EVO ŠTA SE SPREMA: 700.000 migranata će trajno biti smešteno u napuštenim selima širom Srbije





Nije tajna da veliki broj migranata želi da ostane u Srbiji ali podaci o kom tačno broju se radi strogo su skrivani od javnosti.
Još gore od ovoga usledilo je kada je reč uzela Ljiljana Malušić, poslanik Narodne Skupštine koja pripada Srpskoj naprednoj stranci koja je sebe uzela za primer kao nekoga kome je to moglo da se desi a da je neko ne primi.

Nije pomenula činjenicu da je veliki broj raseljenih Srba iz ratova tokom devedesetih, njih gotovo milion, morao sam da se snalazi i da sebi obezbedi smeštaj, hranu, posao ili je ostajao i dan danas da živi u nekom od prihvatilišta u kojima vladaju nehumani uslovi zbog kojih bi se svako udruženje zazaštitu životinja bunilo da su tamo smeštene neke divlje zveri ali pošto se radi o srpskom narodu to je tema koja nikoga ne zanima.
Sve što se dešava u okolnim zemljama upućuje na to da migrantima ostaju opciju da kroz Srbiju samo prođu ili u njoj i ostanu. Možemo da negiramo ali isuviše mnogo dokaza ide u prilog tome da Zapad, tačnije EU i Amerika, žele da unište Srbiju i učine da ona nestane sa lica zemlje. Sa njom i narod, razume se.
Tokom jedne od sednica Skupštinskih odbora, poslanica pokreta Dveri, Marija Janjušević, iznela je podatak da je za pet godina 700.000 migranata pdnelo zahtev za azil u Srbiji.
-„Pa, zamislite da smo mi zatvorili granicu. Ja mislim da bih se iselila iz ove zemlje“, rekla je Malušićeva. Nakon što je podsetila da smo mi kroz celu svoju istoriju imali migracije, dodala je „ono što je moja poenta, ponosim se politikom Vlade i Predsednika“. Po izjavi idolopoklonstva predsedniku Vučiću, ona je najavila skoro usvajanje zakona o integrisanju migranata (da žive, rade i školuju se u Srbiji) i rekla da će ga ona sa zadovoljstvom izglasati.
„Moramo pomoći tim ljudima. Uostalom, svako ima negde neku kuću, toliko praznih kuća ima u Srbiji, ja mislim na desetine hiljada“obrazložila je Malušićeva na šta je Janjuševića dodala da iz izlaganja poslanika SNS možemo da nazremo plan po kome će napuštene kuće u Srbiji biti naseljene migrantima.
(KM Novine)


Коментари

  1. Srbi pa Vi nemate više mozga, ono što je i nešto ostalo to je da brojite novac, za sve drugo je van svoje opšte funkcije, ili pak u Vašoj glavi "SOFTVER-u" ako ga i ima nešto taj je prepun virusa i bago i neznam šta sve ima. Svatite da je vreme isteklo jer ovih 700.000 migranata ako dođe do ratne situacije dobiće oružje, kako, pa to znaju Englezi, Nemci i SAD i imaće samo jedan zadatak, da nas pobiju odmah na licu mesta dok će mo mi da čekamo napad na našim granicama, koji će biti simulirane. Rešenje postoji. Pišem Vam svo vreme da Rešenje postoji. Mi smo sami sebi problem tako nesložni i ne jedinstveni mi smo isto tako i sami sebi i Rešenje u složi, i jedinstveni. Današnje Rešenje je da se počnemo Udruživati i Samo organizovati da u tom našem opštoj akciji Udruživanja svi mi koji nismo učlanjeni ni u jednoj političkoj partiji, nas ima preko 3.500.000 " NE PARTIJACA" dok naših smrtnih neprijatalje članova svih političkih partija ima jedva 1.200.000 Molim Vas da kada ste na GOOGLU, ukucajte "Preko Milion građana srbije u strankama: SNS 700.000 PUPS 120.000" iz ovog priloga na internetu konačno će te svatiti koliko sam ja u pravu kad zagovaram ovo Rešenje, jer tako udruženi i Samo organizovani napravićemo onaj davno i nikad ne zaboravljeni red pred DAFIMENT BANKOM pred "PALATOM PRAVDE U BEOGRAD i svako od nas u tom redu vrlo mirni i samodisciplinovani imaćemo u jednoj ruci svoju ličnu kartu dok u drugoj ruci "Hemisku olovku" a može i uložak od hemiske olovke. Svojim potpisima opozvaćemo sva tri nivoa ZAKONODAVNE VLASTI U SRBIJI. Prvi nivo su SKUPŠTINE OPŠTINA, drugi novo sz SKUPŠTINE GRADOVA dok treći nivo je SKUPŠTINA DRŽAVE SRBIJE. Proiveščemo REVOLUCIJU U SRBIJI SA HEMISKOM OLOVKOM BEZ ORUŽJA" Bez očajnički šetnji po ulicama, rušenja i razbijanja po ulicama šta god nam padne pod ruke, MIRNO ODLIČNO SAMO OGANIZOVANI proivešćemo kritičnu masu za promenu u Srbiji jer će mo tako preuzeti "svu Vlast u Srbiji" a sve uzročnike naše ugroženosti će mo izolovati u Koncentracioni logor. Imaće mo tu Ustavnu i Zakonsku moć da im uskratimo sva građanska prava dok ne nadoknade u celosti svu kako materijalnu štetu tako i svu ne materijalnu štetu. Prvi zadatak će nam biti da za 9 kalendarski dana sve migrante deportujemo na garnicu na koju su ušli u Srbiju. Paralelno sa tim sve ZAKONE koje su nam nametnuli SAD, EU storniraćemo povratkom Zakona od tamo 70 godina. Mi smo rešenje jer ovako ne složni i ne jedinstveni smo ovoj maloj grupi ali odlično organizovanohj komunističkoj i fašističkoj petoj koloni u Srbiji. Ovo je moj " POZIV " da se Udružimo i Samoorganizujemo, Lep pozdrav svim mojim sunarodnicima širom ove ogoljene naše Srbije, Vaš DRAGANeškovi: e-mail. DRAGANeskovic@Gmail.com

    ОдговориИзбриши
  2. Само слепац не види у ком правцу иде ово насилно насељавање Европе неписменим, заосталим и великим делом мржњом задојених Муслимана.. Шведска је већ капитулирала пред њима,а Французи, Немци и остали народни Западне Европе још се копрцају.. Тај, великим делом фундаменталистички олош свакодневно срећем у СР Немачкој и закључио сам да се ради о особама које углавном не поседују основне људске врлине. Понашају се бахато, пале, разбијају, силују и убијају, а европским политичарима, иначе америчким марионетама, не пада на памет да нешто мењају. Апелујем на све Србе у Србији и дијаспори да се одупру насилном насељавању потенцијалних џихадиста на нашим просторима. Потребно их је што пре уклонити ван наших граница јер се ради о питању опстанка српског народа. Треба да нам буде јасно да се ради о џихаду и насилном покушају нецивилизованих хорди да нас врате у средњи век!

    ОдговориИзбриши
  3. овако а неб ратовима ширила се османска империја

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман15. јул 2019. 00:32

    Ma vi ste ludi. Sad treba da se mjesa srpsko stanovnistvo sa osmanlijama. Da se srpkinje udaju za njih i ostavljaju svoja prezimena i obicaje. Da se srbi zene sa njima pa da se djeca uce klanjati umjesto krstiti. A o ratu da ne pricam. I da izbije sranje na kosovu sta mislite sta ce ti migranti da rade nego da pomazu svojim osmanlijama.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар