DOKLE?! LUDILO BILA GEJTSA SE NASTAVLJA: Preporučio proizvodnju 700 milijardi vakcina!

Bil Gejt i njegova žena Melinda ne odustaju od vakcinacije celog čovečanstva!

PROCUREO NANO-ČIP BIL GEJTSA Belgijanci: Ovim hoće da čipuje celu planetu!

Osnivač "Majkrosofta" juče je objavio članak u kome kaže da je trka za vakcinom protiv korona virusa počela i da je potrebno samo za jedan soj korona 7 milijardi vakcina! Ako se to pomnoži sa najmanjom sumom od nekoliko dolara, jasno je o kakvom se profitu radi.

Bil Gejts nadalje kaže da postoji 100 sojeva koronavirusa, aludirajući da je za svaki soj potrebna druga vrsta vakcine pa kad se to opet pomnoži sa onih gore nekoliko dolara, govorimo o neverovatnim sumama - trilionima dolara za 700 milijardi! Ali, kaže Gejts, pare nisu problem! Sve vlade sveta spremnu su da pomognu u finansiranju naučnih istraživanja, a njegova fondacija tu prednjači.

SULUDA IDEJA NAD ČOVEČANSTVOM Bil Gejts i gazda "Amazona" povukli novi potez za vakcine! (VIDEO)

Malo je poznato da je fondacija Bila Gejtsa prvi najveći finansijer Svetske zdravstvene organizacije, odmah posle SAD! U tom članku Bil Gejts kaže kako čovečanstvo nikad nije imalo hitniji zadatak od toga da se napravi vakcina za koronavirus.

- Moramo napraviliti MILIJARDE doza, moramo ih isporučiti u svaki deo sveta i to se mora desiti što brže - kaže Gejts u svom članku, napominjujući da SVAKI čovek na planeti mora biti vakcinisan, ignorišući ono što se u nauci zove "imunitet krda".  

MELINDA GEJTS, BILOVA ŽENA, TVITUJE O VAKCINAMA SVIM EVROPSKIM ZVANIČNICIMA PA JE TAKO POSLALA TVIT I URSULI VAN DER LEJEN, U KOJOJ JE POSREDNO OPOMINJE DA JE NJIHOVA FONDACIJA GLAVNA U TRCI ZA VAKCINE! ZA MELINDU I BILA GEJTS OVO JE TRKA ZA PROFITOM, I NEMA ODUSTAJANJA!

Bez imalo prikrivanja, Bil Gejts u članku iznosi fascinantan detalj - ovogodišnja vakcina protiv gripa je efikasna samo 45 odsto!

- Bilo bi idealno da nađemo vakcinu koja će biti stoprocentno efikasna ali bi bila dobra i ova koja je efikasna tek - polovično - kaže Gejts.

Bil Gejts dalje tvrdi da lekovi nisu dovoljno efiksani i da samo vakcinacija može pomoći, iako sam Gejts nema nikakvo medicinsko obrazovanje! Štaviše, on nikada nije ni završio fakultet ali naučnicima širom sveta rado nameće svoja mišljenja i usmerava ih kako i šta trebaju da rade! 

Istraživačke laboratorije zavisne su zapravo od pomoći tzv. fondacija i pružanje zdravstvene pomoći celog čovečanstva na kraju zavisi samo od njihove dobre volje i - ničeg više! Sve da su im namere najbolje, mi smo zapravo zavisnici od njihove pomoći jer oni odlučuju kad će da daju, šta će da daju i kome da daju. Njihov uticaj na istraživanja, svetske vlade, banke, Svetsku zdravstvenu organizaciju, Unicef i sve druge meri se ne u milijardama milijardi dolara i dovodi sve te organizacije u podanički položaj. 

STRAVIČNA ISPOVEST ŠVEĐANINA Čipovali su me i sada sam njihov ROB! (VIDEO)

Kako je Tramp odlučio da povuče američke pare iz Svetske zdravstvene organizacije, istog dana je Fondacija Bila i Melani Gejts gurnula u SZO dodantih 150 miliona dolara i na taj način izbila na prvo mesto finansijera i postala kormilar! Rupa između siromašnih i bogatih na ovaj način postaje sve veća - o zdravlju siromašnih odlučuju najbogatiji, a siromašni postaju pokusni pacovi za njihova istraživanja! Bogati odlučuju ko će živeti, a ko umreti - piše u svojoj knjizi "Globalna moć" Klint Vitčals, dodajući:

- Ako neko u svetu ima takvu moć, da upravlja Svetskom zdravstvenom organizacijom, njenim preporukama, istraživanjima, nebitno je da li je ta moć dobra ili loša ali to znači da mi svi zavisimo od toga i nismo slobodni da sami odlučujemo. Ne možemo reći da nešto ne želimo ili da nešto ne valja jer mi to ne plaćamo. Moramo slepo da se povinujemo njihovim odlukama!

KLINT VITČALS: ZAŠTO NEMAMO JAKE SVETSKE ORGANIZACIJE KOJE NE ZAVISE OD TZV. FILANTROPISTA KAO ŠTO JE BIL GEJTS, OSLOBOĐENIH PLAĆANJE POREZA, KOJI TRETIRAJU NAŠE ZDRAVLJE KAO PRIVILEGIJU A NE KAO NAŠE OSNOVNO LJUDSKO PRAVO NA ŽIVOT!

U međuvremenu, Džef Bezos, osnivač Amazona i najbogatiji čovek na svetu donirao je 100 miliona dolara bankama hrane u Americi i to je označeno kao najveća donacija ikada koju su primili. Tih 100 miliona dolara zapravo čini samo 0,1% Bezosovog ukupnog bogastva pa nam ne preostaje ništa drugo nego da se pitamo - u kakvom svetu živimo u kome 0,1% nečijeg bogatstva hrani hiljade gladnih u bankama hrane? Šta radi Bezos sa ostalih 99,9% svog bogatstva dok dve trećine sveta grca u gladi i bolestima?

Amazon koji na jednu stranu otpušta radnike i drži ih u nehumanim uslovima da rade u velikim magacinima širom sveta, šalje na ovaj način izvrnutu sliku o svojoj humanosti za samo 0,1% pražnjenja svog džepa koje malom čoveku deluje kao nezamisliva cifra, a Bezos nije ni osetio šta je dao. Prilikom svake donacije, to mu se još dodatno i odbija od poreza!

Robujemo bogatima, za sumnjive eksperimente i lekove, za hranu. Kuda ide čovečanstvo, pokazaće i ova pandemija.


izvor https://happytv.rs

Коментари