(VIDEO) AUSTRIJSKI MINISTAR: Srbija je pristala da bude centar za migrante!





Iza kulisa i bez javne debate ili demokratskog refernduma, sklopljen je novi dil kojim je isplanirana kolonizacija Srbije. 
Nije tajna da je Srbija pod vlašću Aleksandra Vučića nedavno promenila zakone o azilu kako bi olakšala dolazak migranata u našu zemlju, ipak po prvi put jedan strani zavaničnik otkrio je pozadinu planova koji se sklapaju van očiju javnosti.
Dojučerašnji ministar unutrašnjih poslova Austrije Herbert Kickl izjavio je da je sa Srbijom postignut dogovor o povratku migranata pridošlih preko Balkanske rute koji budu dobili negativan odgovor za dobijanje azila.


Kickl, je u emisiji ImZentrum na nacionalnoj austrijskoj televiziji „prvi put javno“ izjavio da je sa Srbijom taj dogovor već donešen.
– Ovo prvi put otkrivam. Kao ministar sklopio sam ugovor sa Srbijom, gde osobe koje dobiju negativan odgovor za azil u Austriji, ali ne mogu da se vrate u svoje zemlje, budu odvedeni u Srbiju – izjavio je Kickl.
Da li je Vlada Srbije mimo znanja građana ove zemlje potpisala nekakav pogubni ugovor sa Zapadom po kojem će naša zemlja postati centar za migrane iz Azije i Afrike?
U kakvoj je vezi vest iz Austrije i kupovina političke podrške režima od strane Zapada i zbog čega se širom Srbije sve češće prijavljuju incidenti sa migrantima, koji upadaju u seoske kuće, a kada se ceo slučaj prijavi policiji, ona odbija da reaguje po javljanju građana.
Šta je austrijski ministar izjavio o ugovoru sa Srbijom, pogledajte u video prilogu.
Izvor: Srbin.info

Коментари