Права истина о корона вирусу – македонски лекар објаснио тачно о чему се ради… (видео)




Македонски др Вело Марковски, лекар кога није страх од одмазде Светске здрвствене организације и фармацеутске индустрије, објаснио је детаљно какав је вирус корона.

Разумемо да вас је још увек страх, да је паника, али неко мора бити трезвен и када вас је страх и кад вам се не свиђа да слушате чињенице. Неко мора да вам да чињенице:

Након што је наше здравство покорено од стране СЗО здравства и глобалне фармацеутске индустрије, број лекара који су спремни да ризикују своју професију и прогањање од стране „глобалистичког здравства“ и јавно кажу истину и говоре о чињеницама је практично сведен на нулу.

Панику и хистерију у вези са Kорона вирусом су изазвали глобалистички медији (пре свих ЦНН) и СЗО – Светска здравствена организација и њени „стручњаци“. Исти ти стручњаци су до сада изазвали панике за птичијим грипом, свињским грипом, САРС-ом.

Никада до сада нису успели да овако затворе цео свет и изазову глобалну рецесију.

Економске последице по Србију овог потпуног лудила које код нас шири и подстиче председник СНС-а, ће имати за последицу уништење домаће идустрије и предузетничког сектора.

У Kини, Италији, Шпанији су допустили да вирус уђе међу старе и болесне, међу лекаре и медицинско особље и у болнице. Људи који умиру су просечно стари 80 година и практично сви имају и друге озбиљне болести.

У Немачкој, Израелу ово нису дозволили. Тамо и тестирају много више људи, па је онда много јасније колико је вирус опасан. У Израелу за 92% заражених вирус производи благе симптоме сличне симптомима прехладе и грипа. У Немачкој такође.

У Израелу је од преко 1200 заражених умро један човек стар 88 година. У Немачкој је смртност око 0.4%. Kада тестирате много људи, онда добијете јасну слику. Италија је искоришћена за подизање масовне панике и хистерије међу људима.

Ова паника, хистерија и опште лудило има и позадину. Свет пролази кроз тектонске геополитичке промене. Дрма се банкарски глобализам. Све води ка председничким изборима у САД-у у новембру ове године. Ниједан амерички председник није изгубио реизбор када је економија била јака.

Озбљна времена траже озбиљне, одговорне, трезвене људе.

Dosta je bilo

izvor : https://www.srbijadanas.net


Коментари