MONSANTO POBEDIO: Doneta presuda protiv opstanka Srbije


Nikola Aleksić, Foto: vaseljenska.com
 U Osnovnom sudu u Novom Sadu po privatnoj krivičnoj tužbi MK Grupe, na osnovu montirane izjave, bez dokaza o nameri narušavanja poslovnog ugleda privatnog tužitelja, bez ijednog dokaza o pretrpljenim štetnim posledicama...

...po privatnog tužitelja, na osnovu dokazanih činjenica da privatni tužitelj nezakonito uvozi semena poljoprivrednih kultura koja nisu ispitana, odobrena niti upisana u Registar semena poljoprivrednog bilja, Nikola Aleksić, direktor Ekološkog pokreta Novog Sada, kažnjen od strane sudije Pap Borivoja na tri meseca zatvora, uslovno na godinu dana.
Jedan čovek je pred Sudom dokazao da se nad stanovništvom Srbije sprovodi genocid, jedan čovek je dokazao da je privatni tužitelj izmontirao njegovu izjavu, promenio joj smisao i stavio je pod znake navoda da bi mu poslužila kao osnov za tužbu, jedan čovek je dokazao da privatni tužitelj nezakonito uvozi semena poljoprivrednih kultura, jedan čovek je dokazao da je privatni tužitelj korumpirao ceo sistem u odbrani svog nazakonitog uvoza semena neispitanih, neodobrenih i u Registar semena poljoprivrednog bilja neupisanih semena poljoprivrednih kultura, jedan čovek je dokazao da je novosadski sud servis organizovanog kriminala i da je zato bio kažnjen, jer stanovništvo Srbije ne sme znati šta mu se sprema i na koji način mu je osmišljen nestanak sa lica Zemlje.
{adselite}Taj čovek se zove Nikola Aleksić i Ekološki pokret se ponosi njime.
Ekološki pokret se ne može zaplašiti, još manje ućutkati. Koliko sutra, protiv sudije Pap Borivoja biće podneta krivična prijava zbog zloupotrebe službenog položaja, zbog kršenja Zakona o sudijama i biće zatraženo njegovo razrešenje kao sudije. Nisu sudije božanski izaslanici koji mogu po svom nahođenju, bez materijalnih dokaza ili suprotno materijalnim dokazima, da presuđuju i odlučuju o sudbinama običnih ljudi. To vreme je davno prošlo, a ako neko pomisli da se vratilo, razuverićemo ga.
Narod je najveći i poslednji sudija.


Doneta presuda protiv opstanka Srbije
Danas je u Osnovnom sudu u Novom Sadu u 13.30 časova sudija Pap Borivoje doneo presudu protiv opstanka Srbije.
Okrivljeni Nikola Aleksić KRIV JE zbog narušavanja ugleda i časti Miodraga Kostića, pa se zbog klevete osuđuje na 3 meseca zatvora, uslovno na godinu dana.
Okrivljeni se obavezuje da objavi dispozitiv presude u onim novinama i na radiju, na kojima je „širio klevetu“.
Tako otprilike glasi presuda čestitom čoveku koji upozorava celu zemlju da postoji mogućnost da nas baraba potruje!
(Izveštaj Saborkinje Nataše Ristić, koja je u ime Sabora i poduhvata Zaokret, odnosno i u moje ime, prisustvovala činu ove sramne presude.)
Odmah po donošenju ove presude protiv opstanka Srbije, čuo sam se sa Nikolom Aleksićem i dogovorio o preduzimanju daljih radnji, o čemu će u najskorije vreme biti obaveštena kako javnost, tako i svi zvanični organi Srbije, zemlje koja je ovim činom pokazala da je strana samoj sebi.
Opcija opstanka nema alternativu koja bi bila prihvatljiva bilo kojem živom i bar minimalno normalnom čoveku bilo gde u svetu, pa, dakle, i u Srbiji. Drskost onih koji preko GMO, kemtrejlsa i sličnih rabota vrše fundamentalni genocid je prešla svaku granicu. Postupak sudije Papa je jedan od krunskih dokaza za to.

(Izvor: vaseljenska.com) 

Коментари

  1. Pa zašto onda poljoprivrednici kupuju to seme ?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. JER NE ZNAJU O CEMU SE RADI, JER GLEDAJU SAMO KORIST OD PRINOSA A RETKI KOJI ZNAJU -* NIJE IH BRIGA AKO JE ZARADA DOBRA

      Избриши
  2. Zao mi je Nikole, izuzetan rodoljub i covek, nek znaju gamad, Bog ima zadnju rec!

