ТОРЛАК: НОВАРТИС КАО СТРАТЕШКИ ПАРТНЕР И РОКФЕЛЕР КАО ВЛАСНИК

28.03.2018

Интернетом је кружила вест да је Новартис постао стратешки партнер Института за вирусологију, вакцине и серуме “Торлак”.(читај ПРОДАТ, а можда и поклоњен!)

Ту вест је објавило више интернет портала и штампаних медија.

Да бисмо могли да сагледамо шта ова продаја чини Србији, упознаћу вас укратко са историјом Новартис компаније која је између осталог производила DDT, Clioquinol, Malathion, и Ritalin, а доказани су њени корени из Трећег рајха… I.G. Farben > Ciba-Geigy > Sandoz > Novartis.

Да, тако је, Србија продајом Торлака Новартису потписује себи смртну пресуду, тиху смрт која може бити и убрзана у било ком тренутку када светским силницима то буде одговарало.

Шта потврђује моју тврдњу? Па наравно, чињеница да је Новартис тражио од Републике Србије и Министарства Здравља Србије изузеће од тужби, ако њихове вакцине произведу штету грађанима Србије. Те гаранције Новартис је и добио.
Е, па ако неко тражи такве гаранције, то значи да му је права намера и да прави здравствену штету грађанима Србије, а ономе ко је те гаранције дао треба да се суди!

Шта још иде у пакету са овом продајом?

Фитофармацији “Галеника” је забрањена производња пеницилина, који сада морамо да увозимо. Па да ли се тако штите српске компаније и привреда? Уместо да забранимо увоз пеницилина ми забрањујемо производњу истог.

И, шта се дешава још у овој земљи? Новартис у Србији већ ради на новим Генетски модификованим вакцинама, ДНК вакцинама треће генерације. За генетски модификоване производе се зна да коначно дејство не може да се утврди у кратком периоду. Изгледа да Србије у трећој генерацији неће бити.

О намерама да се вакцинама смањи број становника планете, већ је говорио Бил Гејтс, са својом чувеном формулом CO2 = P x S x E x C како ће се емисија CO2 гасова смањити ако се смањи број људи (P), што је могуће уз помоћ вакцина!
Па да видимо ко то нама даје вакцине и ко приморава владе да их купе.


Новартис, породично стабло и корени: Трећи рајх

Новартис, компанија са седиштем у Базелу (Швајцарска), са филијалама у око 140 земаља је у послу развијања и производње лекова, вакцина, хербицида и инсектицида као и ветеринарских лекова, и своје корене вуче одавно.

DDT, Clioquinol, Malathion, и Ritalin су неки од најштетнијијх производа ове компаније, која има доказане корене од злогласних компанија I.G. Farben, Ciba-Geigy и Sandoz.

Лабараторије Ciba-Geigy и Sandoz су првобитно биле немачки ентитети и интегрални стубови Ротшилдовог и Рокфелеровог синдиката, “Syndicate of Dyestuff-Industry Corporations” (немачки превод “Interessen Gemeinschaft Farben” познатијег као “I.G. Farben”. Одавно је утврђено да је успон Хитлера на власти успостављен уз корпоративни капитал компаније I.G. Farben, означавајући га као главног финансијера Трећег рајха. Контролом рачуна компаније Sandoz, утврђено је да је сенатор Прескот Буш, деда Џорџа Буша јуниора био финансијер архитеката нацизма у Другом светском рату. I.G. Farben је била водећа фармацеутска компанија финансирана од банкарске породице Рокфелер, амерички монопол је имао превласт у хемијским и фармацеутским индустријама на свету 20-тих година прошлог века. Ciba, Geigy и Sandoz су представљале целокупну хемијску индустрију Швајцарске, а 1918. су те три компаније формирале картел ”Interessengemeinschaft Bazel” (“Bazel Sindicate”), или BaselIG , у циљу да се такмиче са немачким хемијским титаном, компанијом I.G. Farben.

Између 1929-32, се они придружују компанији I.G. Farben (као и неким француским и британским хемијским фирмама) како би формилари Quadrapartite Cartel (QC) . Да ли се питате зашто је на крају Другог светског рата зграда I.G. Farbena у Франкфурту била заштићена од савезничкоког бомабардовања. Зато што је I.G. Farben била врста „фармацеутског крака“ Хитлеровог Трећег рајха, а фамилија Рокфелер је имала финанцијски интерес за одржавање и контролу овог царства. Истраживања су показала да је Хитлер, такође, много улагао у Merck и остале фармацеутске компаније. I.G. Farben је у то време сматран превише корумпиран да би могао да настави са радом после Другог светског рата, тако да је био подељен на делове у друге команије. На пример, један део је прерастао у Bayer (најпознатији по Аспирину).

Између 1970. и 1996. остатак компаније Quadrapartite Cartel консолидовао се као Ciba-Geigi AG, а затим касније у компанију Sandoz, једну од највећих фармацеутских компанија у свету тренутно, из које је настао Новартис.
Да скратимо. Који су корени Новартиса?

I.G. Farben

I.G. Farben је био највећи конгломерат и неславни произвођач отрова Циклон-Б (цијанид гас који се користио у нацистичким логорима смрти).

Основан је 1925, када се шест великих хемијских компанија у Немачкој, Badische-Anilin, Bayer, Agfa, Hoechst, Weiler-ter-Meer, и Greisheim-Electron спојило у један велики картел. Идеја и део финансирања је дошло од Ротшилдове банкарске породице, коју је заступао немачки банкар Max Warburg iz M. M. Warburg Company, Hamburg. Његов брат Paul је био познат као инспирација за ”Daddy Warbucks“, који је помогао да се створи Банка федералних резерви у Сједињеним државама. Paul Warburg је касније био на челу немачких тајних служби за време Првог светског рата, и био је лични финансијер за саветовање Kajzerа, тако је капитал I.G. Farben почео да финансира Хитлеров Трећи рајх.

Под називом “држава у држави”, I.G. Farben је био доминантан снабдевач ратног материјала за Vehrmact (немачка војска), а такође имао утицај и у немачкој интелигенцији. Страшни Gestapo (нацистичка полиција), произашао је из светске обавештајне мреже I.G. Farbenа од 1925. Herman Schmitz је наследио Carl Boschа као шеф I.G. Farbenа, И он је био саветник канцелара Breuninga, а касније је постао Хитлеров саветник.


Sandoz

Sandoz је најпознатији по стварању LSD-а. Касније рекламираном као психијатријском леку под називом “Delysid”, који је неславно испробавао др Jozef Mengele на затвореницима у концентрационим логорима.

Документи објављени у Конгресу од истражитеља 1977, такође показују да је после Другог светског рата Jozef Mengele сарађивао са CIA у операцији ”Operation Paper Clip”, те да су одређени нацистички научници добили нове идентитете и запошљени у разним службама као што су CIA и друге владине организације и пројекти.

Сандоз је касније постао главни добављач LSD за CIA, за употребу у својим тајним “MK Ultra” у пројектима контроле ума ”Monarh”.

Geigi

Према ICE извештају, сви картели ових фирми имају широке контакте са нацистима. Посебно Geigi ”који нарочито одржава добре односе са Claus Ungewitter, Комесаром рајха за хемикалије …” ICE  извештај, који се такође односи на Geigi, говори о томе да су користили заробљенике за принудне радове у својим погонима у Немачкој, између 1943. и 1945.

Извор: https://vizionarski.wordpress.com/ / Царса

Коментари