Почело је чиповање људи по свету (Видео)



zigzverimЖИГ ЗВЕРИ 666 - ПОЧЕЛО ЖИГОСАЊЕ ЉУДИ
Поштовани читаоци, пошто до сада нисмо стигли да обрадимо ову важну тему ни једним текстом о ономе што се већ догађа у свету, ми ћемо овде на једном месту изнети оно што је до сада објављено на ту тему, а сматрамо га битним. Такође ћемо отворити категорију ''Апокалипса'' за објављивање текстова на ту тему.
Као повод за убрзано објављивање ових вести послужила је недавна поука једног савременог руског монаха: ''Руски старци се највише моле да нас мимоиђу чипови. У Украјинској војсци већ је много официра чиповано. Бог је допустио рат у Украјини да би спречио веће зло јер ће сви православни који погину у рату спасти душу, нарочито имајући на уму децу...''
Oпшти је и непобитан став свих православних ауторитета да је чип - управо ''Жиг звери'' из Откривења Јовановог - Апокалипсе и да онај који га буде примио на своје тело БЕСПОВРАТНО ГУБИ МОГУЋНОСТ СПАСЕЊА, КАО И ПОКАЈАЊА УОПШТЕ, те да ће, у складу са Откривењем, његова душа завршити у паклу.
Притом, никаква ампутација примљеног чипа не може да оног ко га је примио ослободи такве судбине јер се чиповањем не прима само жиг на тело већ, пре свега - на душу.
Да би нас таква судбина мимоишла, Господе Исусе Христе, Сине Божији, молитвама Твоеј Пречисте Мајке, помилуј нас!
У наставку доносимо извод из Откривења Јовановог где се говори о Жигу звери.

Глава 13
1 И видех звер како излази из мора, која је имала десет рогова и седам глава, а на њеним роговима десет круна и на њеним главама богохулна имена. 2 И звер коју видех беше као пантер, и ноге јој беху као у медведа, а уста јој као у лава. И аждаја јој даде своју моћ и свој престо и велику власт. 3 И видех једну од њених глава као да је рањена на смрт, али њена смртна рана би излечена. И задиви се сва земља и пође за звери, 4 и поклонише се аждаји што даде власт тој звери, поклонише се и звери говорећи: ко је раван звери и ко може ратовати с њом? 5 И дадоше јој се уста која говоре велике речи и хуле, и даде јој се власт да тако ради четрдесет и два месеца. 6 И отвори своја уста да хули на Бога, да похули на његово име и на његов шатор, на оне који имају свој шатор на небу. 7 И даде јој се да зарати на свете и да их победи, и даде јој се власт над сваким племеном и народом и језиком и народношћу. 8 И клањаће јој се сви који станују на земљи, чије име - од постанка света - није уписано у животној књизи Јагњета које је ,заклано.
9 Ако ко има ухо нека чује. 10 Ко у ропство води и сам ће у ропство отићи; ко буде мачем убијао, мора и сам од мача да погине. Овде је истрајност и вера светих.
11 И видех другу звер како излази из земље, и имала је два рога као у јагњета, и говораше као аждаја. 12 И она је извршавала власт прве звери пред њом и учинила да се земља и њени становници клањају првој звери, чија је смртна рана залечена. 13 И она чињаше велика чудеса, тако да и ватру с неба спусти на земљу пред људима. 14 Она је заводила становнике земље чудесима која су јој била дана да их чини пред зверју, говорећи становницима земље да начине лик звери, која је имала рану од мача и остала жива. 15 И даде јој се да оживи лик звери и да лик звери проговори, те да учини да буду побијени сви који се не поклоне лику те звери. 16 И учини да сви, мали и велики, богати и сиромашни, слободни и робови, начине себи жиг на својој десној руци или на свом челу, 17 да нико не може ни купи ти ни продати сем онога ко има жиг, име звери или број њенога имена.
18 Овде је мудрост. Ко има ум нека израчуна број звери; јер је човеков број. А њен је број шесто шездесет и шест.
Глава 14
1 И видех, и види, Јагње стајаше на Сионској гори, а с њим њих сто четрдесет и четири хиљаде који су имали његово име и име његовога Оца написано на челима својим. 2 И чух глас са неба као шум многих вода и као грмљавину јаког грома, а глас који чух беше као од китариста који певају уз своје китаре. 3 И певаху нову песму пред престолом и пред четири жива бића и пред старешинама, и нико није могао да научи ту песму сем оних сто четрдесет и четири хиљаде који су искупљени са земље. 4 То су ти што се не окаљаше женама; то су, наиме, девственици. Они иду за Јагњетом куда оно иде. Ови су искупљени као првенци од људи Богу и Јагњету, 5 и лаж се не нађе у њиховим устима; непорочни су.
6 И видех другог анђела како лети посред неба имајући вечито еванђеље - да га објави становницима земље и свакој народности и сваком племену и језику и народу, 7 и говораше снажним гласом: бојте се Бога и одајте му славу, јер дође час његовога суда, и поклоните се Творцу неба и земље и мора и водених извора.
8 И један други анђео дође за њим говорећи: паде, паде велики Вавилон, који је страсним вином свога разврата напојио све народе.
9 И један трећи анђео дође за њима говорећи снажним гласом: ако се ко клања звери и њеном лику, и прима жиг на своје чело и на своју руку, 10 и сам ће пити од вина гнева Божијег, које је непомешано уточено у чашу његовога гнева, па ће бити мучен у ватри и сумпору пред светим анђелима и пред Јагњетом. 11 И дим њиховога мучења дизаће се у све векове, и неће имати покоја дању ни ноћу они који се клањају звери и њеном лику, и ко прима жиг њенога имена.
12 Овде је истрајност светих који држе Божије заповести и веру у Исуса. 13 И чух глас како ми говори са неба: напиши: блажени су мртви који одсад умиру у Господу. Да, говори Дух, да почину од својих трудова; јер дела њихова иду за њима.
Јованово Откривење - Апокалипса
НОВИ ЗАВЕТ, превод: др Емилијан Чарнић, Београд 1992 

ОБРАЋАЊЕ СВЕТО-УСПЕЊСКЕ ПОЧАЈЕВСКЕ ЛАВРЕ ПАТРИЈАРХУ КИРИЛУ ПОВОДОМ ГЛОБАЛИЗАЦИЈЕ И ЕЛЕКТРОНСКЕ ИДЕНТИФИКАЦИЈЕ ЛИЧНОСТИ
pocajevska lavra
16. октобра 2012. године
№ 94/И
Његовој Светости Г.Г. Кирилу
Патријарху Московском и целе Русије
Копије:
Председнику Саборске комисије за питања међусобних односа Цркве, државе и друштва
Митрополиту Крутицком и Коломенском Јувеналију
Председнику Синодског одељења за узајамне односе Цркве и друштва
Протојереју Всеволоду Чаплину

