komunicirati svi oblici biološkog života. U tom frekvencijskom  pojasu ljudski mozak  odašilje alfa valove kada je čovjek u stanju meditacije, opuštenosti i kreativnosti.
Stanja straha, stresa i tjeskobe blokiraju stanja alfa valova  i na taj način blokiraju skladnu povezanost sa svime ostalim. Tako se dodatno pojačava osjećaj izoliranosti.  Alfa valovi također su veoma važni imunološkom sustavu koji je vječita meta.

Schumannova rezonanca djeluje kao glazbena viljuška koja ‘ugođuje’ sve oblike biološkog života na zajedničko, harmoničko titranje, i zato je pod napadom, piše u svojoj knjizi David Icke.





Opširnije o opasnostima 5G mreže

Istraživanja su već pokazala da je Schumannova rezonanca obasuta elektromagnetskim smogom ili ‘juhom’  što nadire iz tehnoloških izvora.  Fizičar i istraživač Schumannove rezonance Wolfgang Ludwig je rekao:
“Mjerenje Schumannove rezonance unutar ili oko gradova postalo je nemoguće… elektromagnetsko zagađenje od mobitela prisililo nas je da mjerenja provodimo na morskoj pučini.”
Kada se veze sa Schumannovom rezonancom naruše i prekinu posljedice mogu biti pogubne na mentalnom, emocionalnom i fizičkom planu, što je profesor Rutger Wever s instituta max Planck za bihevioralnu fiziologiju u Njemačkoj i dokazao.
Još jedan iznimno važan aspekt svega ovoga je činjenica da DNK komunicira preko elektromagnetskih valova ekstremno niske frekvencije od 7,83 Hz. Službeno je to otkrio francuski virolog Luc Montagnier, dobitnik Nobelove nagrade za fiziologiju i medicinu.
Na DNK se može utjecat i tehnološkim frekvencijama i prouzročiti genetske mutacije.
U SVRHU OSVJEŠTAVANJA JAVNOSTI, MOLIMO VAS PODIJELITE OVAJ POST SA PRIJATELJIMA. HVALA

Коментари