HAKIRANO JE 16 NASA KOMPJUTERA, A ONO ŠTO JE OBJAVLJENO U JAVNOSTI JE ŠOKIRALO SVE!

Između februara 2001. i marta 2002. godine, Geri Mekinon, koji je u početku tražio dokaze o slobodnom potiskivanju energije i prikrivanju NLO aktivnosti i drugih tehnologija potencijalno korisnih za javnost, hakirao je 16 NASA računara, kao i na desetine vojnih.
U poslednjoj deceniji, bezbrojni uzbunjivači su izneli tvrdnje da postoje sumnjive organizacije unutar svetskih vlada koje deluju pod ekstremnom tajnom.


Deklarisani dokumenti – dostupni zahvaljujući Zakonu o slobodi informisanja (FOIA) – dali su uvid u dosad nezabeležene strogo poverljive programe koji su ranije smatrani samo još jednom ‘teorijom zavere’.
Zanimljivo, mnogi bivši astronauti su napravili intrigantne komentare u vezi sa vanzemaljskim životom.
Pretpostavljam da je u proteklih 60-ak godina došlo do nekakvog back-inženjeringa i stvaranja ove vrste opreme, koja nije ni približno tako sofisticirana kao što to očigledni posetioci imaju. – Doktor Edgar Mitchell, šesti astronaut, koji je hodao na Mesecu.
Zanimljivo je da su, zahvaljujući izjavama bivših astronauta i vladinih zvaničnika, ovi subjekti polako prešli iz teorije zavere u „stvarne optužbe“, podržane informacijama.
Senator Daniel K. Inouie je rekao:
“Postoji mračna vlada sa sopstvenim vazduhoplovnim snagama, sopstvena mornarica, sopstveni mehanizam za prikupljanje sredstava i sposobnosti da slede sopstvene ideje od nacionalnog interesa, slobodne od svih provera i ravnoteže, i slobodne od samog zakona.”
Jedan od najboljih citata o vanzemaljskom životu i njihovom prisustvu izjavio je Paul Hellier, bivši kanadski ministar odbrane, i čovek odgovoran za kanadsko vazduhoplovstvo, vojske i mornarice u jedinstvenu silu, poznatu kao kanadske snage.


Gospodin Hellier je izjavio:
“Pre deset godina posetioci s drugih planeta upozoravali su nas gde smo krenuli i ponudili nam pomoć. Ali, umesto toga, mi, ili bar neki od nas, tumačili smo njihove posete kao pretnju i odlučili smo prvo da pucamo.”
Hiljade milijardi dolara potrošeno je na projekte zbog kojeg je Kongres namerno držan u mraku. Ali citati su jedna stvar, gde su dokazi?
Prema čoveku koji je – nekako – uspeo da hakuje NASA i kompjutere američke mornarice, sve izjave različitih zviždača o tajnim svemirskim programima, visoko klasifikovanim tehnologijama, pa čak i vanzemaljskom životu su tačne.

Između februara 2001. i marta 2002. Gari McKinnon, koji je u početku tražio dokaze o slobodnom potiskivanju energije i prikrivanju NLO aktivnosti i drugih tehnologija koje su potencijalno korisne za javnost, hakovao je 16 ​​NASA kompjutera, kao i na desetine kompijutera američke vojske i mornarice.
Geri Mekinon – čovek koji je hakirao NASA-u – čvrsto tvrdi da je otkrio dokaze da Sjedinjene Države imaju potpuno operativnu flotu Svemirskih ratnih brodova.
U novom intervjuu na kanalu NLO Richplanet TV, McKinnon konačno otkriva celu istinu o svojim nalazima govoreći:
“Nastavio sam mesecima i mesecima. Stalno sam razmišljao, “Oni će zatvoriti ova vrata”. Skenirao sam i tražio dokumente, pronašao Eksel tabelu u kojoj je pisalo: “Ne-zemaljski oficiri””, navodi McKinnon.
Imao je redove i imena. Imao je tabulatore za “materijalni transfer” između brodova.
“Shvatio sam da moraju imati brodove bazirane u svemiru – imena su počela sa USS”
Gari McKinnon je optužen da je provalio u kompjutere vojske, vazduhoplovstva, mornarice i NASA-e. Štaviše, haker tvrdi da je otkrio oko 25 redova detalja činova, imena i brodova službenika.


McKinnon čvrsto tvrdi da “tajna svemirska flota” ima prefiks USS, baš kao i svi brodovi koji pripadaju SAD. 2005. godine, McKinnon je rekao Guardianu:
“Kada ste na mreži, možete napraviti komandu koja se zove NetStat – Status mreže – i ona navodi sve veze sa tom mašinom. Bilo je hakera iz Danske, Italije, Nemačke, Turske, Tajlanda… svake noći tokom čitavih pet do sedam godina radio sam ovo ”.
Ali da li su to samo prazne tvrdnje? Da li je to samo masovna zavera?
Čak je i Obama razgovarao sa Mekinonom: Prema rečima penzionisanog inženjera za vazduhoplovstvo Villiama Tompkinsa
“Hiljade I hiljade ljudi su se pridružili mornarici ovde u Sjedinjenim Državama. Pridružili su se svemirskoj mornarici. Prijavili su se za 20-godišnju turneju. Tako da je ovim ljudima, muškarcima i ženama dato mnogo poverljivih informacija.”
Thompson i McKinnon nisu jedini koji su govorili o tajnoj svemirskoj floti.


“Zviždač Tajnog svemirskog programa Corei Goode” rekao je da su Mars prvi put posetili Nemci još 1930-ih, ali tokom 70-ih američki svemirski programi su aktivno istraživali Mars i druge planete kako bi uspostavili baze.
Godine 1980. US SSP je postao – Solar Varden.
U okviru projekta Solar Varden na Marsu i drugim planetama došlo je do ogromnog razvoja i kolonizacije. Goode nastavlja: ​​
“Baze na Marsu izgrađene su ispod površine.”
Pored Gooda, bivši NASA-in oficir je tvrdio da je na Marsu bilo više tajnih misija sa ljudskom posadom pre više od 20 godina. Neki bi rekli da je to masovna zavera, a citati, informacije i deklasifikovani dokumenti su izvađeni iz konteksta, ali istina je da postoji mnogo tajnih nepristupačnih informacija.


Mnogi bi se složili da postoje brojni dokazi koji ukazuju – barem delimično – da društvu nije rečeno sve što se tiče NLO-a, života vanzemaljaca i izuzetno napredne tehnologije.
Svettajni.com
Image by Javier-Rodriguez on Pixabay

Коментари