UPOZORENJE: Divljanje migranata u Srbiji je samo početak onoga što nam je Unija spremila!




Lider Srpske narodne partije Nenad Popović izjavio je danas da posle današnjih nasilnih protesta migranata u samom centru Beograda, međusobnih tuča i grubih nasrtaja na građane Srbije, traži od državnih organa da najhitnije sprovedu bezbednosne mere zaštite dece, žena i svih stanovnika Srbije, kako se naša zemlja ne bi pretvorila u poligon za divljanje džihadista.

“U maršu kroz Beograd uz pratnju policije, nije bilo dece i žena migranata, što dokazuje ono na šta već dugo upozoravam – da su više od 95 odsto migranata muškarci i da najveći deo njih ima iskustvo terorista, kriminalaca i ratnika sa Bliskog istoka”, istakao je Popović.
Prema njegovim rečima, ko god je do danas imao iluziju da građani Srbije nisu ugroženi divljačkim protestima koji tek mogu eskalirati u eksploziju nasilja po čitavoj zemlji, sada mora biti uveren u to da je na sceni sprovođenje plana Evropske unije da Srbija postane rezervna domovina za desetine i stotine hiljada migranata.
“Građanima Srbije je dobro poznato da više od godinu dana upozoravam na ovakav scenario i da tražim beskompromisne mere u cilju zaštite ključnih državnih i nacionalnih interesa. Danas nema važnijeg zadatka od bezbednosti svakog deteta, svake žene i svakog građanina Srbije od opasnosti da postanu taoci migranata u rođenoj zemlji. Građani Srbije ne smeju živeti u strahu, dok ostale zemlje EU podižu zidove i blokiraju granice”, naglasio je lider SNP.
“Zato tražim da se odmah hermetički zatvore sve granice, da se podigne zid na granici sa Makedonijom i da se svi migranti proteraju iz Srbije, kao što bi se učinilo sa svakim stranim državljaninom koji je u našu zemlju ušao ilegalno, bez ikakvih dokumenata”, zaključio je Popović.
Izvor: Webtribune.rs
Foto: Youtube printscreen

Коментари

  1. tako je ugleg na zapad ko nije poslusan napolje

    ОдговориИзбриши
  2. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  3. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  4. Sve to proterati..Pa nećemo da dozvolimo, da nam, kao što već čine u skandinavskim zemljama, siluju devojke i žene..a mladiće i ljude brutalno prebijaju i pljačkaju. Ovo je Srbija!!! Ovde, ako poštuješ domaćina, bićeš ugošćen "kao lord", a ako se bahatiš..zna se, biće ti polomljene sve sve kosti..Ugledajmo se na susednu Mađarsku..e, tako treba sa migrantima!

    ОдговориИзбриши
  5. Ko nije sposoban cuvati sopstvenu zemlju ni ne zasluzuje da je ima

    ОдговориИзбриши
  6. Prvo svrgnuti sa vlasti ove izdajnike što su nas prodali.Posle ove talibane ko su već šta su nije ni bitno,po kratkom postupku pedala.

    ОдговориИзбриши
  7. P
    Pa nisu oni izbeglice vec dobro obucena i na sve spremna vojska koja ce u ime alaha pregaziti Evropu ukoliko im se nestane na put.Nsta bi oni uradili da mi pravoslavci dodjemo bez papira,zena i dece kod njih i divljamo???

    ОдговориИзбриши
  8. Sve da se istraju ili pobiti jer ti ce da nas pibiu kao hristane koi su pobili malo su ti koi su sa dobrom namerom slava bogu I pravoslavje amin

    ОдговориИзбриши
  9. Svi koji su na strani migranata, neka im takvi daju svoju kucu ili stan, neka ih izdrzavaju i udaju svoje cerkeza njih, pa neka svi zajedno idu sa migrantima u njihove zemlje i neka tamo " uzivaju " sa njima. Moje misljenje je" mars iz nase zemlje,vracajte se odakle ste dosli "!

    ОдговориИзбриши
  10. Teraj sljam iz drzave na vreme da ne bi isterali oni nas iz nase drzave, ili ih vracajte ili streljajte jer nemaju pravo tako da se ponasaju. A mi da im pomaze o trebamo prvo sebi pomoci niko ni nas ne pomaze i mi smo ugrozeni

    ОдговориИзбриши
  11. Ja se plasim da ih ne naoruzaju...

    ОдговориИзбриши
  12. Oce sto posto bicemo mi migranti u sopstvenoj zemlji isterace oni nas to su agresori i ubice.

    ОдговориИзбриши
  13. Решите се ви психопата а за мигранте нема проблема..

    ОдговориИзбриши
  14. Sada si se setio njih pred izbore,do sada ti bili umiljati,sto se neoglasi kada su ih razvozili po Srbiji,nego vam sada palo napamet

    ОдговориИзбриши
  15. Анониман23. мај 2020. 00:52

    non@gmail.com
    Kako ste Miloševića izbacili iz Srbije tako izbacite i ovu vladu jer ovo vlada ću samo da uništi Srbiju za dve godine Beograd će biti migranti svuda da žive a Srbin i gde shvatite ljudi vreme je gotovo odmah mora cela Srbija na nogama od mora isto kao Miloševića van napolje

    ОдговориИзбриши
  16. Tako smo dali i siptarima da ostanu i oni su sada nasi najveci neprijatelji. Samo nam fale imigranti , ko ih je primio treba da ide u zatvor jer ne postoji zakon po kome treba da primamo bilo kog stranca bez dokumenata

    ОдговориИзбриши

Постави коментар