Predstavnici 5G industrije potvrdili da ne znaju je li 5G siguran za korištenje

Ne postoje istraživanja koja dokazuju da je 5G tehnologija sigurna za zdravlje.


mr blumenthal

Industrija potvrdila Američkom kongresu kako ne postoje istraživanja koja dokazuju da je 5G tehnologija sigurna za zdravlje

Američki senator Richard Blumenthal zatražio je od Federalne komisije za komunikacije (FCC) očitovanje o tome da li industrija može predočiti ijednu znanstvenu studiju kojom bi mogla dokazati kako 5G tehnologija neće imati štetne zdravstvene učinke.

Na prilozenom snimku je saslušanje (Senate Hearing) predstavnika 5G industrije na Odboru za trgovinu, znanost i promet Američkog kongresa, održano 6.02.2019. 

Senator Blumenthal zatražio je odgovore na pitanja: "Koliko je novaca industrija izdvojila za podršku nezavisnim istraživanjima o biološkim utjecajima 5G na zdravlje, da li su takva istraživanja u tijeku, da li ima završenih istraživanja i gdje korisnici mogu vidjeti njihove rezultate?”.

Iz odgovora predstavnika industrije, danih pod prisegom, proizlazi kako... “nema nezavisnih istraživanja, korisnici ih nigdje ne mogu pronaći, industrija nije investirala nikakva sredstva u nezavisne studije i ne može predstaviti niti jedno istraživanje o zdravstvenim učincima 5G.”

Informacija o saslušanju te popis sudionika, predstavnika 5G industrije dostupan je na službenoj stranici Američkog kongresa.

Nema nikakvih dokaza koji bi ukazivali na to da 5G tehnologija nije štetna za zdravlje, a industrija takve dokaze niti ne traži.


http://huzez.hr

Коментари