Piloti, doktori i znanstvenici o chemtrailsima VIDEO

chemtraills
Znanstvenici, doktori, piloti i meteorolozi govore o chemtrailsima, aluminiju u tlu i kišnici, alzheimeru… Nejasno je kako chemtrailsi i dalje ulaze u domenu “teorije zavjere” iako se o njima tako javno govori.
U videu koji možete pogledati u nastavku pilot Jeff Nellson objašnjava razliku između chemtrailsa i contrailsa naglašavajući kako je razlika očigledna, te kako on u svom pilotsom iskustvu ne može vjerovati da netko kondenzacijske tragove poistovjećuje s chemtrailsima.  “Kondenzacijski trag na nebu ostaje ne više od minute! No, ovo što sada vidimo, prvo nisam mogao vjerovati pa sam nastavio gledati u nebo. I moram vam reći to nije normalno i prirodno. Nešto se događa! Ja ne znam tko to čini i zašto, ali ja sada svjedočim da ti tragovi nisu normalni, nisu prirodni!” rekao je Nellson koji iza sebe ima 35 godina staža u pilotiranju!
Vojni meterolog Allan Buckman istice: “Ovdje sam da vam posvjedočim kako chemtrailsi nisu contrailsi (kondenzacijski tragovi). Chemtrailsi su stvarni, oni postoje i prskaju nas njima gotovo svakoga dana! Ja gledam oblake i gledam kako program prskanja ide dalje svakoga dana. Ja vas moram upozoriti kako je u pitanju velika opasnost zbog otrova koji padaju na na nas!
“Kada vidite na Suncu bijelu izmaglicu, to vam je aluminij koji se raspršuje i pluta po zraku” rekao je tehničar industrijske obrane SAD-a.
Član “Union of concerned Scientits” Irija Sivadis svjedoči o velikoj količini aluminija, stroncija i barija koje su pronašli u atmosferi, u zemlji, kišnici i zraku, a što tvrdi, uopće nije normalno, koliko god vas uvjeravali u suprotno.


Video nažalost nema prijevod, stoga ako netko ima volje prevesti video, neka se javi.
Pitate se zašto šriti istinu ako se ne može ništa napraviti? Upravo to pitanje plod je pranja mozga, otrovima ili medijima, svejedno je. No, činjenica je da je šutnja razlog zbog kojeg se ne može napraviti ništa. Jer dok ljudi šute, oni su sigurni, jer riječ je ipak o manjini koja kontrolira mase. Ukoliko šutimo činimo upravo ono što njima odgovara. Zbog toga, širite istinu, jer to je najmanje što možete učiniti!

Коментари