Вакцинисање с неба (1)

трагови
Значи одбијате да се вакцинишете и никада нећете дозволити вакцинисање деце коју волите и до које вам је толико стало…Хм, жалим случај, али немате много избора по том питању. Не, не говорим о обавезном или присилном вакцинисању…Погледај…у небо…то је птица…авион…не…то је систем испоручивања вакцина којег нисте ни свесни, на који никада нисте пристали, и вероватно никада не би, али ваш пристанак се и не тражи, нит је икада разматран !

Наравно да можете избећи вакцинисање рекавши „не“ свом лекару док трпите његове надмене и погрдне коментаре – запосливши се у компанији у којој вакцинација није услов запошљавања, или тако што децу нећете дати у дневни боравак или ученички дом…АЛИ МОРАТЕ ДА ДИШЕТЕ !!!
„The Liberty Beacon“ је ширио море информација најављујући коришћење ГМО хране као алтернативног система за испоруку вакцина, али и коришћењем атмосферског прскања (кемтрејлови) да би се заобишла све већа свест и отпор људи попут вас и мене – а то је предмет о којем не разговарамо много, и то је реалност. БИЋЕТЕ вакцинисани хтели то или не !
Током протекле деценије, независно испитивање атмосферског распрскавања хемикалија (кемтрејлова) је показало да опасна и изузетно отровна мешавина садржи (али се не ограничава на): наночестице алуминијума, живе (да, рекао сам), радиоактивни торијум, кадмијум, хром, никл, дехидрирану крв (која може а не мора да садржи мноштво специфичних вируса), баријум, споре плесни, жуте гљивичне микотоксине, етилен дибромид и остале неидентификоване органске материје.

За тренутак оставимо по страни екстремну опасност од наночестица изузетно токсичних метала које удишемо (буквално немате избора), и чињеницу да флуорисана вода коју свакодневно пијемо олакшава кретање ових токсичних метала преко крвно-мождане баријере и размотримо ово – погледајте (сигуран сам непотпун) списак састојака пронађених у потврђеном независном истраживању садржине кемтрејлова и реците ми…да ли препознајете било шта из ваших истраживања састојака вакцина ? Верујете ли да је то само случајност ? Зашто вам је потребна сушена крв ( која може а не мора да садржи мноштво специфичних вируса), чему жива, споре буђи, жути гљивични кикотоксини, етилен дибромид и други неидентификовани органски материјали ? Да рефлектују сунчеву светлост и хладе земљу а што је наводно циљ атмосферског прскања или геоинжењеринга ? Одговор је – не ! У прилогу ћете наћи обиман чланак први пут објављен 2012, текст који би требало да изазове озбиљну забринутост код свих нас. То је нешто о чему би требало да се расправља сада и озбиљно, али ми то не чинимо ? Зашто ? Зато  што то јавности није познато, чак текст није ни широко дистрибуиран међу нама који се чврсто одупиремо злу вакцина, а требало би да јесте. Овај чланак ће ићи много даље у објашњавању релативно непознатог (већини необразоване или несвесне јавности) механизма испоруке вакцина.
И ово се не дешава само у Америци…Аустралијанци су такође нападнути:
Није више питање да ли нас прскају или с чиме, питања су се претворило у „Који су здравствени ризици повезани с отровним коктелом који лије одозго ?“ и „ЗАШТО ?“.
У наставку: „Њу ејџ инокулација: аеровакцине и наносистеми за њихово испоручивање“

2.део  Вакцинисање с неба (2)
Аутор: Роџер Лендри
Извор: http://www.geoengineeringwatch.org/vacinations-from-the-sky/
Превео: Александар Јовановић – Срби на окуп

Коментари

  1. Šta mi vredi da komentarišem kao da će imati neke vajde od tog mog komentara. Da smo neka država pa kada kontrola leta u Beogradu uoči ( pticu) avion koji nas vakciniše to jes zasipa otrovima , da podigne te lovce 29 ke pa da prizemlji tu pticu i izvrši proveru čime nas to godinama truju.Pa da zapleni letilicu nebi se više niko usudio da nas truje.Ali nemamo državu mi smo okupirana teritorija nad nama vrše eksperiment ,koliko možemo da opstanemo na ovim prostorima ,pod ovakvim uslovima .Mi smo beli miševi koje zapad zasipa otrovima i snima sa satelita kako polako kancer odnosi na hiljade ljudi godišnje.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Vuk Draskovic je , dok je bio na vlasti,
      potpisao odobrenje za prelete tig aviona...

      Избриши
  2. Da li ste mislili da su ti avioni nedozvoljeno prešli granicu? Nisu, to je država odobrila

    ОдговориИзбриши
  3. Pa ti avioni iznad srbije prase sa surcinskog arodroma mozete ih pratiti preko radio far linka

    ОдговориИзбриши

Постави коментар