Haarp,nevremena, poplave i sistematsko uništavanje i zaduživanje Srbije !





Mnogi od vas će se zapitati šta zajedničko imaju Haarp i zaduživanje Srbije, u nastavku ovog teksta ćemo vam to objasniti.
Za saniranje poplava koje su se desile od 2014 pa na ovamo, EU je Srbiji dala pomoć od oko 100 miliona eura. E sada, problem je u tome što je šteta od tih poplava bila , skoro 2 milijarde eura. Sem toga malo ljudi zna da je tih 100 miliona Srbiji dato bespovratno, kao pomoć, a druga , mnogo veća količina novca je pozajmica sa kamatom.

Znači Srbija je pozajmila skoro 1 milijardu eura, kako bi sanirala štetu nastalu od poplava. Apsurd je , što su te poplava izazvale, upravo države koje nam pozajmljuju novac. A izazvale su ih korišćenjem HAARPA, koji je smešten u Beljini, nadomak Beograda.




Haarp,nevremena, poplave i sistematsko uništavanje i zaduživanje ...
haarp bjeljina pokraj Beograda www.antibot.ga
Računica je prosta: EU koristi Haarp da bi izazivao poplave i vremenske nepogode u Srbiji. Tako nam nanose veliku štetu, a onda naši političari uzimaju pozajmice sa kamatom , kako bi sanirali tu štetu i tako se vrši sistematko zaduživanje naše države.

Da ne govorimo o poljoprivrednoj šteti koja nastaje zbog ovoga. Pa onda država Srbija, mora da uvozi voće i povrće iz EU koje je genetski modifikovano i nije zdravo.
Pored ogromne štete koja se nanosi našoj zemlji, poplave mogu izazvati i širenje raznih , zaraznih bolesti.




Haarp,nevremena, poplave i sistematsko uništavanje i zaduživanje ...
poplave srbija groblje antibot.ga
Na ovoj slici vidi se groblje jednog sela pored Kraljeva, koje je pre nekoliko dana poplavljeno. Voda koja je doprela do grobova i raspadnutih tela, sada će krenuti da se sliva u reke, izvore i bunare, ovo će izazvati širenje mnogih opasnih bolesti, o tome niko ne priča , ali to je ono što se trenutno dešava u Srbiji.

pogledajte jos : KLIMA U SRBIJI JE POREMEĆENA! DA LI SE NEKO “IGRA” SA NAMA?
izvor : /antibot.ga

Коментари