Ваша Светости,
Постоји Божије предодређење и Божије упозорење.
Божије предодређе: живот људски на овој многрешној земљи имаће свој крај, о чему су пророковали још старозаветни пророци. Постоји дан у који ће Син Божији поново доћи и извршити праведни суд над земаљским народима, после чега ће настати нови живот на новој земљи – у Царству Небеском. Господ је потврдио да ће небо и земља проћи, а Његове речи неће проћи.
Божије упозорење: Господ нас, по Својој милости, упозорава да ће пред Његов Други Долазак они који верују у Њега трпети велика искушења. Због умножавања зла и владања безакоња, појавиће се „син погибли“ и захтеваће да му се клањају као Богу: „И учини све, мале и велике, богате и сиромашне, слободњаке и робове, те им даде жиг на десној руци њиховој или на челима њиховим, да нико не може ни купити ни продати, осим ко има жиг, или име звери, или број имена њеног. Овде је мудрост. Ко има ум нека израчуна број звери: јер је број човеков и број њен шест стотина и шездесет и шест“(Откр.13,16-18).
За врлине - биће награда, а за одступништво – казна.
На жалост, велика је слепоћа не видети да је то време већ дошло. Никада није било такве подударности пророчанстава  Светог Јована Богослова, која су изложена у Откривењу, са системом који се данас уводи.
Црква Христова призвана је к духовном руковођењу и назидању чада Божијих на путу спасења душе.
Предложени за разматрање пројекат документа Руске Православне Цркве „О позицији Цркве у вези с појављивањем и перспективама развоја нових технологија идентификације личности“, не садржи анализу и оцену разматраних питања и појава с духовне тачке гледишта. 
Обавезно и свеопште додељивање грађанима бројчаних идентификатора уместо имена, датих на крштењу, може да се тумачи једнозначно у светлости Откривења Св. Апостола Јована Богослова. Управо такав глобални и тоталитарни електронски систем идентификације и контроле грађана уводи се сада у читавом свету. То је апсолутно очигледно и већ више пута наглашено у обраћањима Свето-Успењске Почајевске Лавре. Све се испуњава управо онако како су упозоравали духоносни старци: „Данас број, сутра – картица, прекосустра – чип“...
С духовне тачке гледишта, човеково добровољно примање и коришћење бројчане нумерације уместо хришћанског имена, као и електронских докумената који носе ту електронску идентификацују, јесте греховни чин - раван одрицању од Христа.  
Управо зато, сви који приме апокалиптички  „жиг – име звери или број имена њезиног“, биће заувек одбачени од Бога. Ако ми сада не истрајемо у својим уверењима, и ради земаљских блага пројавимо малодушност – чекају нас вечне муке, којима неће бити краја. Уверени смо да нећемо имати никаквог оправдања.
У вези с горенаведеним, молимо да се у документ Руске Православне Цркве који се разматра дода следећа тачка:
Руска Православна Црква обраћа се својим верним чедима с упозорењем да примање бројчаних имена, њихових жигова и електронских носилаца – јесте греховни чин, раван одрицању од Христа. Јер Сам Господ наш Исус Христос и Откривење говоре: „...Ко се год поклони звери и икони њеној, и прими жиг на чело своје или на руку своју, и он ће пити од вина гнева Божијег, које је непомешано уточено у чашу гнева Његовог, и биће мучен огњем и сумпором пред анђелима светима и пред Јагњетом“ (Откр. 14,9-10).
Pocajevska1
 Ваши молитвеници пред почајевским светињама,
+ Владимир,
Митрополит Почајевски,
Викарни епископ Кијевске Митрополије,
Намесник Светоуспењске Почајевске Лавре
Чланови Духовног Сабора Лавре
Извор: „Свето-Успењска Почајевска Лавра“ (http://www.pochaev.org.ua)
Превод са руског и приређивање „Борба за веру“

"Витаминске" таблете за чиповање људи!
Након што је ФДА - врховна америчка агенција за храну и лекове, заједно с ЕУ, дозволила коришћење Протеус таблета са РФИД чиповима, Гуглова Моторола је најавила коришћење истих за ауторизацију електронских помагала. Наиме, Гугл већ годинама покушава да постане глобални "Big brother" јер му очигледно није довољна контрола 90% укупне интернетовске зараде.
Како је "знак звери" постао витаминска таблета?
Бројни теоретичари завере су годинама "плашили" људе покушајима чиповања људи. На крају је јавност постала у потпуности незаинтересована за такве "лажи" док је истина постала далеко гора од наводног "знака звери" или "знака антихриста / конзорцијума."
Када је Elisabeth Moon - припадница милитантне еко групе коју на интернету називају еко-фашистима - 2010. године промовисала чиповање новорођене деце како би "анонимност била немогућа", већина медија је игнорисала ову вест као сулуде баљезгарије остареле сци-фи књижевнице. На жалост, Moon није тврдила ништа ново нити је њена намера саблазнила људе који заиста желе онемогућавање анонимности и стварање "Big brother" света у ком ће се пратити сваки наш корак.
1verichip-1
VeriChip је био првобитно намењен људима, но након масовних протеста грађанских удружења, овај канцерогени чип је постао обавезан за животиње.
Први глобални покушај чиповања људи догодио се не тако давне 2004. године, када је ФДА одобрила високо токсичан и канцероген VeriChip који је требао да послужи као здравствени чип који би заменио здравствене књижице и датотеке. Након побуне грађанских удружења и удружења за промовисање људских слобода, VeriChip је постао обавезан за имплантацију код кућних љубимаца, домаћих животиња и стоке.
1-proteus-c48dipirane-pilule
Најновији начин чиповања популације - у тренду је дигитални лекар Proteus Digital Health
Ситуација се наизглед смирила, но почетком 2012. године компанија Proteus Digital Health је добила одобрење америчких и европских здравствених агенција за почетак продаје и дистрибуције дигиталних чипованих таблета за које се тврдило да ће имати улогу дигиталног лекара.
Изузетно је узнемиравајуће што је овај производ прошао у потпуности непримећено од истих удружења која су стопирала коришћење Verichip-а, јер и један и други РФИД чип имају такву намену - да њихови корисници постају лаке мете за праћење од стране било кога и било чега са одговарајућом, релативно јефтином и приступачном технологијом.
Како нас полако гурају у потпуну контролу?
Пре неколико дана смо поново налетели на још један чиповани производ Протеуса који ће - овај пут - сигурно пронаћи бројне кориснике и то на основу медијске кампање која покушава да убеди потенцијалне кориснике како је реч о невероватној технологији која успут има и витамински ефекат!
1-regina-dugan
Regina Dugan бивша директорка DARPA-e је постала шефица Мотороле, њен најновији изум је "старо - ново" чиповање људи кроз ауторизационе таблете.
Да, добро сте прочитали: Гуглова Моторола је искористила Протеус уз помоћ свесрдне помоћи бивше менаџерке DARPA-e (злокобне америчке војне агенције која на души има бројна мрачне технолошке тестове, укључујући и ХААРП) Regine Dugan, као одскочну даску за стварање новог чипа који ће се свидети људима, нарочито љубитељима високе технологије.
1-google-motorola-tableta-za-autorizaciju
Овако изгледа најновија Моторолина таблета за ауторизацију са РФИД чипом.
Моторола тврди како ће њихова витаминска чипована таблета учинити све остале технике ауторизације електронских уређаја, да наликују технологијама из каменог доба.
Гугл, који је однедавно постао власник Мотороле, на све могуће начине покушава да обезбеди потпуну контролу над интернетом. Иако ова кућа до сада има зараду од 90% комплетног интренетовског промета, чини се да нису задовољни са толиким "делом" колача.Почетком ове године Гугл је објавио како ускоро у продају креће Google Glass који обједињује све најмодерније електронске гаџете, од таблета, мобилних телефона, ГПС-а, интернетовског провајдера, фотоапарата и камере до чињенице да с овим уређајимаљуди у потпуности губе своју приватност.
Због тога уопште не чуди чињеница како је Моторола отишла још један корак даље у великом глобалном плану надзора. Замислите ситуацију да Гугл не само да контролише где и шта једете, купујете, крећете се, с ким се дружите, шта читате, шта гледате, шта радите или не радите већ вас претвара у својевољне "робове."
Моторолино чиповано чудo?
Dugan је одушевљено показала припадницима седме силе како већ имамо доступне електронске тетоваже коју производи компанија MC10 у партнерству - гле чуда - с Моторолом, чије ће намене бити сличне (поново контрола и надзор под изговоромједноставне ауторизације) Моторолиној чипованој таблети.
1-uklanjanje-elektronic48dk-etetovac5bee
Првобитна генерација EES-a – електронских тетоважа - лепила се за људску кожу уз помоћ еластичног полимера – еластина.
Dugan је новинарима овако представила најновији гаџет:
"DARPA је направила доста глупости, неке од тих глупости су биле епичких пропорција. DARPA је била умешана у разне ствари, од халуциногених средстава која су служила као оружја, малених шпијунских компјутера, различите физичке и психичке аугментације војника, аутоматизовани системи за циљање и праћење свега и свачега преко дронова, до спајања мозгова пацова на Интернет и још пуно тога. Заборавите на традиционалне лозинке и лозинке. Технички непремостива Д11 је малена таблета с чипом која се напаја енергијом из желудачне киселине. Она производи 18-то битни сигнал који се може детектовати ван уређаја (и људског тела) и тако се без икаквог проблема може користити за ауторизацију. Ауторизација је иритантна, а након 40 година компјутерског напретка, ми још увек правимо ауторизацију на исти начин на који смо то радили пре неколико деценија."
Чини нам се да је DARPA коначно урадила нешто на шта ће најновије генерације тешко рећи не. Не само што је Моторола своје таблете учинила практично неуништивим, јер се константно напајају енергијом из корисниковог желуца, већ су их учинили, наводно, и здравима, облажући их преливом од витамина.
1-motorolina-vitaminska-tableta
Гугл никако не одустаје од чиповања, најновија технологија чиповања се једва види, јер је у питању Моторолина таблета с РИФИД чипом.
Dugan је на то брзо додала:
"Узимам витамине свако јутро, зашто онда не бих узимала витаминску ауторизацију.То би била моја прва супер-моћ."
До сада је највећи проблем оваквих намера био управо начин на који се чипови могу напајати енергијом, а након што је Протеус схватио да је наша желудачна киселина довољно јаки електролит да би напајао РФИД чип, питање је само колико ће намена Протеус наћи за исте и ко ће их и за шта користити у скорој будућности.
Невероватно је да нико није поставио питање колико је овакав производ потенцијално опасан за људе и какве ефекте имају тако напајани РФИД чипови на ткиво система за варење и од чега су направљени, тачније, зашто нема клиничких студија и како је могуће да се такво нешто може понудити тржишту без дугогодишњих испитивања и објављивања истих?
Dennis Voodside, председник Моторолиног управног одбора је на конференцији за новинаре рекао следеће:
"Ово није производ који ће се почети производити одмах сутра, но показује храброст Мотороле јер се ауторизација обавља у трену ока: довољно је да прогутате таблету и ваш ће вас телефон или таблет препознати у трен ока."
Интересантно је да су сви највећи технолошки и електронски журнали на свету одали почаст Мотороли и Протеусу тврдећи да је ово, до сада, најоргиналнији и најбољи начин заштите од крађе идентитета, па су Моторолину таблету прогласили најјачом заштитом од евентуалног хаковања. Већина медија је овај производ назвала "витаминском ауторизацијом," а само неке веб странице, попут познатог Activist Posta и End the Lie, су отворено довели у питање овакву технологију и Гуглову огромну незаситост за повратним информацијама које могу добити од потенцијалних корисника. Веома је важно навести како је Моторола давно посрнули гигант у свету мобилних телефона. Иако је некада ова компанија имала велики удео у мобилним апликацијама и производима, данас се на прва три места налазе Самсунг, Нокиа и иПхоне.
Аутор: Љубица Шаран
Извор: Матрикс Ворлд

Да ли почиње жигосање? (видео)       
Невероватна вест појавила се у медијима широм света. Obama Health Care Bill захтева да се сви грађани и новорођенчад САД-ачипују до марта 2013 године. Хоће ли се то остварити у такократком времену остаје да видимо.
- "Микрочип у ком ће бити уграђена радио-френквенција(РФИД) биће уметнут у 'сврху квалитетније медицинске неге'. Некедржаве попут Вирџиније већ су у настојању да се таква идејазаустави пре него што се озакони. Како је овакав потез САД-асваким даном све извјеснији, Сенатори Аризоне Charles Schumer и Lindsey Graham доносезаконе помоћу којих би свим грађанима омогућили посебну биометријску картицу (National Biometric ID Card) како би се могла добити дозвола за рад. Помоћу те картице и уграђеногмикрочипа и помоћу Big Brother електронске базе података за праћење, моћи ћете битиидентификовани у сваком тренутку, где год се налазили. Та ће картица бити замена заличну карту какву данас познајемо. Ово је само врх леденог брега, од онога што нас свечека у будућности", тврди Paul McGuire, преносимо са Newswithviews.com.
- "Билдерберг група дала је наредбу за уградњу микрочипа прво у Америци пакасније и у целом свету. Многи због овога нападају Обаму, но будимо реални, ко год да је на власти ово је идеја још од Georga Busha", рекао је Paul McGuire, који је о овоме писао усвојим књигама. "Нова технологија толико је напредна да звучи као научна фантастика.Свети Павле писао је како ће Лажни Пророк владати светом и натераће нас да примимопечат звери (о овоме није писао Св. Апостол Павле, како је наведено, већ Свети Јован Богослов - нап. "Борба за веру"). Микрочип не мора нужно бити тај печат, већ почетакодбацивања Исуса Христа и прихватање антихриста за нашег Бога. То су опасности иизазови који стоје пред нама ", додаје Paul McGuire.
Пример уградње микрочипа погледајте у следећем видео прилогу:
Oно што је трагично, а можда и индикативно, је то што су чиповани људи на снимку чип примали као израз привилегије на једном затвореном скупу у Америци. За ту ''привилегију'' морали су да плате ни мање ни више него 30 долара!

