POSLANIK EVROPSKE UNIJE: Pedofilija nije štetna po društvo, žene priželjkuju da budu silovane!


EU poslanik Janus Korvin-Mike direktno promoviše pedofiliju i tvrdi da žene priželjkuju da ih neko siluje, ali uprkost tome uspeva da iz izbornog ciklusa u ciklus pređe cenzus i uđe u parlament Evropske unije.




Pored otvorenih protivnika suverniteta nacionalnih država koji se zalažu za centrelanizovanu Evropu kojom bi rukovodio Brisel, protivnika slobode govora koji pod izgovorom političke korektnosti i borbe protiv „govora mržnje“ cenzurišu medije i interenet, parlament Evropske unije udomio je i pobornike pedofilije.

Janus Korvin-Mike poljski poslanik u EU parlamentu, osvojio je na izborima za evropski parlament 2014. godine čak 7,15 posto glasova to jest 505.586 glasova, što u prevodu znači da je dobio 4 poslanička mesta, a njegova stranka će opet biti u EU parlamentu nakon što je na poslednjim izborima 2019. godine osvojio 2 od 51 mandata koliko pripada Poljskoj.
Predstavnik u evropskom parlamentu već dugi niz godina šokira javnost svojm stavovima, javno zagovara pedofiliju, ali to očito nije problem za politički sistem Evropske unije.
U svom autorskom tekstu koji je objavio 2011. godine pod nazivom seksualni misionari, Korvin-Mike je prezentovao svoje stavove po pitanju seksualnih odnosa gde je napisao ,,Laki oblici pedofilije nisu štetni po društvo”.
Evroposlanik čovek poznat po brojnim skandalim je u emisiji poljske televizije TVN24 koja se emitovala uživo na pitanje novinarke da li misli da žene priželjkuju da budu silovane odgovorio sa „žene uvek glume da žele da se odupru silovanju i to je normalno”.
Više o korupciji u EU i ljudima koji vode Brisel, kao i političkim ubistvima novinara koji se istražuju korupciju u EU možete pogledati u emisiji produkcije Centar posvećenoj aferama Evropske unije:


Izvor: Dnevna Gazeta/TVN24

Коментари