”CRNI PAPA”: Tajne i misterije najmoćnijeg čoveka planete!



Mislili ste da je papa vrhovni poglavar Vatikana i katoličke crkve?

Ali, iza pape, obučenog u belo, stoji pravi vrhovni poglavar i Vatikana, i katoličke crkve, i Iluminata, i Masona, i CIA-e, FBI-a!
papa-jorge-mario-bergoglio-Horhe-Mario-Bergolio-Franja-I-02

papa-adolfo
Sadašnji Crni papa Adolfo Nicolas koji od 19. januara 2008. nasleđuje Petera – Hansa Kolvenbacha kao 30-ti Superiorni General Isusovačkog reda.

To je Crni papa?
crni-papa-Nikolas-790x526
On je najmoćniji čovek na Zemlji. On kontroliše bankarski sistem, slobodno zidarstvo te tajne službe ( CIA, FBI, NSA, SIS, MI6, Scotland yard, Mossad, CSIS, DGSE, FSB ).
Vatikan poseduje 60% izraelske zemlje, te brdo Hrama za Treći Solomonov hram, gde žele svoje prestolje. Deo je Tajne svih Tajni (Arcana Arcanorum) koju kontrolišu papinske krvne linije unutar I-Mori.

Ove krvne loze su omega-tačka kontrole. To su Farnese, ORSINI, Aldobrandini, Somaglia i Breakspear. ‘Crni papa’ je Predsednik sveta.
tumblr_static_ghost
Njihov komandni ratni centar se nalazi unutar Borgo Santo Spirito (selo Sveti Duh) koji je zaštićen i od raketnih projektila! Viktor Emanuelle IV čak je hteo dignuti u vazduh ovu rimsku regiju.

Prema proročanstvu Malahijevom, sada je izabran poslednji papa, a prema proročanstvu Nostradamusovom poslednji papa će biti crni papa (u njegovo vreme nije još bilo jezuita, zato ih je samo video kakvi jesu, kao crne). Izabran je papa jezuita. Jezuitski general je poznat kao Crni papa, jer vlada Vatikanom i jer je uvek obučen u crno. Naivni su zato mislili da će poslednji papa biti crnac.
Ovaj je crnji od najcrnjeg.
Taj njihov kraj je zapravo novi početak: jedna svetska religija. Na njoj rade već dugo kao na sastavnom delu Novog svetskog poretka. Kada nju uspostave onda više neće birati pape kao do sada, i zato će ovaj biti poslednji.
Ali biće glavni u toj novoj religiji na drugi način. Zato je ovaj poslednji papa jezuita, jer oni vode ceo taj posao, pa su zato uzeli završnu reč. Da završe posao stvaranja Novog svetskog poretka kako treba, da im se neko ne meša.
izvor /sremskevesti.rs

Коментари