САД: Почело микрочиповање становништва, крајњи рок 2017. година
Припреме за микрочиповање човечанства у пуном су јеку. Библијски најављен „Жиг звери“ којег ће сваки човек „морати“ да прихвати и тако се приклони владару овога света је припремљен и најављен.
Смишља се још стратегија како то учинити и како приступити микрочиповању да га људи сами прихвате, без панике, желећи тај чип у своме телу. Неке најаве говоре како ће читаво човечанство морати да буде чиповано до 2017. Становништво САД-а сигурно хоће, јер у новом „Обамацаре“ закону јасно пише да ће РИФД чипови бити, као идентификација, уграђени у тело све до једног човека.
На 1004. страници овог закона пише „Чип који ћемо уградити у људе имаће све могућности праћења, али ће бити и повезан с банковним рачуном. У закону се спомиње и законски оквир микрочиповања становништа па тако у истом закону пише и „Најкасније 36 месеци од ступања овог закона на снагу, чипови морају бити уграђени“.
С обзиром на то да је тај спорни закон ступио на снагу 23. марта 2013., то би значило да ће, по закону, чип морати имати сви до 2017.
Што се Европе тиче, она ће се приклонити врло брзо након тога. А, зашто? Зато што су ти чипови приказани као нешто модерно, нешто кул и нешто што сви морају да имају ако желе супер моћи. Да, супер моћи, управо се тако изразила бивша директорка ДАРПА-е односно, агенције америчког министарства одбране задуженог за развој војне технологије, сада једна од директора Гугла, Реџина Данкан.
zigzveri1
Гостујући у једној емисији она је представила микрочипове које ће сви желети, с којима се човек претвара у „супер човека“ обдареног моћима, у импулс, системски вибрирајући, који ће моћи да управља технологијом, мислима, додиром…
Не само да га је представила, она га је и показала. Ова жена показала је камерама свој „Жиг звери“ у облику електронске тетоваже на својој руци, хвалила се њиме и за то добила величанствени аплауз публике. Осим ове врсте, како она назива идентификације, представила је и нови, револуционарни микрочип у облику минијатурне таблетице на биобази који ће се пунити до краја живота електролитима у људском телу, и одашиљати електронске импулсе и идентификацију изван њега.
„То је као да имате супер моћи, моћи ћете да управљате свом технологијом, чим се приближите свом аутомобилу, врата ће се сама откључати, нећете морати браву ни додирнути.“ На ову реченицу, новинар је рекао „Аух, ко то не би желео„?
zigzveri5
Касније ју је упитао, осим супер моћи, хоће ли Гугл знати све о њему? Тера ли вас Гугл да попијете тај чип? Госпођа Данкан наставила је да хвали овај револуционарни производ. „То је нешто одлично, све што вам треба, биће у вама, знате оне, токене, картице, личне карте, све је то део прошлости, сада ће све информације бити у вама“.
Ако страдате у несрећи и завршите у болници, лекари ће одмах видети све о вама, ваш здравствени картон, ваше личне податке, али и стање банковног рачуна. Опет аплауз. То је то, одмах ће знати јесте ли довољно ситуирани да примите лекарску помоћ, ако сте страдали у несрећи, то је хтела рећи зар не?
zigzveri10
Чипови које је она представила, ново су откриће, јер, како каже, стандардни чипови никако се нису могли прилагодити људском телу. Чипови су челични, а тело је, знате, растезљиво и мекано, морали смо смислити како надвладати ту препреку и успели.
Осмислили су мини чип који једном попијете с чашом воде, а све остало, чип ће учинити сам. О том чипу већ је писао Неw Yорк Тимес: „Ови биотецх чипови имаће интегрисана кола, као да сте и ви ПЦ, и вежу се на ДНК, а чине их гени или фрагменти гена“.
А сад пазите ово што пише у наставку: „Ови чипови омогућиће научницима да врше експерименте на целом човечанству, научна истраживања и то без лабораторије, без трошкова и непотребног трошења времена“. Поставља се питање, шта они умишљају? Зашто бих ја некоме, само тако, дао увид у целу своју генетику?
Да би неко једним дугметом, тамо негде са сателита, могао мене проучавати, усмртити ако то жели или пак контролисати моје мисли и покрете? Али, судећи по реакцији публике, смеху и аплаузу у овом студију, али и бројних других реакција поготово код младих у САД-у, та контрола је занемарива, јер битно је да човек напокон напредује и еволуира у „супер човека“, да се напокон стопи с технологијом, да постане технологија, да је све што му треба увек уз њега, да не мора пружати личну карту, нити руком отварати врата, да не треба мислити ни памтити те да то учини чип за њега.
Несумњиво, чип ће већина људи оберучке прихватити, а само је мали број оних који знају шта се иза тог подлог плана скрива. Које је то зло и обмана, страва и превара.
Дневно

Медијска кампања: Зашто желим микрочип?
Лондон – Неки европски медији објавили су недавно да ће микрочиповање новорођенчади на простору Европе кренути већ ове године, тачније у мају. Заиста се надамо да је то само лажна вест, а не стварност. Но, по свему судећи, микрочиповање нас очекује врло брзо.
Недавно је и преко новог америчког система здравственог осигурања под називом Obamacare најављено чиповање становништа по, како кажу, властитој вољи. У исто време почела је и светска пропаганда микрочиповања људи у свету. Ту кампању под називом “Желим чип” започео је светски познати медиј ББЦ. Наиме, они су почели све чешће да објављују све предности имплементације микрочипова у људима.
Представили су пропагандни текст под називом “Зашто желим микрочип?” (“Why I Want A Microchip Implant” http://www.bbc.com/future/story/20140209-why-i-want-a-microchip-implant) у коме упозораваjу на све већи број крађа идентитета, превара с кредитним картицама и нестајања деце. Због тога вам је потребан чип, каже ББЦ. Они су представили и низ проблема које ће овај чип да реши, нпр. ви нећете морати ништа памтити – лозинке, пинове, све ће памтити ваш имплантат под кожом којег ћете уградити, наравно, својом вољом и својом вољом ћете одлучити да своје тело и ум предате контролном центру. 
Јадни они који подлегну овој пропаганди. Но, како то и иначе бива, буде баш онако како кажу медији, ни мање ни више. Ако они кажу да треба да се чипујемо, људи ће у реду стајати не би ли у своје тело примили ово технолошко откриће које ће, по речима ББЦ-а, спречити све злочине света. Микрочип је најхуманије откриће икад, а сви ми који мислимо другачије једноставно нисмо толерантни, не желимо да помогнемо у спречавању криминала. Можда зато што смо управо ми криминалци?