    ОдговориИзбриши
  3. Sramota, tuzno sta smo sebi dozvolili ! Kostica su jurili po Novom Beogradu zbog urucenja tuzbe , a nas osudjuju kako stignu , na pravdi Boga !!! Iskreno se nadam da njihova nece goreti do zore !!! Jedino sto nam je preostalo je gradjanska neposlusnost ! Saosecam sa Nikolom iako ga ne poznajem ! Svi smo mi Nikola dokle god je vlast bez obraza, casti, morala,etike i osnovnog drustvenog kodeksa razmisljanja i ponasanja !!!

    ОдговориИзбриши
  4. Da li neko od komentatora ZAISTA misli da bi Nikola Aleksić gubio ovoliko sudskih sporova da je to što priča zasnovano na nekim činjenicama? Da li će ovaj blog uopšte zadržati komentar koji ima veze sa razumom a ne paranojom?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nikola nema para da plti sudije,,zato I gubisporove.Kod nasvredi prvilo,kolko para toliko I pravde.

      Избриши
    2. snezana petrovic28. мај 2019. 23:55

      Ukoliko nemas veze i kontakte po sudovima, mozes da budes u pravu 100% ali ne mozes da dokazes i da dobijes parnicu. Ko nije imao sudski proces u Srbiji, ne zna sta znaci borba sa korupcijom!! Podrska Nikoli je podrska za celu Srbiju! Pisite peticije, ukljucite narod nekako i dacemo podrsku kako god mozemo!

      Избриши
    3. Bas tako. U 90% slucajva spor dobija onaj koji ima pare za bilo kakav vid mita i korupcije. I naravno,uvek, cast sudijama koji rade svoj posao onako kako treba,ali na zalost sve su redji. I pri tom napadnuti,sikanirani i anatemisani od strane kolega.

      Избриши
  5. Подршка Николи Алексићу! И слава му, за живота.

    ОдговориИзбриши
  6. Naši su stari sejali samo svoje seme iz koša pa smo opstali i prvili su državu sve bolju i veću !!!Ne moramo juriti te njihove "visoke"prinose,zarad zarade.Kroz naše prinose kakvi god da budu pojurimo zdravlje i sreću za našu decu i za nas !!!Bojim se samo da banda ne počne po"zakonu"da nam zaviruje u koševe i ambare i da nas prisiljava da trujemo i sebe i druge !!! E tad će da proradi motika pa ko pretekne .Nama je ionako svejedno, a oni nek razmisle . . .

    ОдговориИзбриши
  7. MONSANTO jedno od najvećih zla današnjice

    ОдговориИзбриши
  8. Šta će to MK? Ni ime da mu pomenem. Malo mu je ostalih aktivnosti?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa on je njihov .oni su ga stvorili....zasto mu eu banka daje kredit za kupovinu aik banke?zasto su unistene od eu secerane bas njemu otisle?oni biraju takve amoralne i beskrupulozne..on je jedan od mnogih

      Избриши
  9. E, bas mi je drago sto su ovog sizika Nidzu konacno malo priveli pameti, samo je kazna neopravdano blaga.

    ОдговориИзбриши
  10. Анониман24. јун 2019. 10:22

    Narode, us...ne motke u ruke i krenimo i iskorenimo naše trovače, drugačije ne može ili ćemo brzo nestati. Ekološki pokrete raspiši mobilizaciju-tu smo ,čekamo!

    ОдговориИзбриши
  11. Анониман10. јул 2019. 01:17

    Ne zaboravite gospodina Aleksica i ne dizite ruke od njega u svoj svojoj apatiji izazvanoj kapitalistickim totalitarizmom. Aleksic je Srbija!

    ОдговориИзбриши
  12. Taj pomenuti SUDIJA Višeg suda u Novom Sadu, je pre dve godine OSLOBODIO jednog Novosađanina KRIVICE , po Tužbi za PREVARU oko 15.000 građana Srbije, koje je na prevaru učlanio u jedno fantomsko Udruženje građana, i nezakonito im naplaćivao članarinu tri godine, i tom prilikom inkasirao oko 30 MILIONA dinara, na koju sumu nije platio porez Državi!
    Viši javni tužilac u Novom Sadu je u ovom predmetu IZVEO SVE DOKAZE protiv osumnjičenog, podigao Optužnicu, i zašpočeto je suđenje, koje je trajalo oko tri godine, sa održanih pet ročišta...Na kraju usledila je OSLOBAĐAJUĆA presuda zbog ZASTARELOSTI, a tu zastarelost je namerno proizveo gore pomenuti sudija...
    SUMNJA SE da je OPTUŽENI dao MITO ovom sudiji da bi ga ovaj oslobodio krivičnog gonjenja!!!

    ОдговориИзбриши

Постави коментар