zigzveri6
Најновија генерација ''психолошки прихватљивих'' чипова који се лепе за кожу
Сами ћемо бити криви када нам нестане дете које нисмо чиповали. Још ћемо и у затвору да завршимо јер не бринемо о свом детету, из примедбу “како то мислите нисте га чиповали?”. Тако ће отприлике тећи чиповање по властитој вољи. Систем страха и медијске манипулације је у пуном јеку..
Људи, затворени у системе правила, ухваћени су у мрежу брендова. Проблематизују се и најбаналније ствари. Од свега се прави политика, новац, звезде, идоли. Као да свет постоји тек од данас. Говоре нам колико смемо бити тешки. Колико накварцовани. Колико либерални. Колико откачени, а колико не. С ким смемо спавати, а с ким не. Ко је пожељан, а ко није. Шта требамо читати. Како преваспитати маму. Како баку стрпати у старачки дом и купити јој лопту за пилатес и још нам се спрдају са реклама док слушамо бајку о Грегору. Али овца остаје овца и његова картична и телефонска контрола је неизбежна као и моја. Банковне картице, попуст картице, лозинке, анкете, истраживања, завиривања, бројеви, логовања – све су то финте којима се разбија јединственост и посебност јединке, личности.
Особа постаје број, евидентиран од стране закона. У Аустроугарској монархији Јевреји су носили жуте траке, у нацистичким логорима бројеве, увек је ту био жиг звери. Данас носимо ОИБ на сваком шалтеру, сутра нећемо морати ни бекнути (и тако немамо шта паметно рећи). Чип ће открити све наше тајне и комуницираћемо сензорски, онако како комуницирају амебе и остали бескичмењаци док их гледамо под микроскопом..
Одлично, чип ће нас ослободити размишљања, постојања и памћења. Нећемо морати да учимо и развијамо мозак, јер све што нам је потребно за живот у сенци чипа – биће у чипу. Он ће комуницирати, а ми ћемо блејати. Тако нам и треба када смо допустили тоталним психопатима да нам кроје свакодневницу и да нам кроје садашњост и будућност, када смо допустили психопатама да од људи направе робове и то још пропагирају као позитивно.
Заиста, не отворимо ли очи ускоро, наћи ћемо се пред зидом и нећемо знати како даље. Биће или чип или живот. У жељи за животом многи ће изабрати чип, а ви остали који тврдите да га нећете или устаните или одустаните. Јер, блејањем нећемо постићи ништа.
Dnevno

Хрвати ће почети да чипују бебе          
Научница из Хрватске Ивана Грегориц потврдила је гостујући на ХРТ-у да је чиповање новорођенчади у тој земљи најављено за лето ове године
Научница из Хрватске Ивана Грегориц потврдила је гостујући на ХРТ-у да је чиповање новорођенчади у тој земљи најављено за лето ове године! У емисији је говорила и пројекту под називом киборгоетика, преноси Телеграф.рс.
- Чиповање деце на дан рођења је сасвим нормална ствар коју већ сви знају и о којој не треба пуно причати – рекла је млада научница са Универзитерта у Загребу.
Она је у емисији “Друштвена мрежа: научни четвртак” рекла како ће се чипови уграђивати како деца не би нестајала као и да ти “РФИД” чипови имају своје предности, али и мане, ако се у то наравно укључи етика.
Иако је она потврдила чиповање новорођенчади, занимљиво је да новинарка ХРТ-а, која је разговарала са њом није поставила никакво додатно питање нити ју је најава чиповања беба изненадила.
Иначе, раније су италијански и француски медији објавили информацију да ће чиповање новорођенчади у Европи почети у мају ове године. Та вест престравила је многе, а касније се појавила прича како те информације нису истините.
„Новости“
chippie
Чиповање деце у Америци – жиг звери у облику комичне маскоте  
МАСКОТА ЧИПИ РФИД НА НАЦИОНАЛНОЈ ТУРНЕЈИ КОЈА ПОМАЖЕ ДЕЦИ ДА УБЛАЖЕ СТРАХ ОД ИМПЛАТАЦИЈЕ!
Обамина Влада организује турнеју семинара по школама широм Сједињених Америчких Држава, у току које маскота Чипи РФИД едукује децу о неопходности чиповања.
У настојању да одвоји мит од истине о федералном програму имплатирања РФИД чипова, кампања за подизање свести је покренута на турнеју у једном броју јавних школа широм наше земље. Операција има срдачну анимирану маскоту, а нацртани РФИД чип се зове Чипи (Chippie). Они користе овај лик да покаже својој младој публици предности које има РФИД имплант испод коже.
После одгледаних 30 минута каприциозног цртаног филма у којем се прати Чипи током једне од многих његових авантура, ту је луткарска представа где се деца подстичу да постављају било каква питања Чипију у вези са РФИД чипова или процеса имплантације. Свако дете напушта изложбу са пуњеном лутком Чипи, бојанком и неколико информативних летака за њихове родитеље чији садржај трајно ублажава страхове од чиповања деце.
Многи од њих су добили жељу да имплантирају себи чип на лицу места. "Осећао сам то као крајњу нужду", објаснио је Даг Вокер, који је присуствовао недавном "Chippie" семинару Угљен жупаније, у Вајоминг школи. Држећи своју малу отеклу леву руку носи малу рупу у којој је била уметнута игла рекао је он. "Сада могу добити бесплатно слаткише сваки пут кад са мамом одем у банку или продавницу!", он поносно истиче. "Чипи је мој нови најбољи пријатељ који живи у мени!"
Волт Еиснер, творац лика "Chippie" позван је да разговара са родитељима током пробног лета бренда нове кампање. "Желимо да уверим родитеље да не постоји ништа за страх у реализацији овог новог програма. То је нешто што ће неминовно имати свима користи на дуже стазе и практично не постоје недостаци. Ово ће створити повишену једноставност, удобност и безбедност у свим свакодневним трансакцијама. Са технологијом на располагању ових дана, програм је одавно требало обавити. "
rfid-implant
Игла и РФИД имплант
Уведите Чипија - новог најбољег пријатеља вашег детета, који живи у унутрашњости његовог тела
(Биг Хорн, Вајоминг) - Унутар слабо осветљене кафетерије стотине родитеља, ученика и наставника седе гледајући ка бини занемели у очекивању. Дебелe баршунастe драперије крију магију коју треба да се одвије на овом месту. За магијом се чезне у овој заједници, и сада се очекује на ивици свог седишта у публици.
Одједном се џингл чује из школске лекарске ординације. Тишина у почетку, затим почиње уједначен звук, па оптимистичка мелодија почиње да испуњава огромну трпезарију. Дечије узбуђење је опипљиво, али она и даље ћуте, устремљеног погледа, не желећи да пропусте ни један тренутак емисије након почетка.
Музика достиже свој темпо и завесе полако почињу да се отварају. Уздисаји се могу чути из публике, јер сведоче о 7 стопала високом лику, цилиндричног облика, који стоји у центру позорнице. Он почиње да пева високо комичним гласом, и то је тренутак када избија апсолутна лудница. Нека деца се могу видети скачу горе-доле и дивље вриште. Други тапшу рукама, насмејано и певају заједно, већ познавајући песму која се сада једва чује изнад дреке и вриске неколико стотина пресрећне деце.
Ово је сцена данашњег преподнева у основној школи у Плимут у месту Биг Хорн (држава Вајоминг), прва станица на националној турнеји Чипијеве екипе и РФИД технологије свести. Чипи РФИД уређај је корпоративно спонзорисана маскота за нови мандат Обаминог програма РФИД имплантације. Његова сврха је да наведе децу и тинејџере на РФИД технологије, на забаван и не претећи начин.
Чипи хладно одговара на дечја питања и стишава све недоумице које могу имати у вези са РФИД имплантата. Деца кажу да уживају у Чипијевом оптимистичком ставу, и веселој природи. Маскота би могла веома лако да постигне ниво славе међу децом који имају љубичасти диносаурус Барни или Телетабиси.
Млађе генерације су изгледа посебно опчињена њим на једном нивоу који превазилази чак и очекивања менаџерског тима одговорног за дистрибуцију Чипијевих тематских производа током кампање.
"Чипи заиста одјекује међу малом децом на алармантном степену" коментарисао је Роберт Хауел, извршни директор маркетинга и менаџерског тима задуженог за робну линију "Chippie". "Имали смо тежак период у покушају да одржимо корак са потражњом свих производа које производимо. Када смо стигли у прву школу, све наше залихе су испразњене у року од 45 минута. "
"Он је тако кул!", рекао је Харис Брадинг студент на Плимоутх основној школи. "Толико волим Чипија! Он је мој најбољи пријатељ на целом свету, а ја не могу да дочекам да ми се у стварном животу мој сопствени Чипи имплантира у руку!
"Још једна млада девојка са којом смо разговарали, рекла је да она жели розе РФИД када постане доступан. Онда је наставила, "Волим део ДВД-ја где су сви мали Чипијеви нашли домове у телима дечака и девојчица и сви су живели срећно до краја живота.
"Чипијева национална турнеја траје месец дана, са почетком у Вајомингу, и завршетком на истоку, на Флориди.
chippie-rfid-jesus
Нова кампања: Чипи и Исус, руку под руку, демантују постојање "Жига звери"!
На недавној конференцији за штампу Чипи РФИД је инсистирао: "Ја нисам жиг звери"
(Олимпијско село, Монтана) - Након контроверзи око Чипија РФИД-а у првој половини школске турнеје национално едукативног семинара, Чипи и његови правни заступници одржали су конференцију за новинаре да очисте ваздух поводом бројних неукусних навода који су недавно речени о Чипију и његовом кампу.
Чипи је тренутно на пола пута у оквиру турнеје која има изгледа жестоку опозицију у појединим државама. Дана 11. новембра, када је по доласку у њиховом заказаном термину појављивања у Тартара средњој школи, у Олимпијском селу (држава Монтана), Чипи и компанија су суочене са гомилом разјарених и конфронтирајућих демонстраната који окружују школу.
Упркос присуству таквог интензивног непријатељског отпора, успели су да у школи наставе са редовном презентацијом.
Публика је била много мања него на претходним наступима, али екипа је требало да да 110% без обзира на одзив бирача. Шоу је ипак прекинут када је жена у публици почела снажно да рецитује стихове Библије, оптужујући Чипија да је он "жиг звери". Ово је изазвало неколико деце у публици да се баци у хистерију, и шоу је морао бити отказан.
Чипи је покушао да обавести присутне на конференцији за новинаре да су ове тврдње биле потпуно безочна неистина. "Ја нисам жиг звери" Чипи је говорио његовим високо комичним гласом, "Ја само желим да одржим Америку безбедном!"
У повратку кући, Чипијева екипа је представила нову кампању којом гуши старомодне и верске страхове. У њој (на слици горе) се Чипи може видети руку под руку са Исусом Христом.
Да ли ће се то доказати као успешна тактика током друге половине Чипијеве турнеје? Претпостављамо да ће само време и разумевање сујеверне хришћанске мањине показати како ће све на крају испасти.
nationalreport.net / превод и извор vozd.in.rs

АМЕРИКА – ЕКСПЕРИМЕНТАЛНО ПОЉЕ ЗА УВОЂЕЊЕ ГЛОБАЛНЕ ОРВЕЛОВЕ 1984.
Кад видим шта фармацеутске индустрије раде, стидим се што сам био биохемичар. Уграђивањем чипова у таблете они спроводе подмукли геноцид, а у исто време уводе општу контролу над сваким појединцем - истиче мр Драган Хазлер, док др Јурчевић примећује да би Стаљин, Хитлер и Мао били пресретни да данас живе, јер би могли да контролишу апсолутно све.
Вест да је америчка агенција за контролу хране и лекова, ФДА, пре неколико дана и званично одобрила чиповање људи, односно употребу чипованих лекова које користе људи, а који се у амерички здравствени систем уводе под изговором да ће омогућити боље праћење здравственог стања сваког појединца, но који могу служити и за даљинско праћење, контролисање и управљање сваким ко у себе унесе такав лек, објавили су само ретки медији.

zigzveri7
Нови светски поредак заснива се на потпуној контроли кретања, мишљена и пословања грађана.

Медији незаинтересовани за важне вести!
Подједнако незаинтересовано су, да подсетимо, највећи медији својевремено реаговали и на вести да је у Новом Зеланду донесен закон којим се људима одузима право на узгајања властите хране, као и на вест да су многе западне државе САД прогласиле незаконитим скупљање кишнице на приватним имањима за сопствене потребе...
Који је прави циљ уграђивања микрочипова у људе, ограничавања производње хране и скупљања воде, упитали смо интелектуалце који проучавају те застрашујуће појаве којима се, нажалост, најчешће баве само алтернативни медији, иако су те вести по својој важности заслужиле да заузму насловне стране готово свих новина и ударне термине свих информативних емисија широм света.
Хазлер: Сада производе серум за грип, који ће намерно посејати за пет година
- Кад видим шта све фармацеутске индустрије раде, стидим се што сам био фармацеут и биохемичар. Они, наиме, уграђивањем чипова у таблете, па онда и у људе, спроводе подмукли геноцид о којем сам у више наврата говорио, а у исто време уводе општу контролу над сваким појединцем у свету. Већ сада производе серум за нову врсту грипа који ће посејати за отприлике пет година. Као фармацеут и биохемичар који је годинама радио у Научно-истраживалачку институту Новартиса знам да се сваки серум испитује и производи десетак година, што значи да у нормалним условима није могуће одмах произвести вакцину за нову врсту грипа, већ се очито ради о томе да нови облик грипа посеју тек након што приправе серум, како би на вакцини могли богато да зараде - истиче мр Драган Хазлер, председник Хрватске академије наука и уметности у дијаспори и угледни фармацеут и креатор бројних нових лекова, који је, без икакве сумње, итекако веродостојан саговорник на тему чиповања лекова за људе...
Чиповањем лекова за људе светски глобалисти желе  да успоставе потпуну контролу над сваким човеком у свету. У телу ће остати чип помоћу којег ће сваког моћи да прате и контролишу. Глобалистичка елита се, наиме, боји људи, јер су свесни да им чине зло, због чега и уводе овако рестриктивне мере контроле. Помоћу чипова се, осим тога, може и управљати људима, јер се тако може деловати на мозак појединца. Но, уметање чипова у лекове само је још један корак у правцу задирања у биологију човека, јер такво задирање од стране фармацеутских индустрија постоји одавно, због чега и имамо толико много нових болести у свету, болести каквих у мојој младости није било, или су биле врло ретке - закључује мр Драган Хазлер. Слично размишља и др Јосип Јурчевић, историчар који се итекако бави и проучавањем деловања „елите“.zigzveri5
Најновија генерација ''психолошки прихватљивих'' чипова који се лепе за кожу

Јурчевић: Још један искорак у глобални тоталитаризам
- Пут у пакао је увек поплочан добрим намерама, па тако и при увођењу чипованих лекова и чиповања људи. Они који се залажу за увођење таквих лекова тврде да ће чип у телу омогућити бољу здравствену заштиту, као и контролу понашања пацијента (узима ли лекове редовно и на време), но не треба бити велики стручњак да би се закључило да је чиповање људи у ствари још један искорак у глобални тоталитаризам, односно покушај увођења потпуне контроле над свим људима у свету. Сећам се да је својевремено у јавности жестоко био критикован покушај увођења ЈМБ-а, односно јединственог матичног броја, те да је то окарактерисано као покушај увођења тоталитаризма, односно као груб насртај на слободу и приватност сваког појединца. Но, сви знамо да је ЈМБ одавно уведен, и да је примена ЈМБ-а обична лимунада у поређењу с чиповањем људи и животиња. Сврха тога је потпуни надзор над људима, јер они који имају моћ немају поверење у грађане, што значи да у том случају можемо говорити о потпуном сумраку демократије. Демократија је, наиме, систем у ком одлучује народ који разуме оно о чему гласа, што данас по правилу није случај. Данас људи излазе на биралишта, а да ни не знају за шта гласају и у таквом случају не можемо говорити о демократији, већ о тоталитаризму. Могућности које данас пружа наука, а ту мислим и на уграђивање микрочипова у људе, помоћу којих се људима може управљати и помоћу којих се у сваком тренутку људи могу контролисати, сан је свих тоталитарних владара. Стаљин, Хитлер, Мао и други диктатори били би пресрећни да данас живе, јер би могли контролисати апслолутно све - подвлачи Јурчевић, па појашњава да су миркочипови у ствари даљински управљачи у човеку.

zigzveri8
Најновија генерација ''психолошки прихватљивих'' чипова који се лепе за кожу
Помоћу чипова у телу може се на даљински управљати људима
- Елита која управља може на даљински пребацити програм човека у сваком тренутку и у сваком смеру. Наука је данас толико узнапредовала да се зна који део мозга за шта служи, који део и на који начин се може активирати, што значи да се помоћу чипова у нечијем телу може управљати људима, њиховим емоцијама, а могу се врло лако искључити, односно убити. На даљину се може изазвати срчани или мождани удар, што свакоме може изгледати као природна смрт.Као студент сам читао Орвела и његову '1984'... Изгледало ми је то као нешто спектакуларно, али неоствариво, но већ данас је све то застарело - напомиње Јурчевић, и додаје да је у време својих путовања по САД својим очима видио како се експериментисање са генетски модификованом храном одражава на људе.
Деструктивно угојени људи у САД
- Био сам шокиран кад сам видео колико су Американци угојени генетском храном.Нигде на свету, наиме, нема толико деструктивно угојених људи, што значи да су грађани САД прве жртве тих експеримената. Америчка држава, дакле, више уопште није у служби грађана, већ је постала средство моћи интересних група. Све је то нелегално и нелегитимно, но нема никакве одоговорности за оне који то чине./.../
Нова елита, како светска, тако и домаћа, је потпуно немилосрдна и асоцијална, због чега можемо са сигурношћу да тврдимо да ће процес чиповања људи, као и увођење других облика тоталитарне контроле, бити све присутнији и све агресивнији у целом свету.Структуре о којима говорим користе, наиме, све расположиве ресурсе да се инсталирају као неприкосновена елита и то је глобалистички процес који је тешко спречити или зауставити - напомиње др Јосип Јурчевић, који се сложио с Хазлеровом тезом да се овде ради о „подмуклом геноциду“....
Извор: http://www.dnevno.hr

"Велики брат" у септембру 2013. постаје оперативан           
JUTA DATA CENTER
Пре неколико месеци у пустињи у Јути, у Сједињеним Државама, Национална агенција за безбедност (National Securiti Agenci NSA) је започела изградњу џиновског комплекса који ће већ од септембра 2013. на глобалном нивоу почети да прикупља и обрађује електронску пошту, телефонске разговоре, СМС-ове, новчане трансакције, захтеве и претраживања на Гуглу, коришћене руте путем GPS система, биографије, све личне податке са кућних и преносних рачунара, итд.
 Из америчких безбедносних служби је 'процурело' неколико штурих информација о целом овом пројекту које су још пре годину дана објављене на порталу 'Vired.com'.Количина информација која ће се моћи сачувати скоро да је непојмљива. Поређења ради, 1 терабајт података је могуће сместити у чип величине људског нокта.
Количина података коју жели да прикупи Национална агенција за безбедност је енормна. Бивши челник Google-a, Ерик Шмит, сматра како се сви подаци у историји човечанства до 2003.године могу сместити у приближно 5 ексабајта меморије. Интернетска компанија Cisco наводи да ће глобални промет на интернету од 2010. до 2015. годишње бележити раст од 400%, што ће у на крају износити количину података од 9766 ексабајта.
Пентагон ће реализацијом овог пројекта у реалном времену моћи да обрађује све личне податке, али и оне које добија путем сателита и да их неометано користи, чиме ће практично надзирати интернет на глобалном нивоу. "Juta Data Center" ће имати капацитет који ће се мерити у јотабајтима, што је на милионе ексабајта (Један милион ексабајта одговара једном јотабајту).
На исти начин ће НСА складиштити и обрађивати више јотабајта података о корисницима интернета у целом свету. Дакле, САД ће моћи да ускладиште податке који су на интернету објављивани годинама уназад. Кроз овај пројекат, за који је за сада одобрено 2 милијарде долара, од краја 2013. ће се моћи у дело спровести замисао о тоталној обради свих информација, као што је то најавио George V. Bush. Бивши оперативац НСА-е, Villiam Binnei, сликовито је описао тренутну ситуацију додирујући кажипрст и палац: 'Још нас толико дели од тренутка када ћемо имати кључеве тоталитарне државе...'
У овом пројекту је значајну улогу одиграо и амерички председник и нобеловац Барак Обама, који је у свом другом мандату дао нагласак на тзв. 'Сајбер-безбедност' Сједињених Држава. Након бомбашког напада у Бостону у САД се распламсала полемика око питања шта је важније: сигурност или приватност? Многи су поставили питање: 'Да ли би до напада дошло да је центар у Јути био оперативан?', Што Обаминој администрацији, наравно, у великој мери олакшава посао.
Подаци ће се прикупљати путем НСА глобалне мреже за надзор која је већ оперативна, али ће се у овом случају 'складиштити' и накнадно обрађивати кроз пројекат 'Програм за обрачунске системе високе ефикасности' (HPCS) који је одобрен још 2004.Циљ овог пројекта је да убрза могућност обраде података за хиљаду пута. Нови рачунари'Патфлоп' који су део тог пројекта, могу обрадити хиљаду милијарди израчунавања у секунди. Као што је својевремено био случај ис тајним пројектом 'Менхетн' (пројекат о развоју нуклеарног наоружања), тако се и овога пута одлучило да програм за ново супер-рачунар у Оак Ридгеу ('Oak Ridge National Laboratori Department of Energi') садржи део који је доступан јавности, а паралелно је на пројекту радила и НСА која је усавршила рачунар за своје потребе о коме се зна онолико колико влада дозволи да се сме знати.
Владин истраживачки тим је успео да произведе тада најбржи рачунар на свету, названо KST-5, који је у то време имао могућност обраде као 1,75 петафлопа. Потенцијал којим располаже нови центар у Јути је неупоредив са оним из 2004. (Између осталог, ове године је и Кина почела са изградњом супер-рачунара са капацитетом 100 петафлопа пр.а.)
Битно је рећи да је крајњи циљ пројекта да у наредних 2-5 година прикупи податке о сваком становнику земљине кугле о ком постоји било какав запис. Једноставним притиском на тастатуру се добија комплетан профил 'тражене особе'. Систем у мање од једног минута произведе око 500 страница информација које, зависно о одабраном профилу, садрже све податке од рођења па до данас. Од сада ће све оцене у школи, све што су о нама написали учитељи, послодавци, сва путовања, итд, бити забележени и архивирани. Потом се може у тренутку дознати све о финансијским трансакцијама, списак пријатеља и познаника (захваљујући друштвеним мрежама), па све о укусима у исхрани и облачењу. Потом постоји профил 'слабости' на ком стоје подаци о нашим 'скривеним' и јавним склоностима које су у супротности с друштвеним нормама понашања. У 'здравственом профилу' стоји све што смо обављали код лекара, у болницама, итд
Интересантно је да су ови подаци већ ускладиштени и на располагању државним агенцијама. Будући да НСА већ поседује велику банку података коју без икаквог проблема може користити кад пожели, поставља се питање која је сврха свега овога? Бивши НСА-ин оперативац, Villiam Binnei, даје одговор и на ово питање:
"Већина података који се односе на стране владе и држављане, кодификовани су на 128 бајтова и мање, и досад још нису декодификовани. Што пре рачунари постигну одређену брзину, која мора и прогресивно расти, биће лакше 'разбити кодове' тих података и тада више ништа неће бити тајна ".
Н.Бабић
Извор: http://www.advance.hr
Микрочип импланти као обавеза у Америци а затим у целом свету 
Америка је прва држава на свету која захтева да сваки амерички држављанин прими радио фреквентни микрочип.Микрочип или биометријска лична карта ће садржати предајник који ће омогућити “некоме” да прати личне податке помоћу електронске базе података. Како објашњавају то је другачије речено, национална лична карта под другим именом.
Јавности је објашњена неопходност чиповања као мера за контролу медицинске неге. Нема сумње да ће уз велику медијску кампању ово бити спроведено.
Да је чиповање неопходно објашњава се многим аргументима али је међу њима и један помало расистички који објашњава да је неопходна конрола грађана чиповањем и због наводно великог броја имиграната који угрожавају интересе државе.
Овакав вид контроле грађана највише популаришу сада у Аризони.
Још бивши председник Роналд Реган је одбио чиповање и често је називао “Mark of the beast” или “жиг звери”.
Групе и појединци који се баве овом темом сматрају да је Билдберг група наредила чиповање целе америчке популације а онда и света.
Предлог закона о здравственој заштити који позива на увођење микрочип имплантата је усвојен а циљ је да свака беба рођена у САД добије микрочип на рођењу.
Неки извори тврде да ова идеја није потекла од Обаме већ је план настао пре више деценија од стране управе бившег председника Џорџа Буша. Нова чип технологија је толико напредна да звучи као научна фантастика, усавршена је и лако примењива.
Неки познаваоци Библије сугеришу да апостол Павле објашњава како се то уклапа у Откровењу 13, да лажни пророк заговара једну религију у свету и тера људе да прихвате “жиг звери”.
“Жиг звери” под руководством лажног пророка, захтева свесно одбацивање Исуса Христа и обавезу обожавања Антихриста.
Чињеница је међутим, да без обзира на импланте који ће се примењивати као обавеза у наредним годинама, већ сада се врши контрола становништва преко РФ чипова у разним видовима.
Например, од пре неколико година сви мобилни телефони имају уграђену опцију да иако су угашени могу се укључити даљински и прислушкивати а да то његов власник не зна. Та опција је могућа чак и ако се извади батерија из телефона. Чим сте купили телефон, Ви сте се практично чиповали и без уграђивања микрочипа у Ваше тело.
У многим деловима света, ученици носе микрочипове као безбедносно осигурање од отмица. То је први пут уведено пре неколико година у Тексасу. У међувремену су те мере осигурања почеле да примењују и друге државе ван САД.
У самом Тексасу је започета иницијатива да се деца и омладина чипују уграђивањем микрочипа под кожу како би полиција имала контролу у случају отмице.
Страх од отмица деце појачан је после ужасне судбине три отете девојке које је Ариел Кастро из Кливленда у држави Охајо учинио пре 12 година.
Он је отео три девојке које је држао у ланцима и силовао више од 10 година.
Такве и сличне судбине које су у САД доста честе, иду на руку заговорницима чиповања целе нације. Они тврде да Кастро не би могао учинити злочин да су девојке биле чиповане.
Не треба уопште сумњати да ће се тај тренд чиповања проширити на цео свет, јер таквих грозних судбина има свуда.
Заговорници обавезног чиповања подсећају да би насилно дрогирање девојака, њихове отмице и присиљавање на проституцију, могло бити спречено уколико би били чиповани.
Противници чиповања истичу у први план личне слободе и самостално одлучивање.
Морамо се сетити да смо имали незадовољство и протесте приликом увођења чипованих личних карата, али је данас ситуација таква да их скоро цео свет има.
Морамо такође знати да је сваки микрочип, уграђен било где, у личну карту, возачку дозволу, платну картицу или здравствену књижицу, подложан контроли.
Микрочиповање под кожу шаке, рамена или стомака, само је додатна мера за оне који ништа од чипованих документа немају, а таквих је веома мало.

(Вестинет.рс)

Коментари